140/70 r17 takıldı arkaya. Ön zaten standart. Ebat olarak sorun yok. Yol tutuş mükemmel. Ancak yazın kullanılmaz. Uğultu yapıyor lastik. Ve motoru tutuyor. Bugün 140 i geçemedi motor.
140/70 r17 takıldı arkaya. Ön zaten standart. Ebat olarak sorun yok. Yol tutuş mükemmel. Ancak yazın kullanılmaz. Uğultu yapıyor lastik. Ve motoru tutuyor. Bugün 140 i geçemedi motor.
Motorda harika çanta da harika abi ben Anıl yazma fırsattı bulamadım. Sağolasın dediğin gibi motora gözün gibi bakmışsın valla yetkili servise götürdüm daha bugün, yağına falan bakalım mı diye adam beni kovdu resmen kardeşim 0 bu motor neyine geldin dedi 😂😂
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Çantacıya gittim 5 gün önce abi sırtıma takabilmek için askı diktiriyorum yarın alıcam. Çantacı bile düştü çantaya çok güzel diyor yarın alırsam fotoğrafını atarım.
Seleyi açamıyorum arkadaşlar. Kilit takılmış mıdır acaba? Biraz zorlamak mı lazım? Anahtarı kıracağım diye korkuyorum. Var mı böyle sorun yaşayan?
Wd40 sık anahtar deliğine.
Motor henüz 2019 model hocam. 130 km de. WD40 biraz erken olmaz mı? Gerçi zorlayarak anahtar kırmak da var.
Koltuğun kilidi kastırıyor. Anahtarla açarken koltuğu aşağı doğru bastırın.
Tamam hocam. Koltuğu bastırarak tekrar deneyeceğim.
Sele derken artçı selesinden mi bahsediyorsunuz? Ben öndeki selenin nasıl açılacağını bilmiyorum. Yani sürücü selesi nasıl açılır?
Artçı selesi anahtar ile kolayca açılıyor.
Teşekkürler, evet arkada 2 adet vida var onlarmış demek.
Teşekkürler. Ben de bu şekilde deneyeceğim seleyi açmayı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
Arkadaşlar bu radyatör suyunun seviyesine bakmak istedim dün ama yağ kutusu gibi şeffaf değil. Mat ve koyu renk. Hiç belli olmuyor. Siz nasıl kontrol ediyorsunuz?
Merhaba 150nk abs lı satıp bende 250nk aldım
Gerçekten çok tatminkar motor. Titreşim haliyle 140nk ya göre fazla sebebi sanırım beygir gücünün fazlalığı
Daha rodaj dönemindeyim 150 km de
6000-7000 devire sakin çıkıp 110 a kadar çıkmak sıkıntı olur mu.
Birde arka koştuk altına lastik tamir kiti koyayım dedim ama açmak için anahtarın gireceği bir yer göremedim
Nerden açılıyor sele koltuğu acaba
Bakımı 5000 km bir mi acaba
150nk 3000 km de idi
Çok memnunum şu anlık ama sanırım bu yıl biner seneye inşallah bir üst segment iki silindir kısmet olur ise
Herkese kazasız sürmüşler
Depoyu tam doldurdum park edince eğim farkı mi ne biraz yere benzin aktı sanırom fazlasını attı motor
sayfa 11, kullanma kılavuzunda bakım aralıkları yazıyordur, depoyu fazla doldurmandan yan ayaklığa alınca fazlalığı atması normal.
https://www.cfmoto.com.tr/uploads/pr..._el_kitabi.pdf
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Valla dizel otomatik arabamı sanayide 400 e bakımını yaptırıyorum iyi geçiriyorlar
Hava filtresi 110 Tl mi ne yuh ya
Garanti bitince uzak dururum servisten
Yağı filtresi bile elime yakışır kendim değiştiririm.
Öne kısa rüzgar cami var mı taktıran 400 nk cami uyar mı acaba o çok şık duruyor
Yan koruma bari mt25 somunu hariç uyuyor sanırım n11 den alacağım. Çok şık elçik koruma gördüm resimde
Acaba düşünce elcik koruma manşetleri de korur mu hemen kirilir mi
Tablet göstermeye ekran koruyucu tabletten kesip yapan var mı çizilmesin diye
Elcik koruma bu motora yakışıyor. Ben de düşünüyoum.
Ayrıca benim alette de akü problemi çıktı. Malesef çöp. Birkaç gün daha deneyip değiştirmeyi düşünüyorum. Tek kontakta uzun mesafe yapıp hemen ertesi gün çalıştırmama rağmen marş almıyor. 11 volt gösteriyor.
Musiat bir zamanda akülerin resimlerini çekip buraya atalım. Ben motoru alalı 1 yıl 4 ay oldu. Tık yok çok şükür. Akülerin serilerinde bir sıkıntı var bakalım bence
Palakalığa çok dikkat edin
Motosikletim ankara da yetkili servisten takılan bayi reklam i olan palakalık o kadar adı ki 3 defa patlamam düştü
Birisini karakoldan aldım ilki yolda düştü
Sonuncusu plakalık resmem kırıldı çok zor onca yolu kontrol ederek zor buldum.
Tavsiyem
Plastik plakalık çok adı ve motorun palalık sıyırıcı üzerinde olduğu için tüm titreşim ve sarsıntıları anında plakalıpa yansıtıyor.
Çözüm şu anlık metal plalık aldım taktım bakalım çözüm olacak mi
Koskoca satan bayi o kadar adı plastik bir plakalık ayıptır yazıltır günahtır
Çıkartmak dert meşakkat masraf hele corona mevsminde
Ben plakayı düşürdüm ruhsatı yeniden çıkarmak zorunda kaldım. Buraya da yazmıştım kullanıcıları uyarmak için gözünden kaçmış muhtemelen.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)