2018-2019 ve gelecekse 2020 modelleri arasındaki farklar nedir acaba. Hiçbir yerde bulamadım
2018-2019 ve gelecekse 2020 modelleri arasındaki farklar nedir acaba. Hiçbir yerde bulamadım
Hiç bir fark yok. Hangi ülkedeydi bilmiyorum bir fuarda 2020 modelinde arka salıncak boru değil tek parça olarak görünüyordu, sonra hiç bir yerde görmedim onu.
Yedek parça çok korkutuyor ilk motorum olacak alırsam, illa düşer şaşarız 5000 TL gösterge diyorlar.
Sanırım nakit tutmak daha karlı olacak şu dönemde. Yaş oldu 26 bir sene daha pas geçeceğiz ☹️
Yeni motorların göstergeleri haliyle pahalı. Dün baktım yeni MT-25 R25'in göstergesinin Amerika fiyatı 2000 TL civarlarında. Burada daha satan görmedim onu da Yamaha'dan almak gerekecek o da vergiler vs. derken 3000 lere çıkar diye düşünüyorum en az. Düşerim kırarım diye düşünüyorsanız 2. el Bajaj 200NS tarzı motorlara bakabilirsiniz onların göstergeleri çok daha ucuz haliyle. Yada bu motora 400NK göstergesi de takılıyor o da 900 TL civarında.
Avustralya'ya 2018-2019 da sıfır olarak 400NK göstergesi ile gelmiş. Birkaç tane ilan buldum Avustralyalı bir ikinci el sitesinde ordan da bakabilirsiniz nasıl durduğuna.
https://www.bikesales.com.au/bikes/d...16003100/?Cr=3
https://www.bikesales.com.au/bikes/d...15925677/?Cr=0
Edit: Motorlar sıfırmış yani sonradan takılma olayı falan yok.
Düzgün bir koruma takozuyla minimum zararla kurtarıyorsunuz emin olun. Ben ciddi kaza yaptım, arka kuyrukta ve aynalarda kırık var sadece. Telefonum telefon tutucudaydı, ona bile bir şey olmadı. Herkes gösterge fiyatına taktı. Göstergeyi kıracak kadar kaza yaptığınızda emin olun çok başka dertleriniz olur.
Muhasebeyi yapmak sizin bileceğiniz iş tabi.
Bazı ülkelerde o gösterge ile satılıyor, o yüzden takılabilir diye düşünüyoruz.
Bu gösterge konusunda naçizane bir şeyler karalamak istiyorum izninizle.
Göstergenin kırılması vs en son ihtimaldir arkadaşlar. Yeter ki bozulmasın. Elektronik bir arızada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Nitekim garanti dışı/sonu olası bir arızada işinin ehli usta bulmanız hayli zor.
Bazı ülkelerde 400nk’nın göstergesi ile satıldığı doğru. Uydurmaya gerek olmadan soketleri bile aynı olabilir. Montaj yeri belki farklıdır ancak uydurulabilir. Soketler farklı ise servis kitapçığında bulunan diagramlar yardımı ile halledilir. O göstergenin uydurulması sanıldığından daha basittir yani.
Yani bu gösterge fiyatı motoru satın almanıza engel olmasın derim. Zira motor fiyatına göre sunduklarına bakıldığında f/p olarak başka seçenek göremiyorum. Rx3i evo olmuş 27 bin. Farklı segment fakat örnek için söylüyorum.
Bu alette yedek parça sorunu yaşamazsınız.
Tahminim ilerde mondial bırakır CF’yi. Fakat CF kendi gelir ülkemize. Öyle daha iyi olur. CF avrupanın her yerine atv satan büyük bir firma. Türkiye’den çıkmazlar.
Sevgiler.
Ramazan sonrası daha mantıklı olur bencede zaten havalarda ısınmış olur 👍
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Facebook kullanmıyorum maalesef sizin veya başka bir arkadaşımızın Facebook hesabı varsa o tarafıda organize edebiliriz.
Ankara daki diğer arkadaşlar içinde uygunsa kurabiliriz
Göstergedeki yakıt seviyesinin düşümüyle alakalı ufak bir problemim var arkadaşlar. Depoyu fulleyip 60 km yaptım ama hala 100% gösteriyor. Bu problemi yaşayan var mı?
Bende de bundan var. bura'dan bakabilirsin. Eyupto(Z-dec)'in çantası. Ben facebook üzerinden irtibat kurup eft ile ödedim. İçini bol bol kumaşla doldurup göndermişti kargoda ezilebiliyor diye. Gerçi ilk ulaştığımda elinde hazır yoktu ve hazır olması için bayağı bekledim. Ben memnun kaldım. Facebook hesabında ürettikleri çantaların bazı motosikletler üzerindeki halini de görebilirsiniz.
Merhaba,
Dün motosikletle 30 Km kadar yol yaptım. Bir ara ekranın solundaki EFI lambası (motor sembolü şeklinde turuncu renk lamba) yandı ve sanırım 10dk sabit kaldı. Daha sonra benzinciye girdim mola verdikten sonra motoru çalıştırdığımda lamba söndü. Bu lambanın sönmesi gerekiyordu normalde. Motorda bir problem yoktu. Sesi de normal falan. Neden yandı acaba. Merak ettim.
Motorum 250 NK.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)