Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Nisan 2023, 23:08
Merhaba herkese, konuya balıklama dalmış gibi olacağım ancak sayfaların çoğunu inceledim herhangi bir bilgi eğer varsa da ben göremedim. Xpulse 200 2V olan versiyonunu kız arkadaşıma alacağız hayırlısıyla, kendisi 167 boyunda. Motoru showroom’da denedik ancak ayaklarının aşağı yukarı parmak ucundan biraz fazlası yere değiyor. İlk motoru olacak, başka bir makinaya da ikna edemedim Bu motor için amortisör ayarı haricinde bir alçaltma yapılabiliyor mu? Alçaltma konusunda ne tavsiye edersiniz?
Reklamlar
-
07 Nisan 2023, 23:14
Tek ayakla sağlam basabiliyorsa sorun yaşamaz bence, xpulse çok ağır bir motosiklet değil, ağırlık merkezi de nispeten aşağıda sayılır.
Selede biraz tıraşlama payı olabilir. Ama sele zaten çok konforlu değil, güzel bir malzeme ile desteklemeden sadece tıraşlanırsa daha da rahatsız olacaktır.
-
07 Nisan 2023, 23:48
2V olanda sele dümdüz, 4V olanda ise ortada kertik var. 2V de Rally pakette geliyormuş bu sele. Ben alırken hem 2V hem 200T hem 4V ninkine oturma imkanı buldum. En rahatı 4V, diğerleri daha sert. 200T ninkinde üstte desen vardı. 4V yumuşak ve kertiği olduğuna göre 1-1.5 cm farkedebilir belki. Onun dışında pek yapabileceğiniz bir şey yok @KırmızıGrom un dediği dışında. Onu da uğraşacak eli düzgün bir döşemeci yapmalı.
CRF 250 ler için "Herzamankiyer" diye bir döşemeci revizyonlar yapıyor. Ona da danışılabilir, seleyi gönderiyorsun, yapıp geri gönderiyor. Size en az 3 cm lazım sanki...
-
09 Nisan 2023, 12:27
hakan1969 adlı üyeden alıntı
2V olanda sele dümdüz, 4V olanda ise ortada kertik var. 2V de Rally pakette geliyormuş bu sele. Ben alırken hem 2V hem 200T hem 4V ninkine oturma imkanı buldum. En rahatı 4V, diğerleri daha sert. 200T ninkinde üstte desen vardı. 4V yumuşak ve kertiği olduğuna göre 1-1.5 cm farkedebilir belki. Onun dışında pek yapabileceğiniz bir şey yok @KırmızıGrom un dediği dışında. Onu da uğraşacak eli düzgün bir döşemeci yapmalı.
CRF 250 ler için "Herzamankiyer" diye bir döşemeci revizyonlar yapıyor. Ona da danışılabilir, seleyi gönderiyorsun, yapıp geri gönderiyor. Size en az 3 cm lazım sanki...
Hocam siz WhatsApp grubunda var mısınız?
-
09 Nisan 2023, 13:03
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Hocam siz WhatsApp grubunda var mısınız?
Hayır yokum...
-
09 Nisan 2023, 13:15
2.motor olarak yani..😆😂
Motorun havalarını 32/32 yaptım, sallama aynen devam...Bakıma kadar sinir olup durucaz...😐
Merhaba, benim xpulse da yeni ve 500 km rodaj bakımı iki hafta önce Önder Motor'da yaptırdım. Motoru aldığım ilk günden beri hiç kafa sallama şikayetim olmadı. Bu motorun yerli ve yabancı sitelerde yorumlarını okurken öyle bir sorunla da karşılaşmadım. Sizin motora özgü olabilir, isterseniz servisine götürüp bir baktırabilirsiniz. Hero servisleri genelde böyle şikayetleri gayet ciddiye alıp özenli bir şekilde bakıyorlar diye duydum.
-
09 Nisan 2023, 14:23
OsaK adlı üyeden alıntı
Merhaba, benim xpulse da yeni ve 500 km rodaj bakımı iki hafta önce Önder Motor'da yaptırdım. Motoru aldığım ilk günden beri hiç kafa sallama şikayetim olmadı. Bu motorun yerli ve yabancı sitelerde yorumlarını okurken öyle bir sorunla da karşılaşmadım. Sizin motora özgü olabilir, isterseniz servisine götürüp bir baktırabilirsiniz. Hero servisleri genelde böyle şikayetleri gayet ciddiye alıp özenli bir şekilde bakıyorlar diye duydum.
Teşekkür ederim, sanırım öyle oldu. Ufoz un dediği gibi büyük ihtimalle furş rulmanı oturdu biraz, vidasının sıkılması gerek. Beni rahatsız eden gidona itina ile takmış olduğum bar ve yükseltmenin 3000 bakımda Fethiye serviste itinasız olarak sökülüp takılacağı. Ben çok titizim..🙂
-
09 Nisan 2023, 15:18
Bölgesel mi genel mi bu grup?
-
09 Nisan 2023, 17:01
kafa sallama sorunu benim motorda da var. uzerinde 28 lt kappa canta takili. olabilecek en kucuk canta. serviste son bakimda söylediğimde cantadan olur dediler. ustayi test surusune ikna ettim sagolsun gitti biraz sürdü. ama kafa sallama yok varsa da cantadandir dedi. cantasiz surup kendim deneme firsatim da olmadi henuz
-
09 Nisan 2023, 18:24
Öylesine....
-
09 Nisan 2023, 18:28
Khaira adlı üyeden alıntı
Merhaba herkese, konuya balıklama dalmış gibi olacağım ancak sayfaların çoğunu inceledim herhangi bir bilgi eğer varsa da ben göremedim. Xpulse 200 2V olan versiyonunu kız arkadaşıma alacağız hayırlısıyla, kendisi 167 boyunda. Motoru showroom’da denedik ancak ayaklarının aşağı yukarı parmak ucundan biraz fazlası yere değiyor. İlk motoru olacak, başka bir makinaya da ikna edemedim
Bu motor için amortisör ayarı haricinde bir alçaltma yapılabiliyor mu? Alçaltma konusunda ne tavsiye edersiniz?
Aşağıdaki abartı olabilir, japon tekniği sanırım belki pratikle kullanabilir kendiside
https://www.instagram.com/p/CqiVmiWvW74/?chaining=true
-
09 Nisan 2023, 19:14
ushuaia adlı üyeden alıntı
Bölgesel mi genel mi bu grup?
WP grubu genel
-
09 Nisan 2023, 21:37
Bugün benim Pulsie(foti gelcek) İnegöl'ün köylerine doğru sürdüm. Genel olarak zevkliydi ama bu gezi benim endurocu olduğumu keşfetmeme sebep oldu. Şu an alamıyorum ama borçları azaltınca fahiş zam yemezse alacağım sanırım Xpulse ben de. Girilecek çok yer vardı, ben yoldan ayrılamadım.
-
09 Nisan 2023, 22:31
fancydriver adlı üyeden alıntı
Bugün benim Pulsie(foti gelcek) İnegöl'ün köylerine doğru sürdüm. Genel olarak zevkliydi ama bu gezi benim endurocu olduğumu keşfetmeme sebep oldu. Şu an alamıyorum ama borçları azaltınca fahiş zam yemezse alacağım sanırım Xpulse ben de. Girilecek çok yer vardı, ben yoldan ayrılamadım.
Hayırlısı olsun, inşallah alırsınız...
Bugün yaklaşık 30-40 km dolaştım...Çok naif bir motor, gün geçtikçe saygım artıyor kendisine..🙂..Şaka bir yana çok memnunum, gözün gördügü her yola gidebiliyor. Rüzgar yoktu ve düzde 122 gördüm, hayret ettim...👍
-
09 Nisan 2023, 22:45
Hayırlısı olsun, inşallah alırsınız...
Bugün yaklaşık 30-40 km dolaştım...Çok naif bir motor, gün geçtikçe saygım artıyor kendisine....Şaka bir yana çok memnunum, gözün gördügü her yola gidebiliyor. Rüzgar yoktu ve düzde 122 gördüm, hayret ettim...
Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah olur, niyet ettik bir kere.
Benim Pulsar ile yatarak 150 gördüm, deneme amaçlı, iki kişi bindiğimiz halde düz yolda 147 gördük, sorsanız son hızı kullanıyor muyum? Hayır. Motor yapabiliyor mu? Evet. İhtiyacım oluyor mu? Hayır.
XPulse'da arayacağım son şey hız olacak, beni arazide memnun etsin yeterli. Zaten yasal hız sınırları içinde sürüyorum çoğunlukla, otoban'da basıyorum anca, o da küçük cc, yüksek sürat kesinlikle sevimsiz oluyor. Ha misal iş yerine gelen abinin Africa Twin'i ile yaklaşık 80 km sürdüm, o motorla yüksek hızlarda seyretmek zevkliydi kısa süreliğine de olsa.
-
10 Nisan 2023, 17:50
Hero bu yılda ücretsiz olarak adresinizde yaza hazırlık bakımı yapıyor.
Yandaki linke tıklayıp kayıt olmak gerekiyormuş : http://www.heromotor.com.tr/ucretsiz-servis/
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
aykırı adlı üyeden alıntı
kafa sallama sorunu benim motorda da var. uzerinde 28 lt kappa canta takili. olabilecek en kucuk canta. serviste son bakimda söylediğimde cantadan olur dediler. ustayi test surusune ikna ettim sagolsun gitti biraz sürdü. ama kafa sallama yok varsa da cantadandir dedi. cantasiz surup kendim deneme firsatim da olmadi henuz
Bir süre çantayla kullandıktan sonra çantayı çıkarın.
Motosiklet kullanmanın keyfine varacaksınız.
Belkide benim çanta 45 lt olduğu için ben öyle hissediyorum
-
10 Nisan 2023, 19:02
aykırı adlı üyeden alıntı
Benimki el bırakınca oluyor sadece. Sizinki de böyle mi? O kadar çanta bunu yapmaz. Aslında düşük süratte kafa sallamanın cantayla alakası yok. Çantanın yüksek süratte oluşan türbülansa direnmesi ve dağıtması sebebiyle oluyor o. Bayrağın dalgalanmasıyla aynı prensip. Siz kafa sallama hangi hızda onu tam tespit edip servise söyleyin, bakacaksa o hızda baksın.
-
10 Nisan 2023, 20:07
Benimde listemde olan bir motosiklet xpulse. Liste derken kafası karışık bir adamın listesi işte
Rs200
Ns200
Rtr200
Xpulse 200.
Hepsinede tamam karar verdim kesinlikle bu demisligim var😀
-
10 Nisan 2023, 20:29
ishakpaşa adlı üyeden alıntı
Benimde listemde olan bir motosiklet xpulse. Liste derken kafası karışık bir adamın listesi işte
Rs200
Ns200
Rtr200
Xpulse 200.
Hepsinede tamam karar verdim kesinlikle bu demisligim var😀
Bu liste o kadar geçerli ki günümüz koşullarında..🙂..Hayırlısı olsun.
-
10 Nisan 2023, 21:13
Kafa sallama olayı çoğunlukla ÇANTADAN KAYNAKLI. Shad 40 Litre Cargo tip çanta kullanıyorum. Aynı yolda hem çantalı hem çantasız denedim. Çanta varken salladı, yokken sallamadı. Çantayı sadece şehir içinde ve asfalt yollu turlarda kullanmak lazım, araziye gitmeden önce çantayı MUTLAKA ÇIKARIN. Arazide çanta ile keyif alamazsınız, sürekli takır tukur ses gelir, denge bozar. Arazide, sırt çantası veya kuyruk çantası takmak gerekiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)