hondanın xrm 110 cup modeli
böyle cup modelleri niye türkiyeye getirmezlerki.teknik özellikleri honda nın sitesinde bile yok yada ben bulamadım
hondanın xrm 110 cup modeli
böyle cup modelleri niye türkiyeye getirmezlerki.teknik özellikleri honda nın sitesinde bile yok yada ben bulamadım
abi bu ne be süper bişi yapmış adamlar yaa
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kardeş bu motor hiç bi zaman gelemez Türkiyeye çünkü bu özel yapım bir makine boşuna heveslenme
Belliki hondanin yari otomatik vitesli bir motorunu tune etmisler. Ancak kendin uretebilirsin. Kendi fikrim: Bence hic getirmesinler daha iyi cok cirkin
Mobiletin iç güveysinden hallicesi olmuş
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
bence çok güzel bişey ama modifiyeli hali çok daha güzel olmuş bu arada mobiletle kıyaslanamaz bile!!!!!
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
hoş olmus bize sadece boyle güzel şeylere bakmak kalıyor yapmaya veya yaptırmaya kalksan mutlaka bir sorun cıkar artık ne oluğuna siz karar verin..
bence çok güzel olmuş.adam cubım var diye hayata küsmemiş azmetmiş başarmış
aslında motorda neler var bilmiyorum ama görüntü benzetilebilir buna.
hayal gücü geniş olanların yaptıkları sanat eserleri bunlar. motorun oldumu böyle olacak başkalarında olmayan farklı. cc'si ne olursa olsun öneml,i olan farklı olması.
cup modelleri en çok malezya ve Filipinler kullanıyor.ve gördüğüm kadarıyla en iyi modifiye işinide onlar yapıyor.
Bizdekiler CUP da, bu biraz UEFA CUP, SUPER CUP olmuş.. Kupa Galipleri kupası gibi kalmış bizdekiler..
-McA-
Dikkatli bakarsanız iki resimdede gözüküyor !
Motorun yağ çubuğunun olduğu yerde çubuk yok ,
Onun yerine bir hortum bağlanmış
Hortumun ucununun nereye gittiği belli değil !
Nedir o ?
helal olsun ıy yapmıslarda bunu bızım memlekete sokmazlar yaww ama soksalarda cok para ısterler onu alana kadar 125 cbr alırsın
çok hoş bi görüntüsü var.........
Orgazma Dudak Büktürür
ya bu benim eski motor bee,
bi ara modifiyeye merak sarmıştım ,mobyletten yaptım ben bunu,çakma honda bu
Bence görüntüsü gayet güzel. Mobiletten bozmayada benzemiyor hiç.
Konu eski ama görmemiştim ben.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)