Walla bende mondial’in dandik versiyonunu istemiyor değilim. Tıkır tıkır giderim, önüne atlayan olursa da ben motordan atlarım. Gayrı önümdeki düşünsün sonunu da ona da para yokki
Walla bende mondial’in dandik versiyonunu istemiyor değilim. Tıkır tıkır giderim, önüne atlayan olursa da ben motordan atlarım. Gayrı önümdeki düşünsün sonunu da ona da para yokki
arkadaslar aldim
cok rahat. ilk defa scooter olmayan bir motora binmeme ragmen sorunsuz kullandim.
agirlik ve boyu cok rahat kontrol edilebiliyor.
otoyola ciktim, ruzgar biraz savurdu, ilk kez basima boyle bisey geldigi icin sasirdim tabi
ve motoru asiri kuvvetli degil. 110 civari sanirim maxlara geliyor. amacim uzun yol ve hiz degil zaten, daha cok macera.
hayırlı olsun .
cok istediğim bir motosiklet.
Herkese cok tesekkur ederim. Insallah kazasiz belasiz.
Fiyat:
ben 19850 TLye aldim, cunku bayii arkadas "ben zam oncesi fiyatindan fabrikadan aldim, size yeni zammi yansitmam, taksit de yaparim" dedi. Simdi ustune dolar zammi yapilmis, bir de gumruk zammi gelebilirmis galiba. Su an sitesinde 21.102 ₺ yaziyor. Sayfa burada
Fotograf: Bu forum sifremi telefondan hatirlar hatirlamaz koyacagim!!
Bluetooth navigasyon ozelligi keyifli, bugun kullandim.
Cabro kardeş gayırlı uğurlu olsun.tekerin düz bassın.
Ben de bugün Balıkesir gülenç motorda xpulse 200 ün üzerine oturarak (biraz nazlansa da) deneme fırsatım oldu. Öncelikle belirteyim 1.çok kalıplı ve kaslı geldi.
2.Resimlerden daha büyük.
3.Boyum 1.74 cm. Kg. 82 ayaklarımın ucu yere anca değdi.(arka şok ile ayarlanabilir mi?bilmiyorum. Denemek gerekir. Ben çok beğendim. Bir de şu ek vergi gelmese idi. Vergi gelince ikinci el crf ciler uçtu. Ben de 2. el 15.000-20.000 km. lere yeniye yakın fiyat (nakit) verme taraftarı değilim. Bütce müsait olunca tercihim xpulse olacak. Kullandıkca yorumlarını bizimle paylaşmaya devam et. Tekrar hayırlı olsun.
2020 modeline yağ sogutucu radyator eklenmiş.
Egzoz manifold cikis alta alinmiş,uzatilmis
Arka amortisor degişmiş
Sag blok kapagi ve yag dolum agzi degismis
Bu ilk kasasi,
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Bu arada
Herkesin tercihlerine saygim var.
Şahsi anlamda benim yöntemim,
Gerek otomobil
Gerek elektronik
Gerekse motosiklet
Alacagim zaman
Piyasaya ilk giren/uretilen urunu hemen almak yerine,bir muddet bekleyip,tasarimsal ve mekaniksel revizyon/makyaj vb,unsurlar elden gecirildikten sonra satin almayi tercih ediyorum.
Sonucta,
Bir urun kullanici deneyimlerinden sonra yapilan geri bildirimler işiğinda şekilleniyor,belirli bir seviyeye geliyor.
Xpulseyi son zamanlarda arastiriyorum,yabanci forumlarda kullanan insanlar cidden memnun,benimde radarima girmiş durumda.
Alinacak bir urun,sorun cikaracagini dusunmuyorum.
Adamlar çok ciddi bir değişiklik yapmışlar. Neden gerek duydular acaba ? Motorun fiyatına etkisi olacaktır.
Arkadas dedektif gibisin masallah 🤣🤣🤣🤣
Sayende yeni bisi ogrendim tsk ler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
Fiyat 21bin ama indirimle 20bin yapiyolar ama sorun su, ellerinde yok. P.mbe ank. Tayfun motora gidip bizzat sorduk arkadasim icin elinde yokmus, onumuzdeki ay gelir dedi. Gelecek model eski kasami olacak yoksa yeni kasami bilemedim simdi
150cc ye kadar hava soğutma sistemleri motoru bir nebze idare edebilir ama
Uzeri cc ve güclerdeki motorlarda,en az bir yag sogutucuya ihtiyac duyacaktir.
Hem yagin omru acisindan
Hemde diger kompenantlarin omru acisindan
Egzoz olayinda ise,BS6 olarak geciyor bu model,
Susturucu bogazi genisliyor,ayni olay tvs apache 180 ve 160 2Valf modellerinde de oldu.
Ayrica,alta alinmasi surucunun isidan daha az etkilenmesi dusunulmus olabilir(ergonomi)
Egzozun blok yanindan gecmeside sogutmaya engel durumlar cikarabilir.
Hee crf250 egzozuda yukarida,ama sivi sogutmali bir sistem.
Crf yi 300km kullanmistim,kesinlikle egzoz sicakligi rahatsiz etmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Yok başkan,
Ben cahil adamim,
Ahanda dümdüz,boru gibi adamim,
Gogel amcaya yaziyorum,bilgiler çikiyor..
Azda olsa kiyidan köşeden faydam olduysa ne mutlu
Hind.sitelerinde yan çanta modelleri de var. Türkiye ye hero getirir mi? Veya burada yerlisi yapılırsa, şöyle uygun arka ve yan çantalarla çok süper olacağını düşünüyorum.leven84 gibi beklemedeyim.
Hintli de ilk nesil yerine bir nesil sonrasını beklemek gerekebilir. Dominar da ilk çıktığında bir kaç bebeklik sorunu oldu, şimdiki d400ug lokum. Bir sonraki daha da iyi olur muhtemelen.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Bu çocuğun sırtına ve dahi yanlarına çantaları bindirdiğinizde randıman ne olur onu bilemem. Ancak ben ille çanta
istiyom denilirse sizlere ATK çantayı tavsiye ederim . İlhan (Atk nın sahibi) Taşko , Mondial RX3 ün o dandik plastik çantaları fiyatına , Harika alüminyum çantalar üretip satıyor. Her türlü yedek parçası mevcut . 3 çantaya
tek anahtar . Adam senden siparişi aldıktan 50 gün sonra teslim edebiliyor. Millet kuyrukta . Parasını mal tesliminde ödüyorsun.
bursevi
Ah be Levendim, biz kim ağalık kim ? Ne güzel söylemiş eskiler; EFELİK VURMAYINAN ,AĞALIK VERMEYİNEN. Bir garip SGK asgari ücret emekli maaşıynan, Züğürt Ağadaki Şener Şen üstadımız gibin olmecez mi?
[/COLOR] Sevgili Ali abi, ilgine teşekür ederim. rx3 evo sayfasindan da gordugum kadar bilgilerini paylasip acemilerin yolunu aydinlatiyorsun.
Yalniz benim istedigim yanlara aliminyum sabit canta istemiyorum. Arada bizim emekli ekiple beraber Kazdağlarina bir iki günluk geziler icin. Cadir, tulum vs. icin bez canta düşünmüştüm.
https://hizliresim.com/s/upload-success
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Ali abi
Bizim çocuğun Hindistan'da 300 cc lik abisi çıkmış resim yükleme çalıştım ama telefonda da beceremedim.(henüz pazara sürülmemiş)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Evet azmin elinden hiçbirşeykurtulamıyor.
Resim yüklemeyi de hallettik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Evet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)