301 bence prototip olabilir , yaklaşık bir senedir konuşuluyor, bu durumu daha öncede Hero da görmüştük. Satışa çıksa bile Türkiye' ye gelirken yeni gümrük vergisi, %37 ötv ile fiyatı üzücü olabilir.
301 bence prototip olabilir , yaklaşık bir senedir konuşuluyor, bu durumu daha öncede Hero da görmüştük. Satışa çıksa bile Türkiye' ye gelirken yeni gümrük vergisi, %37 ötv ile fiyatı üzücü olabilir.
NX 4 Honda Falconu 4 sene kullanmış bir Türk vatandaşı olarak , Ufuk Hocamın yazdığının altına bende imzamı atıyorum. Eğer
Hero Türkiye , bu X pulse 301 i , aklı başında bir etiketle ülkeme getirsin ,hemen evoya by by, ilk alıcısı ben olurum.
Neredeyse tamamen NX 4 Falcondan kopya edilmiş gibi. Ya da Honda Brazil de üretilen 300 cc lik yine aynı görüntülerde bir
makine vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Honda XRE 300 ismi. Resmi paylaşabilen bir arkadaşımız linkini bulursa seviniriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:06 ----------
Benim de kanaatim tutar bu makina ve Mondi nin Rx3 evo sunu siler geçer. Bir de bu HERO nun 5 yıl garantisi konuya eklenince..
bursevi
Bir de roadracer modeli var bunun daha sade ve retro
Italyan motorsiklet tasarımcısı Oberdan Bezzi ye hero tarafından çizimi yaptırılmış. Anladığım henüz düşünce aşamasında. İlk görünce heyecanlanmıştım ama,neyse xpulse200 benim için gayet yeterli makine.
https://hizliresim.com/NCE3g4 honda da makina çok. Bu da brezilya da satılan honda bros nxr 160 modeli. Lakin Güzel ülkeme honda layık görmemiş.160 ın 190 lık olanı da var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
[url]https://hizliresim.co
Honda bros 190. Honda bunlar Türkiye ye tahta minderli tek kişilik crf lere rakip olmasın diye getirmiyor olabilir.
Dominar'ın fiyat skalasına yakın fiyata gelirse Dominardan fazla satar. 5 yıl garanti veriyor firma malına ve bana göre Bajajdan daha kaliteli ürün ve üretim yapan bir firma. CRF 250 rally parasına ve Dominara yakın verdiği sürece her türlü satılır. Önder Motor gibi sevilen ve takdir gören servisler var, Hero'da malın arkasında duruyor.
bu model tutulmazsa mümkün değil 300cc liği gelmez, hatta bunun güncel bs6 versiyonu bile gelmez, bence Hero Türkiye nin bu modeli hem iyice tanıtması , etkinlikler düzenlemesi hem de fiyatında indirime gitmesi gerekiyor 20 binin altına çekerlerse en azından daha çok kişiye hitap eder ve Hero markasının da piyasada bir yeri olur
Herkese cok tesekkurler (ilk defa hizliresim.com kullaniyorum, telefondan zahmetli oldu umarim dogru cikar)
Benden daha tecrubeli arkadaslar deneyip cok begendi, gayet atak, seri motor dediler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Bluetooth - Navigasyon özelliği çok iyi bu arada bahsetmeden geçmeyecegim
Hayırlı olsun,
Kazasız belasız sürüşler.
üzerinde stok gelen metzeler sahara lastiklerin yorumlarıda olumlu
kullanıma baglı 15-20 bin km lastik derdinizde olmayacak.
Arkadaşlar, 3000km sehir içi/dışı tecrübe ettim.İstanbul-Antalya gittim geldim. Negatif durumları paylaşıcam:
-3000km de motordan garip sesler geliyor. Yağ eksiltmişti tamamladık, rölantisinde problem var şuan durunca stop ediyor. İstanbula yarın servise götürcem.
-Daha sıfır olmasına rağmen, bu şekilde yağ yakma/eksiltme can sıktı. Motorunda bir problem oldugunu hıssedıyorum. Servis nasıl davranacak göreceğiz.
-Sele aşırı sert, 15.dk da toto felci oluyorsunuz.
-GPS son hız 118km'dir kesiciye giriyor. 100km'den sonra adeta gidemiyor.
-20km/30km den uzun yola asla gidilmemeli. Ya da sinirlerinizin alınmış olması lazım.
-Titreşim yok denmiş ancak var. Elde ve ayak padlerinde hissediliyor, uzun yol bittiğinde sağ eliniz artık size ait değil.
sorular varsa yanıtlarım..
-Uzun yolda gitmiyor,yokuş tırmanamıyor olması
Problemlerinizi servise anlatın bakalım çözüm bulacaklar mı.
Yazdıklarınızdan 200cc den aşırı beklentiniz var gibi görünüyor. Gps de 118 km/h fazlasıyla yeterli. Ben de 200 cc motor kullanıyorum. Uzun yolda 90-110 km/h (göstergede) yeterli oluyor. Bir kere sıkıştırdım 130 km/h (göstergede) gördüm.
Motorunun 200 cc olduğunu hatırla bence. Aksi takdirde suprizlerle karşılaşırsın.
Rodajı uzun yolda mı yaptınız?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)