Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Apache titreşim konusunda cbf ve ybr ile boy ölçüşecek kadar kararlı ve motor dizaynı olarak onlardan daha başaralı fakat motorun şaseye bağlanma şekli işleri tam tersine çeviyor. Diğerleri motor kısmını tam ortadan tek bir bağlantı ile yaparak motor takozunun yanlara doğru titreşimi almasını sağlıyor. Apache ise çift kollu bir şaseye oturtmuş makinayı Buda titreşimin tamamının şaseye geçmesine neden oluyor.bence 3 makinayı cbf şasesine oturtalım hepsi titreşimsiz çalışır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    apaçionur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 125 mh drift
    2012 apache var bogunma yapıyor motor hızlanınca nedendir bu

SerkanApache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR150
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Angarada tvs bayisi acılsada alsag
    Çok az kaldı

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı apaçionur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2012 apache var bogunma yapıyor motor hızlanınca nedendir bu
    Karburatör ayarından dolayı yapıyor olabilir kardeşim birde hava filitreni kontrol etmende fayda var

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Dreamondata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Apache titreşim konusunda cbf ve ybr ile boy ölçüşecek kadar kararlı ve motor dizaynı olarak onlardan daha başaralı fakat motorun şaseye bağlanma şekli işleri tam tersine çeviyor. Diğerleri motor kısmını tam ortadan tek bir bağlantı ile yaparak motor takozunun yanlara doğru titreşimi almasını sağlıyor. Apache ise çift kollu bir şaseye oturtmuş makinayı Buda titreşimin tamamının şaseye geçmesine neden oluyor.bence 3 makinayı cbf şasesine oturtalım hepsi titreşimsiz çalışır.
    Bağlantıyla falan ilgisi yok. Serkan Bey dengeleyici olmadığını söylemiş zaten. Önemli olan şasiye iletimi engellemekten ziyade, hiç oluşmamasını sağlamak. Bunu da dengeleyici olmadan yapamazsınız. Takozlar ve diğer tüm ara yalıtıcıların zamanla yıpranmaları kaçınılmazdır. TVS bu konuda bence yanlış yapıyor. Çin motorlarının konforu arttıkça onlar da müşter kaybedecekler.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı SerkanApache adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen al hiç bekleme sen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

Sayın Tsubasa. Madem zarar ettiriyor, servisi kötü, yedek parçası yok, pahalı ise ( sizin söylediklerini hep bu yönde) neden hala TVS almayı bekliyorsunuz? Büyük bir çelişki olmadı mı şimdi bu???
    sanane bilader ? para benim değil mi ?
    senden almam gider başka bayiden alırım.
    sözde satış temsilcisisin, kimine honda da müdürüm diyorsun kimine ben 4 senedir tvs calışıyorum diyomuşun. kimine de ben makina mühendisiyim diyorsun.
    isotlardan cakmak almam aldırtmam.
    giderim başka bayiden alırım garantiden cıksın varsın.
    motor iyi olmasa muhattap oluncak insan bile değilsiniz, her tarafınız ayrı oynuyor iki gün sonra yalanlıyorsunuz birbirinizi
    # motosikletle.blogspot

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    13 bitecek hala yok piyasa da tvs. Haziranın ilk haftası çıktı çıktı . Çıkmazsa ybr alır binerim . Zaten pahalı tvs . Ikinci elde zarar ettiriyor

Hacıabi bizim can gibi başladın sende Ybr al ybr ya apache sıkıntı ciddyim bak , en ufak pimpiriği olan adam almasın apache ben bunu bilir bunu sölerim

Burdan sonraki sözüm sana değil tsubasa alınma üstüne ..
    Len varya Şu honda CBR 125R yi 4.5 - 5 bin tlden satsa .. koşa koşa gider alırsınız , honda diye tipi var diye .. Motor apacheden çok titriyor kimsede vibrasyon sorunu yapmıyor .. Niye çünki o honda .. bizdeki marka fanatikliği .. parça fiyatları uçmuş almış başını gitmiş .. apache her yönüyle daha avantajlı ama yok bizim milletimizin o beynine sokamazsın bunu .. Ben Cbr kullandıktan sonra anladım apachenin Titreşimi olmadığını .. Yada titreşim neymiş o zaman gördüm .. Neyin kafası yaşanıyor burda Titreşim denilerek bilmiyorum .. Gidip 48-50 bin verip Bmw GS serisinden motorda alsan yine titricek yüksek devirde .. Hele hele tek silindirde (bisiklet olmasını istemiyorsan) motor kuşkusuz titrer .. Cbr 250 , Sym wolf düşünen arkadaşlara da ayrıca bu sözüm .. Rahatlık beklemeyin .. Cbr 250 sym wolf Dan hyosung gtr çok daha rahattır .. Neyse ya biz deneyip tecrübe edip söylüozda , millet sağda solda yazana bakarak hala marka fanatikliğine aldanıp yanlış kararlar vermeye devam ediyor .. Üzülüyorum cidden ..
    SerkanApache, merze08 ve cakturkc bunu beğendiler.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacıabi bizim can gibi başladın sende Ybr al ybr ya apache sıkıntı ciddyim bak , en ufak pimpiriği olan adam almasın apache ben bunu bilir bunu sölerim

Len varya Şu honda CBR 125R yi 4.5 - 5 bin tlden satsa .. koşa koşa gider alırsınız , honda diye tipi var diye .. Motor apacheden çok titriyor kimsede vibrasyon sorunu yapmıyor .. Niye çünki o honda .. bizdeki marka fanatikliği .. parça fiyatları uçmuş almış başını gitmiş .. apache her yönüyle daha avantajlı ama yok bizim milletimizin o beynine sokamazsın bunu .. Ben Cbr kullandıktan sonra anladım apachenin Titreşimi olmadığını .. Yada titreşim neymiş o zaman gördüm .. Neyin kafası yaşanıyor burda Titreşim denilerek bilmiyorum .. Gidip 48-50 bin verip Bmw GS serisinden motorda alsan yine titricek yüksek devirde .. Hele hele tek silindirde (bisiklet olmasını istemiyorsan) motor kuşkusuz titrer .. Cbr 250 , Sym wolf düşünen arkadaşlara da ayrıca bu sözüm .. Rahatlık beklemeyin .. Cbr 250 sym wolf Dan hyosung gtr çok daha rahattır .. Neyse ya biz deneyip tecrübe edip söylüozda , millet sağda solda yazana bakarak hala marka fanatikliğine aldanıp yanlış kararlar vermeye devam ediyor .. Üzülüyorum cidden ..
    Bak yine adım geçmiş Halimiz hatırımız sorulmasa da olsun arada adımız geçiyor o da yeter napalım

Ahh Ninja 250r yaktın bizi, dağladın yüreğimizi.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bak yine adım geçmiş Halimiz hatırımız sorulmasa da olsun arada adımız geçiyor o da yeter napalım

Ahh Ninja 250r yaktın bizi, dağladın yüreğimizi.
    Ben artık yaya bi insanım bi bisikletim var o kadar .. ALtında motorun var abi geliyom çıkıp dedinde gelme mi dedik .. Selam sabah senden olacak Benim gönlüm hep sizle ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400

Motosikleti
    Ben artık yaya bi insanım bi bisikletim var o kadar .. ALtında motorun var abi geliyom çıkıp dedinde gelme mi dedik .. Selam sabah senden olacak Benim gönlüm hep sizle ..
    En güzeli bende bir bisiklet alıyım Maksat gönüllerin bir olması değil mi? En azından tek bırakmam seni

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En güzeli bende bir bisiklet alıyım Maksat gönüllerin bir olması değil mi? En azından tek bırakmam seni
    Haftasonu 30 km yol yaptık bi kaç arkadaş bisikletlerle .. istanbul içi heryere gidiorum sorun yok , motor olsun bisiklet olsun gönüller zaten bir .. Arayıp sorun plan yapın haber edin her daim ordayım ..

Motosikleti
    Haftasonu 30 km yol yaptık bi kaç arkadaş bisikletlerle .. istanbul içi heryere gidiorum sorun yok , motor olsun bisiklet olsun gönüller zaten bir .. Arayıp sorun plan yapın haber edin her daim ordayım ..
    Yaa aslında bende bisiklet var hemide 2 tane ama Edirne'den buraya nasıl getiririm bilmiyorum Açıkçası istesem bir çözüm bulunur ama getirmem lazım. Spor yapamıyoruz çıkıpta, en azında sağa sola bisikletle gideriz, sporumuz o olur.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şu cbrı çok merak ettim nasıl titriyor acabahacı ninjayı katmamışsın hesaba oda titremez çift silindirbizdeki marka fanatikliğini dünyada bilmeyen yoktur ülkede üretilen mal daha kaliteliyken gidip avrupa malını tercih eden çok gördüm(bazı oto yedek parçaları orjinalinden daha kaliteli yada bize bunlar anlamaz diye orjinallerin defolularını kakalıyorlar)
    SerkanApache bunu beğendi.

BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yedek depoya inmiyosun dimi yedeye gecince bende200-225 felan gidiyor
    20tl lik benzin aliyorum musluk on konumunda bitene kadar gidiyorum olcumu bu sekilde yapiyorum
    yedeğe düşene kadar ki kullanım yani musluk aşağı bakar vaziyette öksürmeye başlayınca alıyorum benzini yedekte gitse gitse 3-5km gidiyor belki
    ne imzası beaaa

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler benzin deposunun ağızındaki su tahliyesine dikkat edin benimki tıanmış giderken tekleye tekeleye zor benzinliğe girdim hatta tam girişte stop etti teker kilitlendi baya bir kaydım eve zor geldim elektrik kablosunu bir soktum rahat 1 litre su çıktı

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı BROICER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yedeğe düşene kadar ki kullanım yani musluk aşağı bakar vaziyette öksürmeye başlayınca alıyorum benzini yedekte gitse gitse 3-5km gidiyor belki
    senin yanlisin vsr veya yanlis hesap yapiyosun
    hem 7000-devir asagi inmiyorum diyosun hemde 10 krs tan az yakiyor diyosun oyle ku,anmaya o yakit imkansiz

enes bu arada kafama bi tas geldi hatta kayami deseydim ulen sym wolf ku,andim cok hosuma gitti dedim bana cephe aldiniz
    sevdiginizden mi anlamadim
    almiyorum ulen wolf ninja alacam ulen kimseyide bindimicem

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler benzin deposunun ağızındaki su tahliyesine dikkat edin benimki tıanmış giderken tekleye tekeleye zor benzinliğe girdim hatta tam girişte stop etti teker kilitlendi baya bir kaydım eve zor geldim elektrik kablosunu bir soktum rahat 1 litre su çıktı
    o hortum nerde tam olarak.? 1 litre su nasıl çıkar yau anlamadım
    TRANSALP XL700

sozerten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki INAZUMA '14
    Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün uzun yol yaptım biraz. 200 km den sonra 120 leri gördüm ara ara son hız 122. dahada zorlasam 125 görcekti sanırım
    Rodajda 122 biraz fazla bence. Daha parçaları yerine oturmayan bi motorla bu kadar yüksek hızlara çıkmamanı tavsiye ederim

---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o hortum nerde tam olarak.? 1 litre su nasıl çıkar yau anlamadım
    Karbüratörün altından çıkan su tahliye hortumu olabilir mi o?

Motosikleti
    BMW F 750 GS

O zaman şunu sorayım, Apache'de hissedilen titreşim veya rahatsız edici, insanı vites yükseltmeye zorlayan titreşim kaç bin devirde başlıyor. Ben bu motoru kullanan bazı kişilerin devir saatini kırmızı bölgeye kadar çıkarıp o devirlerde titreşimle karşılaştıklarını da ihtimal dahilinde görüyorum. Motor kırmızı bölgeye girene kadar titremiyorsa sorun yoktur. Ama 5-6 bin devirde titriyorsa işte o çekilmez.

En iyisi bir yerde motoru test etmek sanırım. Bursa'da bir kullanıcı bulmak lazım.

SerkanApache - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanane bilader ? para benim değil mi ?
    senden almam gider başka bayiden alırım.
    sözde satış temsilcisisin, kimine honda da müdürüm diyorsun kimine ben 4 senedir tvs calışıyorum diyomuşun. kimine de ben makina mühendisiyim diyorsun.
    isotlardan cakmak almam aldırtmam.
    giderim başka bayiden alırım garantiden cıksın varsın.
    motor iyi olmasa muhattap oluncak insan bile değilsiniz, her tarafınız ayrı oynuyor iki gün sonra yalanlıyorsunuz birbirinizi
    Sabah sabah beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün. Başka ne diyormuşum?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler