TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2013, 12:43
sedat0055 adlı üyeden alıntı
Kıllandım zaten ben bu işten yoğundular resmen beni başından saldılar.
ilk iki bakım zaten ücretsiz olması lazım..
yag filtresinin de değişmesi lazım ..
hangi servis bu isim verde en azından bilelim..
bu arada son konuşmam da isotların sahibinin bu başlıgı okudugunu ögrendim..
Reklamlar
-
07 Mayıs 2013, 12:58
gebzedeki fazilet ücret vermedim zaten isteselerdi kavgayı çıkartırdım
-
07 Mayıs 2013, 14:35
yaw arkadaş bu yetkili servislerinde g.... kalkıyor ha adam gibi işlerini yapmıyorlar.
-
07 Mayıs 2013, 15:06
evet sırf bu servis yüzünden arkadaşlar tvs motorlarını satan oldu memnun değilim bu civarlarda bildiğiniz iyi servis varsa söyleyinde birdahaki bakıma oraya gideyim
-
07 Mayıs 2013, 15:33
evet sırf bu servis yüzünden arkadaşlar tvs motorlarını satan oldu memnun değilim bu civarlarda bildiğiniz iyi servis varsa söyleyinde birdahaki bakıma oraya gideyim
kartala isotlar grup kendi açtı.. oraya gidin... kartal ile pendik arasında.. pendik köprüsünden çıkın kartal istikametine yan yola girin sağınızda göreceksiniz.. betonyol diye geçer orası...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Mayıs 2013, 15:37
eyvallah kardeş orasını biliyorum birdahakı bakıma oraya giderim yakın zaten bana.
-
07 Mayıs 2013, 16:20
zerzura adlı üyeden alıntı
%100 akü'dür diyip de günahını almak istemem ama dediğim gibi aynısı başıma geldi, 3 aylık aküyü garantiden yenisi ile değiştirttim ve problem ortadan kalktı.
Büyük olasılıkla aküdendir ;)
Haklı çıktın dostum sorun kaynağı aküymüş. Problem çözüldü çok sağol bilgilendirmen için
-
07 Mayıs 2013, 17:07
ohh be sonunda motoruma kavuştum km sayacının yükselişini özlemişim bujiyide değiştirdik sorun kalmadı
-
07 Mayıs 2013, 17:57
M.balibey adlı üyeden alıntı
ohh be sonunda motoruma kavuştum km sayacının yükselişini özlemişim bujiyide değiştirdik sorun kalmadı
Çağatay kardeş sakalımız yokki anladın sen onu
-
07 Mayıs 2013, 18:14
arkadaslar benım 2012 1700km de apachım var motoruma tıger ya da akrapoviç egzoz taktırmayı dusunuyorum kartaldakı ercan motosıklet takıyormus ama taktırmamın motora bı sıkıntı çıkarıp çıkarmıyacagını bılemıyorum ılk motorum bu nede olsa motora bı zararı dokunurmu taktırmalımıyım yoksa hıc bulasmamam mı gerekır egzoz naamına bıldıklerınıze basvurim dedım
-
07 Mayıs 2013, 18:24
cagdas tml adlı üyeden alıntı
arkadaslar benım 2012 1700km de apachım var motoruma tıger ya da akrapoviç egzoz taktırmayı dusunuyorum kartaldakı ercan motosıklet takıyormus ama taktırmamın motora bı sıkıntı çıkarıp çıkarmıyacagını bılemıyorum ılk motorum bu nede olsa motora bı zararı dokunurmu taktırmalımıyım yoksa hıc bulasmamam mı gerekır egzoz naamına bıldıklerınıze basvurim dedım
japon rules nckli arkadaş taktırdı seside çok güzel ötüryordu
onunla bir irtibata geçsen iyi olur
markası aklımdaydı ama hatırlayamadım şimdi neydi acep
-
07 Mayıs 2013, 19:02
selo9115 adlı üyeden alıntı
japon rules nckli arkadaş taktırdı seside çok güzel ötüryordu
onunla bir irtibata geçsen iyi olur
markası aklımdaydı ama hatırlayamadım şimdi neydi acep
Tiger'di abi onun egzoz'un markası. Ama ben geçen gün Shark gördüm siyah bir apache'de sesi tiger'den daha toktu bana göre. Alt devirlerde sakin, kafa ağrıtmayan, yüksek devirlerde de çok güzel tok bir sesi vardı. Ben Shark almayı düşünüyorum.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
07 Mayıs 2013, 19:18
Twin adlı üyeden alıntı
Tiger'di abi onun egzoz'un markası. Ama ben geçen gün Shark gördüm siyah bir apache'de sesi tiger'den daha toktu bana göre. Alt devirlerde sakin, kafa ağrıtmayan, yüksek devirlerde de çok güzel tok bir sesi vardı. Ben Shark almayı düşünüyorum.
valla ben de yenı arastırıyorum etrafı fazla rahatsız etmeden tok seslı bı egzoz taktırıcam ama motora zarar vermesınden korkuyorum
-
07 Mayıs 2013, 20:26
tvs de sıkıntı bu, servis az.
ve olan servislerin coguda pahalıya yapıyor.
istanbulda 1-2 servis var adam gibi deniyor.
-
07 Mayıs 2013, 23:08
Bursa da tvs bayisi ve servisi Bey Moto çok iyi yolunuz düşerse tavsiye ederim ayrıca bütün markalarında tamirini yapıyorlar.
-
07 Mayıs 2013, 23:29
sbr adlı üyeden alıntı
bu mesajlara noluyo okan yau.. bende yazıyorum .çifter çifter gidiyor
aynen kanka :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
beyler sürat motordan ben memnunum sabri de öle gözüküyor yada isotlarada gidebilirsiniz.
-
08 Mayıs 2013, 10:16
ikinci bakıma kartaldaki isotlara gidecem inş.severek beğenerek aldığım tvs motorumu servis yüzünden satmak zorunda kalmam diğer arkadaşalr gibi.
-
08 Mayıs 2013, 11:05
kocaelinde oturuyorum köklü bayi olmadıkça alma yandaşı deyilim o yüzden sürat motordan almayı düşünüyorum . Ama bakımları her seferinde oraya kadar götürmek saçma geliyor elimden de gelir böyle işler bakımları ben kendim yapsam garanti dışı kalırmı ? Önemli bi arıza oldugunda anca servisin kapısını çalsam.Bide yeni kasalı arkadaşın blok civataları sıkıldı titreşim gitti denildi.Blok civatalarına gevşememesi için bi solüsyon sıkılmıyormuydu fabrikada.Bu zamana kadar aldıgımız sıfır motorların hiçbirinde başıma gelmedi blok civatası sıkmak
-
08 Mayıs 2013, 11:29
ercan41 adlı üyeden alıntı
kocaelinde oturuyorum köklü bayi olmadıkça alma yandaşı deyilim o yüzden sürat motordan almayı düşünüyorum . Ama bakımları her seferinde oraya kadar götürmek saçma geliyor elimden de gelir böyle işler bakımları ben kendim yapsam garanti dışı kalırmı ? Önemli bi arıza oldugunda anca servisin kapısını çalsam.Bide yeni kasalı arkadaşın blok civataları sıkıldı titreşim gitti denildi.Blok civatalarına gevşememesi için bi solüsyon sıkılmıyormuydu fabrikada.Bu zamana kadar aldıgımız sıfır motorların hiçbirinde başıma gelmedi blok civatası sıkmak
büyük sıkıntı çıktığında garanti problem olur ne yazıkki.. ama bakım için o kadar yolu gelmekte mantıksız tabii.. blok civatası denilen civata motorun şasi ile birleştiği civatalardır.solüsyonu ilk defa duyuyorum. eğerki civataların üzerindeki, genelde mavi renkli boyalardan bahsediyorsan, onlar kontrol edildiğine dair ibareler.. adamlar civataları kontrol edip kalemle tik atıyorlar..
-
08 Mayıs 2013, 12:48
dostum bey motonun
isciligine diyecek sozum yok
iscilik 10 numara ama ucret yuksek yada bana oyle geliyo. :(
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler