Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    koreay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 KIRMIZI
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı olayı ben 2011 de yaşadım alana kadar çok iyidiler lastik sormaya gittim vay sen bizim malımızı mı kötülüyorsun diye 5 kişi üzerime yürüdüler ben bu servis olayında en iyi sürat motorda ilgi alaka gördüm

abi senin motor kaç model kaç kmde bunlarıda düşünmek lazım suzuki eminim bizimkilerden kalitelidir onun dışında mantıklı olabilir
    benim ki bu :Dhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4401449/detay/
    35 ZUS 73

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı koreay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ucuza gider,keşke 5.500 falan yazsaydın biri denk gelir satarsın.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    aynı olayı ben 2011 de yaşadım alana kadar çok iyidiler lastik sormaya gittim vay sen bizim malımızı mı kötülüyorsun diye 5 kişi üzerime yürüdüler ben bu servis olayında en iyi sürat motorda ilgi alaka gördüm
    ,
    boşuna demiyorlar isotlardan motor alınmaz diye, görüyoruz ilgiyi alakayı. memnuniyeti..
    servis sıkıntısı yokmuş öyle diyorlar.. ankarada servisleri bile yok.. yedek parca da tüm parcalar garantiliymiş. garantiye girince kaç ayda gelmiş bu forumda kullanıcıların garantili parcaları?
    bir bayinin dediği bir bayi yi tutmuyor. 4890 lira plaka ruhsat dahil deyip fuarda. 22 nisanda facebook sayfasından aynen bunu yazıp biz öyle demedik yanlış anlaşmışsınız diyorlar..
    bu forumda bu başlıkta bu motor hakkında isotların satıcıların bilmediği şeyler var bunu unutmasınlar..
    bana kalırsa bu kadar kendileriyle celişen bir firmadan motosiklet almak ve sorun yaşamamak ne kadar dogrudur bilemiyorum.
    şunu da atayımda servisi her yerde var sorun yok diyorlar ya belki kendi sitelerinde yayınladıkları haritayı görünce kendilerini de yalanlamazlar=)
    M.balibey bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ucuza gider,keşke 5.500 falan yazsaydın biri denk gelir satarsın.
    valla bi arkadaşım 3400 yazdı aşağı yukarı aynı zamanda aldık 2 hafta durdu ilan arayanların hepsi 3000 e olmazmı diye aradı millet ölücü olunca bizde ederini yazamıyoruz. sinirinden kaldırdı ilanı
    35 ZUS 73

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ,
    boşuna demiyorlar isotlardan motor alınmaz diye, görüyoruz ilgiyi alakayı. memnuniyeti..
    servis sıkıntısı yokmuş öyle diyorlar.. ankarada servisleri bile yok.. yedek parca da tüm parcalar garantiliymiş. garantiye girince kaç ayda gelmiş bu forumda kullanıcıların garantili parcaları?
    bir bayinin dediği bir bayi yi tutmuyor. 4890 lira plaka ruhsat dahil deyip fuarda. 22 nisanda facebook sayfasından aynen bunu yazıp biz öyle demedik yanlış anlaşmışsınız diyorlar..
    bu forumda bu başlıkta bu motor hakkında isotların satıcıların bilmediği şeyler var bunu unutmasınlar..
    bana kalırsa bu kadar kendileriyle celişen bir firmadan motosiklet almak ve sorun yaşamamak ne kadar dogrudur bilemiyorum.
    şunu da atayımda servisi her yerde var sorun yok diyorlar ya belki kendi sitelerinde yayınladıkları haritayı görünce kendilerini de yalanlamazlar=)
    http://o1305.hizliresim.com/19/c/mz7zp.jpg
    şu benim tayin belli olsa zaten bir daha bulaşmam cbr yada nc düşünüyorum

valla bi arkadaşım 3400 yazdı aşağı yukarı aynı zamanda aldık 2 hafta durdu ilan arayanların hepsi 3000 e olmazmı diye aradı millet ölücü olunca bizde ederini yazamıyoruz. sinirinden kaldırdı ilanı
    abi 2011 model fiyat fazla bile bende geçen yıl 3700 yazmıştım pazarlıklı kimse arayıp sormadı sonra 3000e kadar düştüm yine kimse sormadı tvslerde ikinci el düşük aslında motorun daha yeni fakat ikinci el sıkıntısından bana takaslamak daha mantıklı geliyor tabi motor sağlamsa 1000 tlde verecekmiş üstüne

Motosikleti
    şu benim tayin belli olsa zaten bir daha bulaşmam cbr yada nc düşünüyorum

abi 2011 model fiyat fazla bile bende geçen yıl 3700 yazmıştım pazarlıklı kimse arayıp sormadı sonra 3000e kadar düştüm yine kimse sormadı tvslerde ikinci el düşük aslında motorun daha yeni fakat ikinci el sıkıntısından bana takaslamak daha mantıklı geliyor tabi motor sağlamsa 1000 tlde verecekmiş üstüne
    kontrol ettiririm zaten motoru da istanbuldan gelecek adam 2kişi motora binip gelecekler birde
    35 ZUS 73

kontrol ettiririm zaten motoru da istanbuldan gelecek adam 2kişi motora binip gelecekler birde
    valla abi içine sindiyse adamla açık açık konuş motoruna güveniyorsan gel de sorunluysa almam yol paranı da veremem dersin zaten yaramazsa gelmez adam

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    bizim motorların maalesef ki en büyük eksi kısmı 2.el piyasası yok..! benim ilanım da 1 aydır sitede var..kendimden daha çok ona özen gösterir bakarım ama millet bu temizlikteki bir motora bile 2.eli yok diye 3000-3500 tl ile kapını çalıyor..ben anlatmaktan bıktım onlar bıkmadılar aslında biraz da biz öldürüyoruz piyasayı..arayanlardan biri abi 2011-2012 model 3000 tl ye var sitede bir sürü gider onu alırım diyor..bizlerde biraz hızlı satılsın diye fiyatı çok aşağılara çekiyoruz sanırım..ama ben ederini istiyorum dediğim zaman çok istiyorsun sen diyorlar,bende gidin o zaman 3000 tl lik olanı alın demek zorunda kalıyorum..
    bu da ilanım..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8964225/detay/
    APALA bunu beğendi.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N

abi senin motor kaç model kaç kmde bunlarıda düşünmek lazım suzuki eminim bizimkilerden kalitelidir onun dışında mantıklı olabilir
    İsotlar daki serkan abi de önceden sürat motorda çalışıyordu sonra isotlara geçti baya muhabbetim olmuştur yorumları okuyorum da serkan abi iyice saçmalaya başlamış köşeye sıkışınca bu
    arada sürat motor gerek işçilik gerek ücret olarak on numaradır yaklaşık 7 yıldır oradan başka bir yere gitmem oradan 5 tane motor aldım bu zmana kadar bir ara kymco agility im vardı garantiden değiştirmediğim parça kalmamıştı hiç bir şekilde ne maddi ne manevi mağdur olmadım
    M.balibey ve sbr bunu beğendiler.

Motosikleti
    XJ6
    Alıntı designserhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsotlar daki serkan abi de önceden sürat motorda çalışıyordu sonra isotlara geçti baya muhabbetim olmuştur yorumları okuyorum da serkan abi iyice saçmalaya başlamış köşeye sıkışınca bu
    arada sürat motor gerek işçilik gerek ücret olarak on numaradır yaklaşık 7 yıldır oradan başka bir yere gitmem oradan 5 tane motor aldım bu zmana kadar bir ara kymco agility im vardı garantiden değiştirmediğim parça kalmamıştı hiç bir şekilde ne maddi ne manevi mağdur olmadım
    4890 + plaka işlemleri diyor.Ben Ankaradayım bayi istanbulda o nasıl olur ?

plaka işlemi masrafını fiyattan düşerler sende ankara plaka çıkartırsın takipçiler 300 civarı alır yani bayiye 4590 vermen gerekir

Motosikleti
    XJ6
    plaka işlemi masrafını fiyattan düşerler sende ankara plaka çıkartırsın takipçiler 300 civarı alır yani bayiye 4590 vermen gerekir
    takipçiyle işim yok herşeyi kendim hallederim.

takipçiyle işim yok herşeyi kendim hallederim.
    plaka içinde olan fiyatlarda tahminim takipçi fiyatıda vardır çünkü arabalarda böyle kendin yaparsan herhalde 100 tl gibi bir karın olur

Motosikleti
    Demir At
    peşin para varsa bayileri ara görüş eve kadar getirebilirmisiniz de.
    4600 civarında bende fiyat aldım benim gibi fiyat alanlarda varmış forumda arkadaşlar yazmıştı.
    bütün bayileri tek tek ara sor derim emre kardeşim.
    en son ne olur de. muhakkak her bayi farklı fiyat cekecektir.
    isotlar da peşinde 4800 diyor
    bayiler farklı fiyat cekebiliyor.
    kim ucuz verirse ondan alırsın kardeşim.
    benim paylaştıgım resimde 4890 lira 12 taksit plaka ruhsat dahil diyorlardı
    sonradan döneklik yaptılar.. kendilerini yalanladılar. o yüzden kar marjı yüksek iş yapıyolar. her bayi farklı fiyat cekebiliyor peşin alımlarda
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    ehliyeti alınca paraya bağlı :D
    Sa kullanan arkadaşlar varsa motorun + ve - lerini yazabilir mi ?
    Bende almayı düşünüyorum. Motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    artisi cok seri ve cok az yakar

eksisi inanilmaz giprasiyor

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

+ güzel görünüyor.
    -ikinci el piyasası cok berbat.
    -yeni kasalar cok pahalı
    -servis ve parca konusu sıkıntılı anadolu da servis ve parca konusunda sıkıntılı
    # motosikletle.blogspot

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motor dediğinde biraz kıprayacak hani bence
    benim motorda ilk zamanları titremiyordu. şimdi titriyor hafiften. subap ayarı ile düzelir belki ama çokda üstüne durulacak birşey değil.
    sonuçta bunlar kısa mesafe motoru. kıpraşımın insanı rahatsız etmesi için bir binişte 50-100km yapmak lazım. ozamanda adamlar git touring motoru al derler.
    yakıt iyimi performansı dayanıklılığı ve parça bulunabilirliği iyise.. gerisi hikaye. benim fikrim elbet
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    agresif kullanımda ;

Alınan benzin: 20,00 tl
    Alınan Litre: 4,39 litre

1km'de tüketim: 0,111krş
    100km'de tüketim: 11,11 tl

1 litre benzin ile 41,04 km
    100km'de 2,44 litre sarfiyat

ortalama kullanım,trafiğin akışına göre sakin veya hızlı seyir halinde

Alınan benzin: 20,00 tl
    Alınan Litre: 4,39 litre

1km'de tüketim: 0,093 tl
    100km'de tüketim: 9,30 tl

1 litre benzin ile 49,02 km
    100km'de 2,04 litre sarfiyat

bu da yakıt konusunu açıklar heralde bana göre oldukça uygun ayrıca parça konusunda da şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım motoru Aydın/Kuşadası'ndan almıştım şuanda İstanbul'dayım plakam hala 09 dur burda da kazadan sonra motoru yaptırdım ve bir sıkıntım olmadı 2 bayiden de memnun kaldım kullanıcı olarak titreşim beni rahatsız etmeyecek kadar az düzeyde fakat artçılarımdan bazıları titredim diyor kimileri çokta titremiyor diyor biraz kişiye göre değişiyor bu konu
    seriliği ve son hızı sınıfına göre gayet tatmin edici 100-115 arası sıkıntısız gidilebilir son hızım 140 oldu tek kişi ama biraz eğimli bir yoldu ve rüzgarda yoktu şuanda arka çantam var neticede rüzgarı eski haline nazaran çok daha fazla alıyor ve bu sabah işe giderken sefaköy'de ki k.çekmece beld. olduğu kısımlarda 130 gördü motor bence gayet güzel ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor tavsiye ederim

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor dediğinde biraz kıprayacak hani bence
    benim motorda ilk zamanları titremiyordu. şimdi titriyor hafiften. subap ayarı ile düzelir belki ama çokda üstüne durulacak birşey değil.
    sonuçta bunlar kısa mesafe motoru. kıpraşımın insanı rahatsız etmesi için bir binişte 50-100km yapmak lazım. ozamanda adamlar git touring motoru al derler.
    yakıt iyimi performansı dayanıklılığı ve parça bulunabilirliği iyise.. gerisi hikaye. benim fikrim elbet

Giprasimini girgirina yazmistim ben ciddiye almissin sen )

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler