TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Mayıs 2013, 11:53
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
EminBey adlı üyeden alıntı
Sitede ki bayi listesi güncel değil kapatanlar ve yeni açanlar var 2013 modele 4300 tl diyor bi bayi yeni kasa diyor üstelik ama belliki ne sattığını bilmiyor daha yada kandırmaya çalışıyor.
Emin Bey,
Güncellemeler bitmek üzeredir. Kusura bakmayın lütfen.
Saygılar
Reklamlar
-
27 Mayıs 2013, 12:59
Arkadaşlar, yeni kasa apache motorum rodaj döneminde ve dün az daha kaza yapıyordum motor yüzüne...
Şimdi olay şöyle ara sıra vites 2'den 1'e düşmüyor debriyajı iyice sıkmama rağmen vites değişmiyor
anca debriyajı bırakıp tekrar sıkarsam değişiyor ama bu defa da vitesteyken debriyajı bıraktığım için doğal olarak stop ediyor
Birde dün asıl beni tehlikeye sokan durum şöyle oldu beşiktaştan karaköye dönerken meydanda ışıklarda bekliyordum 1. vitesteydim yeşil yanınca normal kalkışımı yaptım çok az ilerledi stop etti
hemen tekrardan marşa basıp devam etmek istedim 1mt daha ilerleyip yine stop etti
Bu olay peş peşe 4 defa tekrarladı ve 4bin devirden bin devire aniden düşüp stop ediyordu
Ve ben yolun en sağındaydım arabalar sıkıştırmadı solumdan geçti ama yarım metre bir metre ilerle stop et derken biraz ilerledim ve diğer yolun ortasında kaldım
üzerinde birde karşı tarafın yeşil ışığı yandı ve ben yol ortasında ecel terleri döktüm resmen...
Trafikde sürekli dur kalk yapmaktan debriyaj mı şişti yoksa araba gibi anlamadım?
Rodaj döneminde vitesler birbirine henüz alışmadığından mı bu stop etme ve vites değişmeme durumu?
-
27 Mayıs 2013, 13:03
-
27 Mayıs 2013, 13:03
a.payza adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, yeni kasa apache motorum rodaj döneminde ve dün az daha kaza yapıyordum motor yüzüne...
Şimdi olay şöyle ara sıra vites 2'den 1'e düşmüyor debriyajı iyice sıkmama rağmen vites değişmiyor
anca debriyajı bırakıp tekrar sıkarsam değişiyor ama bu defa da vitesteyken debriyajı bıraktığım için doğal olarak stop ediyor
Birde dün asl beni tehlikeye sokan durum şöyle oldu beşiktaştan karaköye dönerken meydanda ışıklarda bekliyordum 1. vitesteydim yeşil yanınca normal kalkışımı yaptım çok az ilerledi stop etti
hemen tekrardan marşa basıp devam etmek istedim 1mt daha ilerleyip yine stop etti
Bu olay peş peşe 4 defa tekrarladı ve 4bin devirden 1bin devire aniden düşüp sop ediyordu
Ve ben yolun en sağındaydım arabalar sıkıştırmadı solumdan geçti ama yarım metre bir metre ilerle stop et derken diğer karşı tarafın yeşil ışığı yandı ve ben yol ortasında ecel terleri döktüm resmen...
Trafikde sürekli dur kalk yapmaktan debriyaj mı şişti yoksa araba gibi anlamadım?
Rodaj döneminde vitesler birbirine henüz alışmadığından mı bu stop etme ve vites değişmeme durumu?
Bakıma gittiğin zaman karbüratör ayarını kontrol ettir. Ve rölanti ayarına baktır. 2. vitesden 1. vitese hareket halindemi düşürmeye çalışıyorsun?
-
27 Mayıs 2013, 13:20
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bakıma gittiğin zaman karbüratör ayarını kontrol ettir. Ve rölanti ayarına baktır. 2. vitesden 1. vitese hareket halindemi düşürmeye çalışıyorsun?
Hareket halindeyken yapıyor genelde ama bazen de ışıkta beklerken de yaptığı oluyor anlamadım gitti...
Bu stop etme olayı için eğer rölantiden ise rölanti ayarı sabit kaç göstermesi lazım normalde yada rodajda farklı mıdır?
ideal olan ayar nedir?
-
27 Mayıs 2013, 13:27
rolantiyi ben devir saatinde 1 i gösterecek şekilde ayarlıyorum. Acak bu tavsiyelerin yanında bujiyi de kontrol etmeni tavsiye ederim. Bende de sendeki gibi sorunlar oldu önce karburatör ayarını yaptırdım. Bu defa motor sanki giderken ilk kaldığında tekler gibi olmaya başladı orjinal buji yerine tek tırnaklı buji takmıştım baktım buji kararmış orjinal çift tırnak bujisini taktım sorun kökten halloldu. Şuan tıkır tıkır çalışıyor. Çok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum sorunun
-
27 Mayıs 2013, 16:05
Serkan bey ne oldu 2013 çıkışlıların fiyatı? Tsubasa bu arada senin alacağın 2013 mü 2012 mi?
-
27 Mayıs 2013, 16:08
emrb adlı üyeden alıntı
Serkan bey ne oldu 2013 çıkışlıların fiyatı? Tsubasa bu arada senin alacağın 2013 mü 2012 mi?
Şuan için bir fiyat değişikliği bilgisi bize gelmedi. 2013 modeller bir aksilik çıkmazsa cuma günü satışa çıkar. ilgilenenlere duyurulur
Saygılar
-
27 Mayıs 2013, 16:12
Tvs bide çift silindir 250cc birşey çıkarsada şöyle iddalı tvs hayranları için çok güzel olurdu
-
27 Mayıs 2013, 16:15
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Şuan için bir fiyat değişikliği bilgisi bize gelmedi. 2013 modeller bir aksilik çıkmazsa cuma günü satışa çıkar. ilgilenenlere duyurulur
Saygılar
2013 ve 2012 modellerin fiyatları aynı mı ?
-
27 Mayıs 2013, 16:20
a.payza adlı üyeden alıntı
Birde dün asıl beni tehlikeye sokan durum şöyle oldu beşiktaştan karaköye dönerken meydanda ışıklarda bekliyordum 1. vitesteydim yeşil yanınca normal kalkışımı yaptım çok az ilerledi stop etti
Bu olay peş peşe 4 defa tekrarladı ve 4bin devirden bin devire aniden düşüp stop ediyordu
Ve ben yolun en sağındaydım arabalar sıkıştırmadı solumdan geçti ama yarım metre bir metre ilerle stop et derken biraz ilerledim ve diğer yolun ortasında kaldım
üzerinde birde karşı tarafın yeşil ışığı yandı ve ben yol ortasında ecel terleri döktüm resmen...
durmuş vaziyetteyken 1e geçmiyorsa ayağınla ileri yada geri geç bir adım motoru ozaman geçer
-
27 Mayıs 2013, 16:48
-
27 Mayıs 2013, 17:27
bu hafta ilk bakıma gireceğim.tavsiyeleriniz,önerileriniz,uyarılarınız var mı acaba ? ücretsiz diyorlar ama sanırım yağ ve filtre parası alınıyormuş.ne kadar tutuyor bu ?
-
27 Mayıs 2013, 17:51
iyigünler 2013 kasasını almayı düşünüyorum lakin şuan baktığımda 4890 fiyat olarak görünüyor ruhsat işlemleri plaka derken 5300 5400 ü bulur buda 150 cc için çok geliyor açıkçası
fiyatta kışın düşme olurmu (0 piyasa) bunu öğrenmek istiyorum dersenizki düşme olmaz 250 cc ve torku daha yüksek makina almak daha mantıklı geliyor
-
27 Mayıs 2013, 17:53
bayii düşme olmayacak dedi kardeş. paran varsa 250 cbr al geç...
-
27 Mayıs 2013, 18:01
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
bu hafta ilk bakıma gireceğim.tavsiyeleriniz,önerileriniz,uyarılarınız var mı acaba ? ücretsiz diyorlar ama sanırım yağ ve filtre parası alınıyormuş.ne kadar tutuyor bu ?
EN Ufak şikayetini bile söyle servise.. karbüratörü ayarlasınlar, motor bağlantı civatalarını sıksınlar..
-
27 Mayıs 2013, 19:34
-
27 Mayıs 2013, 20:10
2012 ile 2013 Modellerinin 0 fiyat farkı 610 TL.
2013 Alacağıma 2012 modelini alırım 610 TL fark ile kendime daha iyi ekipman dizerim.
-
27 Mayıs 2013, 21:27
Yav cbr 125leri inceledim.şimdi ben tvsyi sıfır alacam 300-350 arası masraf açılacak.acaba gidipte 5250ye cbr mi alsam ?
-
27 Mayıs 2013, 22:20
emrb adlı üyeden alıntı
Yav cbr 125leri inceledim.şimdi ben tvsyi sıfır alacam 300-350 arası masraf açılacak.acaba gidipte 5250ye cbr mi alsam ?
Bence cbr al. Neden diceksin,
Su soğutma.
Son sürat daha yüksek
Servis konusunda sıkıntı yaşamazsın bu bir gerçek.
2.el desen yine öyle.
Parça desen 2 haneli rakamlar zaten.
Uzun yolda daha rahat edersin.
Ben saydım karar senin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Ne bu böyle? Kıyamet sessizliği herhalde. Nerdesiniz ahali? Ahh Enes ahh gör buraları, ne halde. Sessiz sakin, hacım sana bir apache alalım biz. Sensiz olmuyor buralar. Senin sesin çıkıyordu, sende gittin, forum öldü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler