TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Mayıs 2013, 23:35
Apache titreşim konusunda cbf ve ybr ile boy ölçüşecek kadar kararlı ve motor dizaynı olarak onlardan daha başaralı fakat motorun şaseye bağlanma şekli işleri tam tersine çeviyor. Diğerleri motor kısmını tam ortadan tek bir bağlantı ile yaparak motor takozunun yanlara doğru titreşimi almasını sağlıyor. Apache ise çift kollu bir şaseye oturtmuş makinayı Buda titreşimin tamamının şaseye geçmesine neden oluyor.bence 3 makinayı cbf şasesine oturtalım hepsi titreşimsiz çalışır.
Reklamlar
-
22 Mayıs 2013, 23:40
2012 apache var bogunma yapıyor motor hızlanınca nedendir bu
-
22 Mayıs 2013, 23:50
emrb adlı üyeden alıntı
Angarada tvs bayisi acılsada alsag
Çok az kaldı
-
22 Mayıs 2013, 23:55
apaçionur adlı üyeden alıntı
2012 apache var bogunma yapıyor motor hızlanınca nedendir bu
Karburatör ayarından dolayı yapıyor olabilir kardeşim birde hava filitreni kontrol etmende fayda var
-
23 Mayıs 2013, 00:29
Dreamondata adlı üyeden alıntı
Apache titreşim konusunda cbf ve ybr ile boy ölçüşecek kadar kararlı ve motor dizaynı olarak onlardan daha başaralı fakat motorun şaseye bağlanma şekli işleri tam tersine çeviyor. Diğerleri motor kısmını tam ortadan tek bir bağlantı ile yaparak motor takozunun yanlara doğru titreşimi almasını sağlıyor. Apache ise çift kollu bir şaseye oturtmuş makinayı Buda titreşimin tamamının şaseye geçmesine neden oluyor.bence 3 makinayı cbf şasesine oturtalım hepsi titreşimsiz çalışır.
Bağlantıyla falan ilgisi yok. Serkan Bey dengeleyici olmadığını söylemiş zaten. Önemli olan şasiye iletimi engellemekten ziyade, hiç oluşmamasını sağlamak. Bunu da dengeleyici olmadan yapamazsınız. Takozlar ve diğer tüm ara yalıtıcıların zamanla yıpranmaları kaçınılmazdır. TVS bu konuda bence yanlış yapıyor. Çin motorlarının konforu arttıkça onlar da müşter kaybedecekler.
-
23 Mayıs 2013, 00:31
SerkanApache adlı üyeden alıntı
Hemen al hiç bekleme sen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
Sayın Tsubasa. Madem zarar ettiriyor, servisi kötü, yedek parçası yok, pahalı ise ( sizin söylediklerini hep bu yönde) neden hala TVS almayı bekliyorsunuz? Büyük bir çelişki olmadı mı şimdi bu???
sanane bilader ? para benim değil mi ?
senden almam gider başka bayiden alırım.
sözde satış temsilcisisin, kimine honda da müdürüm diyorsun kimine ben 4 senedir tvs calışıyorum diyomuşun. kimine de ben makina mühendisiyim diyorsun.
isotlardan cakmak almam aldırtmam.
giderim başka bayiden alırım garantiden cıksın varsın.
motor iyi olmasa muhattap oluncak insan bile değilsiniz, her tarafınız ayrı oynuyor iki gün sonra yalanlıyorsunuz birbirinizi
-
23 Mayıs 2013, 00:51
Tsubasa adlı üyeden alıntı
13 bitecek hala yok piyasa da tvs. Haziranın ilk haftası çıktı çıktı . Çıkmazsa ybr alır binerim . Zaten pahalı tvs . Ikinci elde zarar ettiriyor
Hacıabi bizim can gibi başladın sende Ybr al ybr ya apache sıkıntı ciddyim bak , en ufak pimpiriği olan adam almasın apache ben bunu bilir bunu sölerim
Burdan sonraki sözüm sana değil tsubasa alınma üstüne ..
Len varya Şu honda CBR 125R yi 4.5 - 5 bin tlden satsa .. koşa koşa gider alırsınız , honda diye tipi var diye .. Motor apacheden çok titriyor kimsede vibrasyon sorunu yapmıyor .. Niye çünki o honda .. bizdeki marka fanatikliği .. parça fiyatları uçmuş almış başını gitmiş .. apache her yönüyle daha avantajlı ama yok bizim milletimizin o beynine sokamazsın bunu .. Ben Cbr kullandıktan sonra anladım apachenin Titreşimi olmadığını .. Yada titreşim neymiş o zaman gördüm .. Neyin kafası yaşanıyor burda Titreşim denilerek bilmiyorum .. Gidip 48-50 bin verip Bmw GS serisinden motorda alsan yine titricek yüksek devirde .. Hele hele tek silindirde (bisiklet olmasını istemiyorsan) motor kuşkusuz titrer .. Cbr 250 , Sym wolf düşünen arkadaşlara da ayrıca bu sözüm .. Rahatlık beklemeyin .. Cbr 250 sym wolf Dan hyosung gtr çok daha rahattır .. Neyse ya biz deneyip tecrübe edip söylüozda , millet sağda solda yazana bakarak hala marka fanatikliğine aldanıp yanlış kararlar vermeye devam ediyor .. Üzülüyorum cidden ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
23 Mayıs 2013, 01:02
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Hacıabi bizim can gibi başladın sende
Ybr al ybr ya apache sıkıntı ciddyim bak , en ufak pimpiriği olan adam almasın apache ben bunu bilir bunu sölerim
Len varya Şu honda CBR 125R yi 4.5 - 5 bin tlden satsa .. koşa koşa gider alırsınız , honda diye tipi var diye .. Motor apacheden çok titriyor kimsede vibrasyon sorunu yapmıyor .. Niye çünki o honda .. bizdeki marka fanatikliği .. parça fiyatları uçmuş almış başını gitmiş .. apache her yönüyle daha avantajlı ama yok bizim milletimizin o beynine sokamazsın bunu .. Ben Cbr kullandıktan sonra anladım apachenin Titreşimi olmadığını .. Yada titreşim neymiş o zaman gördüm .. Neyin kafası yaşanıyor burda Titreşim denilerek bilmiyorum .. Gidip 48-50 bin verip Bmw GS serisinden motorda alsan yine titricek yüksek devirde .. Hele hele tek silindirde (bisiklet olmasını istemiyorsan) motor kuşkusuz titrer .. Cbr 250 , Sym wolf düşünen arkadaşlara da ayrıca bu sözüm .. Rahatlık beklemeyin .. Cbr 250 sym wolf Dan hyosung gtr çok daha rahattır .. Neyse ya biz deneyip tecrübe edip söylüozda , millet sağda solda yazana bakarak hala marka fanatikliğine aldanıp yanlış kararlar vermeye devam ediyor .. Üzülüyorum cidden ..
Bak yine adım geçmiş Halimiz hatırımız sorulmasa da olsun arada adımız geçiyor o da yeter napalım
Ahh Ninja 250r yaktın bizi, dağladın yüreğimizi.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
23 Mayıs 2013, 01:19
Twin adlı üyeden alıntı
Bak yine adım geçmiş
Halimiz hatırımız sorulmasa da olsun arada adımız geçiyor o da yeter napalım
Ahh Ninja 250r yaktın bizi, dağladın yüreğimizi.
Ben artık yaya bi insanım bi bisikletim var o kadar .. ALtında motorun var abi geliyom çıkıp dedinde gelme mi dedik .. Selam sabah senden olacak Benim gönlüm hep sizle ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
23 Mayıs 2013, 01:25
Ben artık yaya bi insanım bi bisikletim var o kadar .. ALtında motorun var abi geliyom çıkıp dedinde gelme mi dedik .. Selam sabah senden olacak
Benim gönlüm hep sizle ..
En güzeli bende bir bisiklet alıyım Maksat gönüllerin bir olması değil mi? En azından tek bırakmam seni
-
23 Mayıs 2013, 01:32
Twin adlı üyeden alıntı
En güzeli bende bir bisiklet alıyım
Maksat gönüllerin bir olması değil mi? En azından tek bırakmam seni
Haftasonu 30 km yol yaptık bi kaç arkadaş bisikletlerle .. istanbul içi heryere gidiorum sorun yok , motor olsun bisiklet olsun gönüller zaten bir .. Arayıp sorun plan yapın haber edin her daim ordayım ..
-
23 Mayıs 2013, 01:40
Haftasonu 30 km yol yaptık bi kaç arkadaş bisikletlerle .. istanbul içi heryere gidiorum sorun yok , motor olsun bisiklet olsun gönüller zaten bir .. Arayıp sorun plan yapın haber edin her daim ordayım ..
Yaa aslında bende bisiklet var hemide 2 tane ama Edirne'den buraya nasıl getiririm bilmiyorum Açıkçası istesem bir çözüm bulunur ama getirmem lazım. Spor yapamıyoruz çıkıpta, en azında sağa sola bisikletle gideriz, sporumuz o olur.
-
23 Mayıs 2013, 01:57
Ybr al ybr ya apache sıkıntı ciddyim bak , en ufak pimpiriği olan adam almasın apache ben bunu bilir bunu sölerim
şu cbrı çok merak ettim nasıl titriyor acabahacı ninjayı katmamışsın hesaba oda titremez çift silindirbizdeki marka fanatikliğini dünyada bilmeyen yoktur ülkede üretilen mal daha kaliteliyken gidip avrupa malını tercih eden çok gördüm(bazı oto yedek parçaları orjinalinden daha kaliteli yada bize bunlar anlamaz diye orjinallerin defolularını kakalıyorlar)
-
23 Mayıs 2013, 01:57
selo9115 adlı üyeden alıntı
yedek depoya inmiyosun dimi yedeye gecince bende200-225 felan gidiyor
20tl lik benzin aliyorum musluk on konumunda bitene kadar gidiyorum olcumu bu sekilde yapiyorum
yedeğe düşene kadar ki kullanım yani musluk aşağı bakar vaziyette öksürmeye başlayınca alıyorum benzini yedekte gitse gitse 3-5km gidiyor belki
ne imzası beaaa
-
23 Mayıs 2013, 02:04
beyler benzin deposunun ağızındaki su tahliyesine dikkat edin benimki tıanmış giderken tekleye tekeleye zor benzinliğe girdim hatta tam girişte stop etti teker kilitlendi baya bir kaydım eve zor geldim elektrik kablosunu bir soktum rahat 1 litre su çıktı
-
23 Mayıs 2013, 02:31
-
23 Mayıs 2013, 07:10
M.balibey adlı üyeden alıntı
beyler benzin deposunun ağızındaki su tahliyesine dikkat edin benimki tıanmış giderken tekleye tekeleye zor benzinliğe girdim hatta tam girişte stop etti teker kilitlendi baya bir kaydım eve zor geldim elektrik kablosunu bir soktum rahat 1 litre su çıktı
o hortum nerde tam olarak.? 1 litre su nasıl çıkar yau anlamadım
-
23 Mayıs 2013, 08:07
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
bugün uzun yol yaptım biraz. 200 km den sonra 120 leri gördüm ara ara
son hız 122. dahada zorlasam 125 görcekti sanırım
Rodajda 122 biraz fazla bence. Daha parçaları yerine oturmayan bi motorla bu kadar yüksek hızlara çıkmamanı tavsiye ederim
---------- Post added at 05:07 ---------- Previous post was at 05:04 ----------
sbr adlı üyeden alıntı
o hortum nerde tam olarak.? 1 litre su nasıl çıkar yau anlamadım
Karbüratörün altından çıkan su tahliye hortumu olabilir mi o?
-
23 Mayıs 2013, 09:43
O zaman şunu sorayım, Apache'de hissedilen titreşim veya rahatsız edici, insanı vites yükseltmeye zorlayan titreşim kaç bin devirde başlıyor. Ben bu motoru kullanan bazı kişilerin devir saatini kırmızı bölgeye kadar çıkarıp o devirlerde titreşimle karşılaştıklarını da ihtimal dahilinde görüyorum. Motor kırmızı bölgeye girene kadar titremiyorsa sorun yoktur. Ama 5-6 bin devirde titriyorsa işte o çekilmez.
En iyisi bir yerde motoru test etmek sanırım. Bursa'da bir kullanıcı bulmak lazım.
-
23 Mayıs 2013, 09:51
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler