Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Bence 120 ile sabit gitmez. 90-100 ideal.
120 km/h sabit gidebilmek icin,
Buradaki ``sabit seyirden``kasit,
Tum yol durumu,
Ruzgar
Yokuş
Yük
Vb.
Min 25-30 arasi beygir ve 20-24 NM tork lazim.
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
120 km/h sabit gidebilmek icin,
Buradaki ``sabit seyirden``kasit,
Tum yol durumu,
Ruzgar
Yokuş
Yük
Vb.
Min 25-30 arasi beygir ve 20-24 NM tork lazim.
Zaten alet 18 beygir çok büyük beklentileri olmayan gayet keyif alır bu motordan. Bence fiyatının hakkı. Arazi beceriside var. Hani 16-17 olacaktı diyen arkadaşlar bir baksın. Üstündeki lastiğin takım fiyatı 1310 lira zaten. https://www.motolastik.com/metzeler-...t-62s-pmu31405
Hem yol hem ufak çapta arazi becerisi var. Ben bu sezonu boş geçecektim. Boynum düzeldi gibi. Çok pis aklımı çeliyor
-
Zaten alet 18 beygir çok büyük beklentileri olmayan gayet keyif alır bu motordan. Bence fiyatının hakkı. Arazi beceriside var. Hani 16-17 olacaktı diyen arkadaşlar bir baksın. Üstündeki lastiğin takım fiyatı 1310 lira zaten.
https://www.motolastik.com/metzeler-...t-62s-pmu31405
Hem yol hem ufak çapta arazi becerisi var. Ben bu sezonu boş geçecektim. Boynum düzeldi gibi. Çok pis aklımı çeliyor
Fiyat uygun,
CeSeT(cst)lastik
Taksalar 15 bine biraksalar?
O Lastikte yolda surucuyu yere biraksa?
Ambulansta yaraliyi acile biraksa
Doktorda elindeki alçiyi kaval kemigine biraksa..
Var da var
Aklinda varsa al geç
Boru gibi dumduz makina,kara duzen..bozulmazda kolayca..
-
Fiyat uygun,
CeSeT(cst)lastik
Taksalar 15 bine biraksalar?
O Lastikte yolda surucuyu yere biraksa?
Ambulansta yaraliyi acile biraksa
Doktorda elindeki alçiyi kaval kemigine biraksa..
Var da var
Aklinda varsa al geç
Boru gibi dumduz makina,kara duzen..bozulmazda kolayca..
O paraya adam navigasyon koymuş. Tamam bir apple car play gibi değil. Ama telefon geldiğinde görüyorsun. Yol tarifini gösteriyor. Daha ne olacak. Ciddi arazi yapmak istersen ilerde gelecek olan süspansiyon kitini takar hevesini de alırsın. Şehir içinde hafif, arazide gidiyor, az yakıyor, abs var. Bana sattı şuan
-
O paraya adam navigasyon koymuş. Tamam bir apple car play gibi değil. Ama telefon geldiğinde görüyorsun. Yol tarifini gösteriyor. Daha ne olacak. Ciddi arazi yapmak istersen ilerde gelecek olan süspansiyon kitini takar hevesini de alırsın. Şehir içinde hafif, arazide gidiyor, az yakıyor, abs var. Bana sattı şuan
Kesinlikle,
Ayrica 2 valfli
Supap ayarida kolay olur
Hava sogutmali
Basit sistem,
Seleye konfor kaplama,öne uzun tur cami,yap devam et.
Hatta jantlarla oynasak,sm bile olur.hafif motor.
90-80-17
130-70-17
Tam zımba..
Yerden yuksekligi azalacagi icin,daha iyi hizlanir.
-
Kesinlikle,
Ayrica 2 valfli
Supap ayarida kolay olur
Hava sogutmali
Basit sistem,
Seleye konfor kaplama,öne uzun tur cami,yap devam et.
Hatta jantlarla oynasak,sm bile olur.hafif motor.
90-80-17
130-70-17
Tam zımba..
Yerden yuksekligi azalacagi icin,daha iyi hizlanir.
Cumartesi bir deneyeceğim
-
Dene bakalim,
Bu motorda yağ filtresi olsun isterdim.
Sağ blok tarafinda yeride var esasinda.
Filtre deyip geçmemek lazim,kağit filtre bile olsa silindir ömrü açisindan çok önemli.
Eski motorumda degisimlerde gozlemliyordum,metal tozlari ve çapaklari uzerine emiyordu.
Ayrica bu motorda,
Yag bosaltma tapasinda miknatis olabilir bakmak lazim
-
Dene bakalim,
Bu motorda yağ filtresi olsun isterdim.
Sağ blok tarafinda yeride var esasinda.
Filtre deyip geçmemek lazim,kağit filtre bile olsa silindir ömrü açisindan çok önemli.
Eski motorumda degisimlerde gozlemliyordum,metal tozlari ve çapaklari uzerine emiyordu.
Ayrica bu motorda,
Yag bosaltma tapasinda miknatis olabilir bakmak lazim
Hatırlatığın iyi oldu bunları bir bakayım bakım periyotları nasıl. Hem servislerinide merak ediyorum açıkcası.
-
Hatırlatığın iyi oldu bunları bir bakayım bakım periyotları nasıl. Hem servislerinide merak ediyorum açıkcası.
Filtre bu şekilde,
Kerâmeti 15tl ama cidden iş görüyor.
-
Klasik tek silindir filtresi. Lazım tabi ben sık sık yağ değiştiririm. Genelde zamanından önce giderim. Motorun ömrü uzun olur.
-
Klasik tek silindir filtresi. Lazım tabi ben sık sık yağ değiştiririm. Genelde zamanından önce giderim. Motorun ömrü uzun olur.
Piyanocu,ys125 ve cryptonda bile bu filtreye geçti.
Eski modellerinde,debriyaj tarafinda metal suzgec vardi ancak debriyaj balatasi degisiminde temizlenebilir cinsten di.
En kötü,
Heroda boşaltma tapa civatasi ucuna miknatis uygulanabilir.bir nebze iş görür
Konuyu uzattigima bakmayin
Bu filtre olayinda,karterdeki yagin metal tozlarindan arinmasi olayina biraz takmiş durumdayim
-
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Yorumlarını bekliyoruz. Özellikle stabil gidiş ve titrşim.
-
Deneyebildin mi? Düşüncelerini bizimle paylaşırmısın?
-
Efekli adlı üyeden alıntı
Deneyebildin mi? Düşüncelerini bizimle paylaşırmısın?
Maalesef deneyemedim. Test sürüşüne gideceğim gün ilginç bir şekilde xmax 250 aldım. Havada kaldı. Bende merak ediyorum gerçekten.
-
Maalesef deneyemedim. Test sürüşüne gideceğim gün ilginç bir şekilde xmax 250 aldım. Havada kaldı. Bende merak ediyorum gerçekten.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Xmax da güzel motor. Ama benim için istediğimde yoldan çıkabilme duygusu çok güzel. Tekrar hayırlı olsun.
-
Selam herkese,
İlk motorum olarak düşünüyorum (scooter vb saymazsak). Ne dersiniz?
Cross istiyorum dağda bayırda arada gitmek için.
ikinci el bi Honda CRF mi bulmaya calisayim (27-30k TL), veya XPULSE 200 alıp içim o kadar acımadan kullanayım mı sizce (19k TL). Veya Mondial/Kuba cross modellerini mi düşüneyim (10k TL).
Sadece yazları, az kullanacağım. Bütçemde çok bir sınır olmasa da bu yuzden CRFye verilen para ziyan olur diye dusundum.
Şehir dışındayım ama burdaki bir bayiiye gelecegi için ilgileniyorum. Diger markaları bulmak/getirmek zahmetli olabilir Corona sırasında
-
Carbo adlı üyeden alıntı
Selam herkese,
İlk motorum olarak düşünüyorum (scooter vb saymazsak). Ne dersiniz?
Cross istiyorum dağda bayırda arada gitmek için.
ikinci el bi Honda CRF mi bulmaya calisayim (27-30k TL), veya XPULSE 200 alıp içim o kadar acımadan kullanayım mı sizce (19k TL). Veya Mondial/Kuba cross modellerini mi düşüneyim (10k TL).
Sadece yazları, az kullanacağım. Bütçemde çok bir sınır olmasa da bu yuzden CRFye verilen para ziyan olur diye dusundum.
Şehir dışındayım ama burdaki bir bayiiye gelecegi için ilgileniyorum. Diger markaları bulmak/getirmek zahmetli olabilir Corona sırasında
Madem butce biraz dar,
Ve sadece yazlari ve az kullanacaksiniz
Alacaginiz motor
Lifan 200cc cross.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...13778368/detay
-
Cok tesekkurler! - yanlıs anlasıldım, butcem dar degil.. ama az kullanım için Xpulse 10binTL fazla deger mi Lifan/mondial/kuba'ya kıyasla ?
Bu üçlü arasından da Lifan'ı tavsiye ettiginizi anlıyorum, mutlaka bakacagım!
-
Mersin İl Temsilcisi
Tam ben yazacakken bir baktım ki yazılmış
Lifan derim..
Sonra yuki izci 250..
Lifan 250cc gelse keşke..
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Tam ben yazacakken bir baktım ki yazılmış
Lifan derim..
Sonra yuki izci 250..
Lifan 250cc gelse keşke..
5-6 sene once az sayida getirdiler,
Ön Ters maşa
Su soğutma
Guzel motordu,kisa mesafe sürmüştüm.
Abartmiyorum,crf250L ile birebir ayni şasisi vardi,alttan çift beşik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)