bende zinciri değiştireceğim oringli takmayı düşündüm ama boş ver dediler.dişlilerle oynamayı düşünmüyorum böyle daha güzel bence.ama yüksek devirdeki titremeye bir çagre bulmalı.fikir üreten ve ya yapan arkadaş yokmu hiç.
bende zinciri değiştireceğim oringli takmayı düşündüm ama boş ver dediler.dişlilerle oynamayı düşünmüyorum böyle daha güzel bence.ama yüksek devirdeki titremeye bir çagre bulmalı.fikir üreten ve ya yapan arkadaş yokmu hiç.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Motor büyütmek istemem nedeniyle kara bebeğim satılıktır
http://www.sahibinden.com/2009_model...XQQdisplayitem
aRkadaşLaR topiği baştan sona okumadım beLki konuşuLan bi konuyu hoRtLatçam ama aRada kaLdım bu apachE'yi gittiğim yamaha bayiisinde biLe övüyoLaRdı a;RaLaRında konuşuRLaRken duydum. Bn ybr 125 aLmayı düşünüyodum ama şimdi ne yapmaLıyım. Hangisini neden öneRiRsinzz ?? Şimdiden çook sağoLun..
rahatına önem veriyosan serilikle işim yok diosan ve ilk motorunsa ybr al
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
iLk motoRum deiL. ama bRz iRi oLduğum için ve doLaşmayı çok sevdiğim için şeRit deiştiRiRken aRada kaLmak istemem konfoRda önemLi tabi siz ne deRsinz hangisi ?
Siz öLe diyosanz öLediR ama bn bi iki motoRuda süriym birz daha araştırıyım kaRaRımı burda açıklarımm
bence çok kıvrak bir motor apache.artısı da var çok güzel masaj yapıyor bedavadan
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
S.a arkadaşlar 2007 de aldığım apache motorumun egzoz unu boşalttırmıştım,,boşalttırdığıma şu an cok pişmanım,cok ses yapıyor insanların rahatsız olduğunu düşünüyorum,aynı zamandada motor modifikasyonuda eklenince yakıtı cok yakmaya başladı Kesinlikle bu egzoz boşaltmayı herhangi bir motorda uygulamayın,benim gibi pişman olmayın.
Yeni egzoz un fiyatı 300 bin liraya mal oluyor,pahalı olduğu için almak istemiyorum, kaza yapmış motorlardan, pert olmuş ,ama egzozu temiz kırığı büküğü olmayan çıkma egzoz arıyorum,yada performance egzozu takıp orjinalini satmak isteyen arkadaşlar olabilir. duyduğunuz bildiğiniz,görenlerin duyanların,0532 304 81 85 yada 0542 342 62 92 numaralı telefonu aramaları veya msj cekmeleri rica ederim.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
selam TVS ciler.yolunuz açık olsun.
sevgili motorcu kardeşlerim 3ay dır apache ye biniyorum çok memnunum.siz merak ettiklerinizi yazın cevaplayayım.kısaca bahsetmek gerekirse ybr ile kıyaslamıyorum bile cbf ten daha güçlü daha az yakan ve daha güzel bir motor cbf te olmayan devir saati ve cbf te olmayan yag filtresi olan bir motor.tek kusuru var azda olsa vibrasyon var rahatsız etmiyor ama vibrasyon yok denemez.ayrıca parça problemi yok servisleri var.yeni başlayanlar için harika tercih olur.
abi fosforlar hayırlı olsun
motorun yeni ismi cevriye olsun fosforlu cevriyem dersin
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Arkadaşlar bir sorum olcak:
Yağ seviyesine bakarken çubuğu sıkıpmı bakıyoruz yoksa sadece daldırıp çıkarıyomuyuz?
[COLOR="Black"][B]STAY ON ROAD[/B][/COLOR]
bende orjinal egzos duruyor sadece susturucu kısmı var.. boru yaptırıp kullanabilirsin ya da şuanki boruya kaynattırabilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 PM ----------
çubuğu sıkıpta bakılıyor diye biliyorum..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
arkadaşlar motor almak istiyorum bu motoru öneriyormusunuz. 3150 2009 sıfır fiyatı
birkaç motor arasında kaldım
honda cbr 125
tvs apache
hyosung rt125
honda cbf 150
bu apaçehelerde bir kronik sorun mudur yoksa normal bir durum mudur bilemiyorum 4 bin devir civarlarında motor gazı tam yemiyor boguk sonradan gaz yiyor eger 4 bin devir aralıgı içinde vites degiştirmeniz gerekirse hissiyat az soguk motorun gaz yemedigi gibi bir durum.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)