TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mayıs 2013, 09:40
Twin adlı üyeden alıntı
Bence cbr al. Neden diceksin,
Su soğutma.
Son sürat daha yüksek
Servis konusunda sıkıntı yaşamazsın bu bir gerçek.
2.el desen yine öyle.
Parça desen 2 haneli rakamlar zaten.
Uzun yolda daha rahat edersin.
Ben saydım karar senin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Ne bu böyle? Kıyamet sessizliği herhalde. Nerdesiniz ahali? Ahh Enes ahh gör buraları, ne halde. Sessiz sakin, hacım sana bir apache alalım biz. Sensiz olmuyor buralar. Senin sesin çıkıyordu, sende gittin, forum öldü
sen gel apache forumunda cebere cebere diye söylen. sonrada forum ölü de son sürati daha iyide olsa,parçası daha yaygında olsa, 2.eli daha canlıda olsa apachenin tadını vermiyor işte..ne cbr ne cbf ne ybr hiçbiri bir apache değil.. anlatamadığım bir şey var apachede. tamamen verdiği hissiyatla ilgili.. düşük cc olarak sadece RX135te aldım ben o tadı.birde apachede..
Reklamlar
-
28 Mayıs 2013, 10:00
sbr adlı üyeden alıntı
sen gel apache forumunda cebere cebere diye söylen. sonrada forum ölü de
son sürati daha iyide olsa,parçası daha yaygında olsa, 2.eli daha canlıda olsa apachenin tadını vermiyor işte..ne cbr ne cbf ne ybr hiçbiri bir apache değil.. anlatamadığım bir şey var apachede. tamamen verdiği hissiyatla ilgili.. düşük cc olarak sadece RX135te aldım ben o tadı.birde apachede..
Abi rx135 diğer adıyla king. 2 zamanlı bir motordaki hissiyatı emsallerinden alman imkansızdır. Apache'de 2 kişi bile senin hissettiğin hissiyatın aynısı ben hissediyorum. Çünkü ybr, apache'ye göre torksuz bir motor. Bir apache kadar seri değil Ama çocukcağız sormuş, bende kendi düşüncelerimi yazdım.
Kardeş sen apache al boşver, cbr'ı felan. Açılımında hayır yok baksana, Cabbar. Tam barzo motoru
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
28 Mayıs 2013, 10:15
Twin adlı üyeden alıntı
Abi rx135 diğer adıyla king. 2 zamanlı bir motordaki hissiyatı emsallerinden alman imkansızdır. Apache'de 2 kişi bile senin hissettiğin hissiyatın aynısı ben hissediyorum. Çünkü ybr, apache'ye göre torksuz bir motor. Bir apache kadar seri değil
Ama çocukcağız sormuş, bende kendi düşüncelerimi yazdım.
Kardeş sen apache al boşver, cbr'ı felan. Açılımında hayır yok baksana, Cabbar. Tam barzo motoru
sadece performans olarak değil..başka birşey var.amortisörleri, kafa dikişi,sert oluşu,sesi,agresifliği,sürekli istekli oluşu, bunların hepsi birleşince çok zevkli bir makıne çıkarmışlar ortaya.. şöyle örneklendirebilirim. 67 model bir mustang ile 2013 model SL 55 AMG düşünün.. kalkışta sl55 alır götürür,daha performanslıdır çok daha elektronıktır. araçta ABS, ASR, ESD, ESP, DFG, HJK, JUY, bir sürü özellik var..yani otomobili senmi yönetiyorsun yoksa otomobil kendi kendini mi yönetiyor belli değil. ama mustangin tamamen mekanık olan o yapısı, o sesi, homurtusu , hissettirdiği şeyler çok başkadır... umarım anlatabilmişimdir durumu sl55amg isteyen cbr125 alsın
-
28 Mayıs 2013, 10:53
sbr adlı üyeden alıntı
sadece performans olarak değil..başka birşey var.amortisörleri, kafa dikişi,sert oluşu,sesi,agresifliği,sürekli istekli oluşu, bunların hepsi birleşince çok zevkli bir makıne çıkarmışlar ortaya.. şöyle örneklendirebilirim. 67 model bir mustang ile 2013 model SL 55 AMG düşünün.. kalkışta sl55 alır götürür,daha performanslıdır çok daha elektronıktır. araçta ABS, ASR, ESD, ESP, DFG, HJK, JUY, bir sürü özellik var..yani otomobili senmi yönetiyorsun yoksa otomobil kendi kendini mi yönetiyor belli değil. ama mustangin tamamen mekanık olan o yapısı, o sesi, homurtusu , hissettirdiği şeyler çok başkadır... umarım anlatabilmişimdir durumu
sl55amg isteyen cbr125 alsın
Abi damardan girdin resmen Ama mustang değil de, 70 model Dodge charger'a hiç bir arabayı değişmem
-
28 Mayıs 2013, 11:20
-
28 Mayıs 2013, 11:54
a.payza adlı üyeden alıntı
Helal sana hayallerimi görmüş gibisin
-
28 Mayıs 2013, 12:27
selam arkadaşlar bende apaçi kullanıcısıyım motoruma bayılıyorum TVS APAÇİ İSTANBUL DİYE facede grup safyası açtım tüm apaçi kullanan arkadaşlarımı sayfaya beklerim sohbet muhabbet ederiz motorla alakalı sohbet ederiz arkadaşlar profilime girip ordan veb sitesi yazan yerden sayfaya ulaşabilirsiniz dostlar herkesi beklerim saygılar iyi günler
-
28 Mayıs 2013, 13:06
Tvs 2012 Apache'nin far ampülünün yuvası h4 mü? Beyaz ışık veren ampül varmı bunun wattına uygun. Galiba h4 12v 35/35w değil mi ?
-
28 Mayıs 2013, 13:49
yuvasi h4 tur
ya xenon taktir
yada orjinali bozma
beyaz isik guzel gostermiyor+gorus mesafesi kisaliyor
benim tavsiyem bu
-
28 Mayıs 2013, 14:16
Twin adlı üyeden alıntı
Bence cbr al. Neden diceksin,
Su soğutma.
Son sürat daha yüksek
Servis konusunda sıkıntı yaşamazsın bu bir gerçek.
2.el desen yine öyle.
Parça desen 2 haneli rakamlar zaten.
Uzun yolda daha rahat edersin.
Ben saydım karar senin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Ne bu böyle? Kıyamet sessizliği herhalde. Nerdesiniz ahali? Ahh Enes ahh gör buraları, ne halde. Sessiz sakin, hacım sana bir apache alalım biz. Sensiz olmuyor buralar. Senin sesin çıkıyordu, sende gittin, forum öldü
Ailem geldi istanbula onlarla ilgileniyorum pek pc başına otuırduğum yok bu aralar yinede motorum olmasada elimden geldiğince takılmaya çalışıyorum buralarda .. bakalım bu sevda bitmez elbet alcaz (:
Bu arada 24 mayıs tı cumartesi günü .. Selo dayi ile Sabriyi Gördüm mecidiyeköy çevreyolunda köprüye doğru gidiyodunuz ..Ben o ara eniştemin fiestayla trafikte boğuşuyodum :D sahiba gökçene gittim babamları almaya ..Aradım sabriyi hatta açmayacağını bilerek ama gördüğümü anlasın maksat :D .. 2 saat fln sürdü rahat .. dönüşte yol açıktı bastım biraz 130 140 geldik acıbademde yine kitledi trafik .. sonra uyanık polisin biri emniyet şeridine aceleyle girerken apachenin biri çarptı .. rahat 70le fln gidiyodu motor refüjün arkasına uçtu adamı havada gördüm yani plastik parçalar ta 20 mt den bize sıçradı .. indik baktık motorda ve adamda şükür gözle görünür kötü bişey yoktu ama kaza çok kötüydü inş göremediğimiz bişey yoktur ..apachenın harbiden sağlam oldugunu bi kez daha gördüm .. 2 takladan sonra refüje çarpıp arkasına düşen motor o halde kaldı yani .. adam fll ekipmandı . aman ihmal etmeyin arkadaşlar .. siz dikkat etseniz bile karşınızda ki dikkatsiz olabiliyor .. herkesin tekeri düz bassın ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Hee eklemeyi unuttum .. Selo dayı sabri siz gezin öyle gezin bize niye haber edeceniz altı üstü bisikletliyiz .. buralarda olsak nolcak adamlar gizli kapaklı çalışıyo baksana ..
-
28 Mayıs 2013, 14:35
ulen olum haber vesek nasil gelcen gelebicen buseferde uzulecen biz seni dusunduk
ha artci olarak gelirim sorun olmaz diyosan sorun yok aliriz bidahakilere sen almiyon mu motor napiyon neyi bekliyon
-
28 Mayıs 2013, 15:29
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Ailem geldi istanbula onlarla ilgileniyorum pek pc başına otuırduğum yok bu aralar
yinede motorum olmasada elimden geldiğince takılmaya çalışıyorum buralarda .. bakalım bu sevda bitmez elbet alcaz (:
Bu arada 24 mayıs tı cumartesi günü .. Selo dayi ile Sabriyi Gördüm mecidiyeköy çevreyolunda köprüye doğru gidiyodunuz ..Ben o ara eniştemin fiestayla trafikte boğuşuyodum :D sahiba gökçene gittim babamları almaya ..Aradım sabriyi hatta açmayacağını bilerek ama gördüğümü anlasın maksat :D .. 2 saat fln sürdü rahat .. dönüşte yol açıktı bastım biraz 130 140 geldik acıbademde yine kitledi trafik .. sonra uyanık polisin biri emniyet şeridine aceleyle girerken apachenin biri çarptı .. rahat 70le fln gidiyodu motor refüjün arkasına uçtu adamı havada gördüm yani plastik parçalar ta 20 mt den bize sıçradı .. indik baktık motorda ve adamda şükür gözle görünür kötü bişey yoktu ama kaza çok kötüydü inş göremediğimiz bişey yoktur ..apachenın harbiden sağlam oldugunu bi kez daha gördüm .. 2 takladan sonra refüje çarpıp arkasına düşen motor o halde kaldı yani .. adam fll ekipmandı . aman ihmal etmeyin arkadaşlar .. siz dikkat etseniz bile karşınızda ki dikkatsiz olabiliyor .. herkesin tekeri düz bassın ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Hee eklemeyi unuttum .. Selo dayı sabri siz gezin öyle gezin bize niye haber edeceniz altı üstü bisikletliyiz ..
buralarda olsak nolcak adamlar gizli kapaklı çalışıyo baksana ..
Gel hacım gel. Benim motoru kullanırsın ben artçı olurum gel
-
28 Mayıs 2013, 16:30
Twin adlı üyeden alıntı
Gel hacım gel. Benim motoru kullanırsın ben artçı olurum gel
Eyw Can Bu aralar kasımpaşada takılıyorum müsait olursan uğra ..
selo9115 adlı üyeden alıntı
ulen olum haber vesek nasil gelcen gelebicen buseferde uzulecen biz seni dusunduk
ha artci olarak gelirim sorun olmaz diyosan sorun yok aliriz bidahakilere sen almiyon mu motor napiyon neyi bekliyon
Peşinizden koşarım dayı Parasızlık bu aralar zaten alamamda memlekete gitmeyi bekliyorum okul bi kapansın .. çalışmaya başlıyım ufaktan bekletmicem ztn ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
28 Mayıs 2013, 17:11
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Eyw Can
Bu aralar kasımpaşada takılıyorum müsait olursan uğra ..
Peşinizden koşarım dayı
Parasızlık bu aralar zaten alamamda memlekete gitmeyi bekliyorum okul bi kapansın .. çalışmaya başlıyım ufaktan bekletmicem ztn ..
Hacım bende çalışmaya başlicam. Para durumunu düzeltirsek bakarsın beraber çekeriz yeşil Ninjaları
-
28 Mayıs 2013, 19:21
APAÇİ değil kardeşim APACHE... ne kullandığımızın bilincine varalım önce. apaçi diye çin malı motor var. bunun gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
hüseyin 52 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bende apaçi kullanıcısıyım motoruma bayılıyorum TVS APAÇİ İSTANBUL DİYE facede grup safyası açtım tüm apaçi kullanan arkadaşlarımı sayfaya beklerim sohbet muhabbet ederiz motorla alakalı sohbet ederiz arkadaşlar profilime girip ordan veb sitesi yazan yerden sayfaya ulaşabilirsiniz dostlar herkesi beklerim saygılar iyi günler
APAÇİ değil kardeşim APACHE... ne kullandığımızın bilincine varalım önce. apaçi diye çin malı motor var. bunun gibi
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
28 Mayıs 2013, 20:43
Servis raporu:
6000 bakımına götürdüm bugün,
Yağ
Yağ filtresi
Hava filtresi
değişti. Zinciri iyicene bir yağladılar. Gaz teli boşluğu ayarlandı. Balata/anti pas spreyi sıkılmayan yer kalmadı diyebilirim. Yağ tapası dahil. Zincir gerildi. Hava ve rölanti ayarı yapıldı, ki hava ayarı ile en az 4-5 dk uğraşmıştır. Seleyi açıp içindeki bağlantı soketlerine kadar kontrol etti. Karburatörü temizledi. Bunu da benzin hortumunu söküp diğer taraftan kompresörle hava basarak yaptı. Bujiyi söküp kontrol etti...
Bunlar güzel şeyler. Es geçilmedi. Bakım gibi bakım yaptılar sağolsunlar.
Amaaaaaa;
Müdahale etmeseydim, motorun yanında olmasaydım Scooter yağını çakıyorlardı. Tam koymaya başlamıştı ki, durdurdum hemen. Hatasını biliyor ya şey demedi tabii. Kalmamış elinde meğersem yağ, elindeki scooter yağını çakacak.
Gitti çocuğa yağ aldırmaya vs...
Ala ala da Shell mineral yağ almış. Neyse 1000 km sonra değiştircez artık.
Bahşiş bile bırakacaktım oysa ki. Neyse zaten bahşişi faturaya dahil etmişler sanırım. 75 lira ödedim.
Anadolu yakasında bir servis. İsteyene isim verebilirim. İyi niyetli insanlar ama esnaf sonuçta. Arkanızı dönmeyin...
-
28 Mayıs 2013, 21:54
internette bir apache ye denk geldim, aynı eski yarış motorları gibi
-
28 Mayıs 2013, 21:58
zerzura servis ismini veririmisn çoğu servis işin şerefsizliğine kaçıyor.
-
28 Mayıs 2013, 22:04
Beyler birsey soracagim, on disli vites pedalinin bagli oldugu plastik kapagin arkasinda mi? Pedali sokerken dikkat etmem etmem gereken bir sey var mi?
Motora binmek yerine habire bir yerlerini yapiyorum. Arka fren isigi yanmiyordu musur paslanmis. Temizledik iyice. Calisiyor simdi. Arka fren cok zayif onu bir yere gostericem. On fren yagini yeniledim. Bir zincir temizledim, 2 kutu 200 ml WD40 bitirdim. Zincir korumasini takmadim. Cunku onu nasil temizlerim, Allah bilir! Sirf plastik kasikla 2 kucuk cay bardagi eski gres motoryagi karisimindan olusan tortu cikardim. Daha gozume batan ufak teekler de var ama, zamanla artik.
Bu arada kartal pendik ozellikle e5 hattina yakin bir yerde, gaz yagi satan biliyorsaniz lutfen soyleyin WD40 pahali
-
29 Mayıs 2013, 01:54
dostlar bana motor yağı önerir misiniz ? castrol 15 50 nasıldır ? deneyen yada başka yağ tavsiyesi olan var mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler