imkansız değil selami ama 10 krş altına bu trafikte inemedim henüz fakat didim veya kırklareli'nde otursaydım kesinlikle çok çok rahat inerdim tabi 70-85 arası seyir etseydim ancak e5 trafiğini bilirsin yeri geliyor yükleniyosun yeri geliyor 30-40 gidiyosun ben hergün esenyurt-mecidiyeköy gidip geliyorum yakıt (100km/ 2.04-2.14-2.36lt )arası gidip geliyorum ama 3. viteslerde devir 5-7000 de sürekli mesela yavaş giderken yol açıkken zaten vuruyorum kırbacı mecburen
şu yuvacık gezisine gittik geldik mesela hızımız vs. belliydi ve sonuçta şu oldu
Alınan benzin: 50,00
Alınan Litre: 10,96 litre
1km'de tüketim: 0,100
100km'de tüketim: 10,00
1 litre benzin ile 45,60 km
100km'de 2,19 litre sarfiyat bu daha düşük olabilirdi belki fakat dönüşte daha hızlı geldik
ne imzası beaaa
arkadaşlar 2 gün için fiyatı çok düşürdüm ihtiyacı olana gitsin yazık olmasın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2-gunlugune-son-3600-tl-2-gun-sonra-tekrar-4000-tl-125696803/detay/
arkadaşlar ben yine lastik için geldim. Artık sövseniz yeri kaçıncıya lastik soruluyo biliyorum ama mazur görün :D Ben michelin pilot sporty lerine baktım 18 inç lastik yok. IRC a baktım arka lastik 100-80-18 olması gerekirken IRCda 100-90-18 var. IRC nasıl bir lastiktir? Viraja girerken güvenle yatabilir miyim ve de lastik yüksekliğinin 80 yerine 90 olması ne gibi avantaj dezavantaj sağlar?
Tsubasa kardeş.o son yazdığın iki göndöreyi hiç beğenmedim.inan o yazdıklarını okurken ben utandım.kardeş isotlarda fiyatı yüksek diyip duruyorsun.baba o zaman bekle 13 modeli git ucuz yerden al.kimsenin kimseyi kötülemeye,çamur atmaya hakkı yok.erkek adamsın kardeş yakışmıyor sana.insanlarin kusurlarıyla uğraşmak,söz söylemek ayıptır hatta günahtır.bize yakışan kusur örtmektir.kardeş belki dersin buna ne oluyor diye: söylim sana vallahi bu forumun uyesı olarak rahatsız oluyorum.yoksa serkan beyi tanımam. Boşver kardeş artık bu iğnelemeye bi son ver kardeşim.ALLAH a emanet ol.beni yanlış anlama
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba motorumla ilgili bir şey sormak istiyorum sol arka amortisörden tıslama gibi ses geliyor bu sabah işe gelirken de baktığımda ordan birşeyler damladığını gördüm suya benziyor ben yinede yola çıktım ama onun ne olduğunu anlayamadım fikri olan var mı? seleyi kaldırıp baktım orada su gelicek bir yer de yok ama bir yerden yere damlalar düşüyor?
evet arkadaşlar bu nereye kadar sürecek bu konu kapatın artık herkes bundan rahatsız....
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
emre korkma kardeş bu amortisörler gazlı amortisör olduğu için normal o sesi duyman sorun yok aynen devam...
[/COLOR]
emre korkma kardeş bu amortisörler gazlı amortisör olduğu için normal o sesi duyman sorun yok aynen devam...[/QUOTE]
Cevap yazdığın için saol bir ara servise gösteririm olmazsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
Cevap yazdığın için saol bir ara servise gitmeye niyetim var o zaman gösteririm.
olayı en başından beri soguk kanlı olarak cevap vermedim
önceki postlara bakarsan 10 15 sayfa öncesine kadar
benim senin imaların hoşuma gitmedi
bugune kadar motor hakkında tek bir laf etmedim.
motor cok güzel eksikleri olsa dahi. satanlarda iş yok dedim.
adam bana özelden küfür etmiş, abuk şeyler yazmış. susmuşum 2 kelime cevap verince mi kötü oldum anlamadım bu durumu.
uzatan ben değilim, önceki postları okursan iğnelemeye calışan oydu
şimdi de cevap vermicem bilmem ne abuk subuk şeyler yazmış .
kimin ne oldugunu herkes biliyorda farklı yansıyor olay ben ona kafam bozuluyor..
bu arada utanılıcak bişi varsa utanan cok utandı boş ver sen utanma alacakaptan kardeş
# motosikletle.blogspot
dostlar bir kaç gündür motosikletimin çalışmasında sıkıntı vardı. bazen tek marşta çalışmıyordu birde çekişte bir düşüş var gibiydi. ilk başta, bir hafta önce 20-40 olan yağı 15-50 ile değiştirmiştim ondan olabileceğini düşündüm. fakat motor ısındığında bile aynı sıkıntıyı yapıyordu, sorunu başka yerlerde aramaya başladım hava filtresine baktım tertemizdi, benzin filtresine baktım, hatırı sayılacak miktarda pislik birikmiş temizleyip tekrar denedim değişen bir şey olmadı. yağ filtresinden de şüphelendim ama sökmeye üşendim. son olarak bujiyi kontrol etmek istedim ama sökerken dikatsizliğim yüzünden bujinin porselen kısmını tam metalle birleştiği yerden kırdım.kırılan buji bosch marka çift tırnaklı orjinal bujiydi kurum falanda yapmamıştı. her ne kadar japon yapıştırıcısıyla yapıştırmaya çalışsam da bir türlü beceremedim neyse sadede geleyim ngk marka yeni bir buji alarak motora taktım. sonuç olarak eski buji iyi ki sökerken kırılmış motor eski haline döndü birden kendine geldi artık tek marşta çalışıyo gazı da hiç yemem demiyor. benim gibi acemi olan ve bu tür sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsiyemdir önce bujiyi yokalyın
senin yukarıda yaptıgın söz hoşuma gitmedi dedim
10 15 sayfa öncesinde yazılanları okumamışsn demek istedim.
bak sayfa burada istiyorsan bak bugune kadar
ne demeye calıştıgımızı anlarsın
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1007.html
# motosikletle.blogspot
Tamam kardeş şimdi anladım seni. Ama beni yanlış anlama. Kapat gitsin tartışmayı.Hayırlısıyla güzel bi 13 model alırsın inş. kardeş
bak o sayfadan bu sayfaya kadar okudugun zaman anlaşılıyor olay ne oldugu anladın ?
gelsin bakalım şu 13 ler fiyata bakıcaz uygun gelirse alıcam.
motora lafım yok. 10 numara motor. ama honda getirse bu motoru yüzbinlerce satardı emin olun..
servisleri distribtürü beş para etmez göründüğü gibi
# motosikletle.blogspot
Kardeş hemen hemen yeniler. Umarım düzeltirler. Yani yamah ve hondanın geçmişi var türkiyede. inşallah tvs de yaygınlaşır. Çünkü şahane bi motor
sağdaki benzin ışığı yanmaya başladı. daha kaç km gider o şekilde ?
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)