Bugün hanıma aldığımız 2V modeliyle İstanbul içinde 100km yol yaptım. Hafif arazi, bozuk yol, asfalt vs. derken iyi bir gezmişim. Florya sahilde bir güneşlenme sonrası Üsküdar’a doğru yol aldım
İlk izlenimlerim bana az daha serviste bekleyen canım Dominar’ımı sattırıp bir 4V aldıracaktı ama Dominar’da bile güç bana yetmezken cc düşürmek istemedim
Çoğunlukla selenin rahatsızlığı hakkında yazılar görüyorum ama ben inanılmaz rahat buldum. Oturuş pozisyonu, ön camın boyutu, selenin rahatlığı bence 10 numara (ya da ben Dominar’da acı çekiyormuşum bilmiyorum onunla kıyaslıyorum şu an). Şehir içi sıkışık trafikte kontrolü ve aralardan kaçması gayet güzel, gidon açısı muhteşem.
Egzoz sesi çok cılız, çok mutsuz etti beni. Keşke biraz daha tok bir ses olsaymış dedim. Gaz tepkilerinden memnun kalmadım. Düşük viteste devirlenmesi güzel, tork şehir içinde yeterli geldi ama gaz tepkisi geç hissettirdi. Bir de vites attıktan sonra devrin düşmesi sanki uzun sürüyor, belki bizim motorla alakalıdır bilemedim.
Sağından solundan 3-5 zırıltı sesi geliyordu, Hintlidir yapar dedik ama can sıkıyor
Halledilmeyecek şey değil gibi.
Vites göstergesi bir garip. Kullanmadım ama sesi dinleyerek vites atmak da zor makinanın sesi yok sanki
Frenler 10 numara. Arka da ABS olsaymış diyordum ama kesinlikle şart değilmiş, doğru frenlemede motor olduğu yere çakılıyor. Bayıldım.
Ağırlık muhteşem. Yaklaşık 3 saat motor üstündeydim, şehir içinde asla yormadı. Tam bir yola gideyim ama uzak mesafe de olmasın, yakınlarda dolaşayım derdim olmasın motoru gibi. Sevdim, boy problemi olmayanlar için güzel bir başlangıç motoru olur bence.
Not: 183cm 70 kiloyum. Ayaklarım yere tam ve sağlam basıyor. Gidon yüksekliği de çok iyi hissettirdi. Herhangi bir ekstraya gerek duymadım.