CF Moto 250 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Nisan 2019, 15:49
akgokhan adlı üyeden alıntı
Bu resimdekiler koruma takozu değil.arka stand bağlantı vidasi
Hocam şimdi dikkatimi çekti. Yanlış yazdım, size de yanlış bilgi verdim. Doğru söylüyorsun ben kaldırma takozu anlamında söylemek istedim ama koruma takozu olarak yazdım. Kusuruma bakma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
Son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Motosiklet kalkarken 40-50 km ye ulaşana kadar uğultu sesi çıkarıyor? Bunu yaşayan başka biri var mı? Nedeni ne olabilir?
Reklamlar
-
19 Nisan 2019, 08:20
mirliva2012 adlı üyeden alıntı
Oktay motorda test sürüşünde inceledim depo kısmında adamın kasıklarına dogru müthiş bir titreşim var muhtemelen bir süre sürüp indikten sonra tuvalet ihtiyacı olur
İvmelenmesi ve dengesi güzel. Birde test sırasında radyatör patladı su sizdırdı 400NK larda da aynı sorun varmış kaynak yerlerinden çatlamalar patlamalar oluyor. Göstergesi çok güzel okunaklı birçok şey var. Sonuç olarak Pulsar varken açıkcası bu moturu tercih etmezdim.
Klasik kuralkan yaklaşımı ve 200 NS kullanıcı bakış açısı ile yazdığınız bu yoruma istinaden diyorum ki bu motoru tercih etmeyecekseniz bu motorun sayfasında ne işiniz var? Oktay Motorun test gününde ben de oradaydım ve o patlamak dediğiniz şey sizin ilginç sürüşünüze karşılık fazla sıvının dışarı atılması olmasın? Gözümle gördüm de ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın. Ayrıca Oktay Motorun 400 lüklerde de var dediğini hiç sanmıyorum...
-
19 Nisan 2019, 11:28
mirliva2012 adlı üyeden alıntı
Oktay motorda test sürüşünde inceledim depo kısmında adamın kasıklarına dogru müthiş bir titreşim var muhtemelen bir süre sürüp indikten sonra tuvalet ihtiyacı olur
İvmelenmesi ve dengesi güzel. Birde test sırasında radyatör patladı su sizdırdı 400NK larda da aynı sorun varmış kaynak yerlerinden çatlamalar patlamalar oluyor. Göstergesi çok güzel okunaklı birçok şey var. Sonuç olarak Pulsar varken açıkcası bu moturu tercih etmezdim.
merhabalar
radyatör patlaması diye bir sorun olmadı bunuda sizinle görüştüğümü hatırlıyorum
yedek su deposundaki fazla suyu tahliye etmişti herhangibir sorun bulunmamaktadır
400 nk larda da böyle bir sorun yoktur kaynak yerlerinden çatlamalar patlamalar oluyor diye yazmışsınız bunu hangi motorda gördünüz merak ettim
etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederiz
-
19 Nisan 2019, 20:48
[/COLOR]Son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Motosiklet kalkarken 40-50 km ye ulaşana kadar uğultu sesi çıkarıyor? Bunu yaşayan başka biri var mı? Nedeni ne olabilir?[/QUOTE]
Bende herherhangi anormal bir ses falan yok
-
22 Nisan 2019, 21:32
[/COLOR]Son zamanlarda dikkatimi çeken bir durum var. Motosiklet kalkarken 40-50 km ye ulaşana kadar uğultu sesi çıkarıyor? Bunu yaşayan başka biri var mı? Nedeni ne olabilir?
Bende herherhangi anormal bir ses falan yok[/QUOTE]
Zincir bolluğundan şüpheleniyorum. Yarın ustaya gideceğim.
-
23 Nisan 2019, 12:07
Contural adlı üyeden alıntı
Bende herherhangi anormal bir ses falan yok
Zincir bolluğundan şüpheleniyorum. Yarın ustaya gideceğim.[/QUOTE]
Zinciri kendin de kontrol edebilirsin. Alt kısmından aşağı yukarı gerdirince 3 cm gibi hareket etmesi lazım.
-
24 Nisan 2019, 10:41
Zincir bolluğundan şüpheleniyorum. Yarın ustaya gideceğim.
Zinciri kendin de kontrol edebilirsin. Alt kısmından aşağı yukarı gerdirince 3 cm gibi hareket etmesi lazım.[/QUOTE]
3 cm e üç parmak kalınlığı dersek sorun yok. Ancak şu uğultu için gitmem gerekiyor..
-
24 Nisan 2019, 14:04
arka koltuğa kuyruk çantası aldım tavsiye ederim.
-
26 Nisan 2019, 12:29
Koruma takozu buldum nihayet
-
26 Nisan 2019, 15:06
Kaça aldın? Markası nedir?
-
26 Nisan 2019, 20:43
Angrypower adlı üyeden alıntı
Kaça aldın? Markası nedir?
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-arka-kuyruk-cantasi-z-dec-universal-model-570885587/detay/[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
phrat adlı üyeden alıntı
Dostum montaj yapılan yerden bir resim atarsan ve takoz için link verirsen çok sevinirim. Bende takoz arıyorum.
-
26 Nisan 2019, 23:59
Bende buna benzer birşey arıyordum. Memnun musun? Körüklü mü? Yarın satıcı ile irtibata geçebilirsem alabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-arka-kuyruk-cantasi-z-dec-universal-model-570885587/detay/[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
Dostum montaj yapılan yerden bir resim atarsan ve takoz için link verirsen çok sevinirim. Bende takoz arıyorum.
Hocam koruma takozu arayanlardan biri de benim. Ayrıca kaliteli kaldırma takozu bilen varsa lütfen yazsın. Benimkilerden çok memnundum fakat birini yolda düşürdüm, kaybettim. Düşmesin diye locktite sipariş vermiştim 2 gün daha dayanamadı garibim 😥😄
-
27 Nisan 2019, 10:55
[QUOTE=Contural;4464761]Bende buna benzer birşey arıyordum. Memnun musun? Körüklü mü? Yarın satıcı ile irtibata geçebilirsem alabilirim.[COLOR="Silver"]
çanta körüklü ve parasina göre çok güzel. Satıcının dediğine göre kendileri üretiyormus. Dolandırıcı değiller biz 3 tane aldık aynı gün kargoya verdi.
-
27 Nisan 2019, 11:29
takozu montaj dahil 250 liraya ankara mototan dan aldım. vidalar çıkmıyor içinden kendileri taktılar vida. motor kulağına takılıyor
-
27 Nisan 2019, 16:16
phrat adlı üyeden alıntı
takozu montaj dahil 250 liraya ankara mototan dan aldım. vidalar çıkmıyor içinden kendileri taktılar vida. motor kulağına takılıyor
İstediğim gibi internetten bulamadım. Etraftaki dükkanlara bakacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
Bugün uğultu için servise gittim. Zincir boşluğu varmış onu gerince uğultu falan kalmadı. Ayrıca arka sele için konuştuğumuz çantacıya gittim. Epey muhabbet ettik sağolsun iyi insan epey yardımcı oldu.
https://hizliresim.com/oXvB8Q
Çanta fiyatına göre güzel. Tek gözü var kapalı kaskı denedim rahat giriyor. Ayrıca yan çanta, gidon çantası, bellik, dizlik gibi ürünleri de var. Sadece motorsiklet çanta ve korumaları üzerine çalışıyor. Fiyat/performans olduğu için korumalarda seviye beklemeyin sert süngerden biraz daha iyi koruma kullanıyor. Yan çantaların çifti 250 TL dedi. Yağmurda bir süre dayanır fakat uzun süreli kullanımda içine alır. O yüzden yağmurluğunu da isteyin.
https://hizliresim.com/Llr9gb
https://hizliresim.com/RrMd9a
Fuarda da 70-80 adet satmış. Yalnız biraz esnaf kafasında kart ile alırken laf etti. İlla dükkana gidip almak isteyen nakitle gitmesini tavsiye ederim.
-
27 Nisan 2019, 18:36
Çanta fiyatına göre güzel. Tek gözü var kapalı kaskı denedim rahat giriyor. Ayrıca yan çanta, gidon çantası, bellik, dizlik gibi ürünleri de var. Sadece motorsiklet çanta ve korumaları üzerine çalışıyor. Fiyat/performans olduğu için korumalarda seviye beklemeyin sert süngerden biraz daha iyi koruma kullanıyor. Yan çantaların çifti 250 TL dedi. Yağmurda bir süre dayanır fakat uzun süreli kullanımda içine alır. O yüzden yağmurluğunu da isteyin.
Yan çantaların fotoğrafını çektiniz mi acaba? Bende 400nk var çift kişilerde uzun yolda çanta taşıması zor oluyor. Yan çantalar daha pratik olur diye düşünüyorum.
-
27 Nisan 2019, 23:04
https://www.mototan.com.tr/cfmoto-250nk-koruma-takozu_25543.html link bu
-
27 Nisan 2019, 23:30
sdemircan adlı üyeden alıntı
Yan çantaların fotoğrafını çektiniz mi acaba? Bende 400nk var çift kişilerde uzun yolda çanta taşıması zor oluyor. Yan çantalar daha pratik olur diye düşünüyorum.
Çekmedim hocam. Arka çantaya benzer, kombine yapsan sırıtmaz. İnternet sitelerinde mevcut. Eyupto diye arat bulursun.
-
14 Mayıs 2019, 23:02
Arkadaslar selamlar iki aydir motosiklet kullaniyorum , turkuaz gri rengi var bende.iki hafta kadar once mersinde yetkili servis harici bir motosiklet servisine gittigimde (ki kendileri baska bir markanin yetkili servisi imiş)gogo racing marka motor koruma takozu taktirdim.fiyat olarakta tam hatirlamiyorum ama 150tl civari odedim.saplamalari falan kendileri ayarladilar.takozun cikartmasindan anladigim kadariylada mt25 icin uretilmis takoz.
-
16 Mayıs 2019, 21:01
mnementh adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selamlar iki aydir motosiklet kullaniyorum , turkuaz gri rengi var bende.iki hafta kadar once mersinde yetkili servis harici bir motosiklet servisine gittigimde (ki kendileri baska bir markanin yetkili servisi imiş)gogo racing marka motor koruma takozu taktirdim.fiyat olarakta tam hatirlamiyorum ama 150tl civari odedim.saplamalari falan kendileri ayarladilar.takozun cikartmasindan anladigim kadariylada mt25 icin uretilmis takoz.
Hayırlı olsun. İnternetten bakacağım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)