CF Moto 250 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
akgokhan adlı üyeden alıntı
http://eyupto.com/urun/diz-koruma/ bu diz koruma soğuğun ilacı. Başka hiçbir şey fayda etmez. Benim motor kullanırken en zorlandığım zaman yağmurun bol olduğu bahar ayları. Kışın bazen 2 ay yağmur falan yağmıyor.
Geçen sene bu modelde başka bir marka almış diz korumalarını kendim uydurmuştum. Korumalı yapmaları süper olmuş. 👍🏼 Soğuğa epey faydası var gerçekten de. Benim aldığım markanın lastikleri çabuk gevşemişti ama kazada korudu yine de. Hem onun hem de uydurduğum korumanın epey faydasını gördüm.
Soğuktan koruması güzel, dizlerdeki soğuk gidince totodaki soğuğu daha çok hissetmeye başlıyorsun, tek sıkıntı o kalıyor. 😄
Reklamlar
-
ahmetdereli adlı üyeden alıntı
Geçen sene bu modelde başka bir marka almış diz korumalarını kendim uydurmuştum. Korumalı yapmaları süper olmuş. 👍🏼 Soğuğa epey faydası var gerçekten de. Benim aldığım markanın lastikleri çabuk gevşemişti ama kazada korudu yine de. Hem onun hem de uydurduğum korumanın epey faydasını gördüm.
Soğuktan koruması güzel, dizlerdeki soğuk gidince totodaki soğuğu daha çok hissetmeye başlıyorsun, tek sıkıntı o kalıyor. 😄
Motor kullanmaya başladıktan sonra arabam da olmasına rağmen motordan vazgeçemiyorum. Ankara'dan Beypazarı Kıbrıscık tarafına yaptığımız bir gezide arabayla katılan bir arkadaş oldu. Akşam dönüşte o kadar trafik vardıki biz eve 9 da arabalı arkadaş 11 de vardı. O yüzden kışın soğuğunu aldığım tedbirler ile çekerim ama o trafiği çekemem .
-
-
http://eyupto.com/urun/diz-koruma/ bu diz koruma soğuğun ilacı. Başka hiçbir şey fayda etmez. Benim motor kullanırken en zorlandığım zaman yağmurun bol olduğu bahar ayları. Kışın bazen 2 ay yağmur falan yağmıyor.
Motor depolama işini tekrar düşünmeye başladım. Sağolasın ) Kışın soğuğunda kesinlikle kullanmam diyordum ama ekipman işine girebilirim.
-
leidenfrost adlı üyeden alıntı
Motor depolama işini tekrar düşünmeye başladım. Sağolasın
) Kışın soğuğunda kesinlikle kullanmam diyordum ama ekipman işine girebilirim.
https://m.n11.com/andes-concorde-wp-...ket-P139220668. Linkteki mont ,yukarıda yazdığım dizlik, uyduruktan bir içlik, kışlık motosiklet eldiveni , kar maskesi ve kışlık lastikle geçen sene -8 derecede günlük kullandım. Ev iş arası 10 km ve sorun yaşamadım.
-
Arkadaşlar Stompgrip kullanan var mı?
-
skrofula adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Stompgrip kullanan var mı?
Ben takmıştım fakat ayaklıkların konumundan dolayı dizler depoya değil de şasiye geliyor kavrayınca. Bu yüzden 1-2 kullanımdan sonra çıkardım. Boyum 1.80 belki benim boyumdan dolayı olmamıştır.
-
07 Kasım 2020, 16:40
Arkadaşlar, motorum 14 bin km oldu. Bugün fren balatalarini değiştirdim. Balatalari Ankara yiba çarşısında Ulus motordan aldım. Arka sinterli Gold 190 , ön orijinal cf moto 105 TL ye aldım. Arka balata içinde
30 TL ve 35 TL olmak üzere 2 çeşit daha balata vardı.
-
07 Kasım 2020, 17:09
Arkadaşlar merhabalar. Ben de 250nk almayı planlıyorum. Şuana kadar okuduğum kadarıyla alır almaz sıfır kaliteli bi akü ve iyi bi lastik şart diye bi algı oluştu ve bunları direk uygulamayı düşünüyorum. Başka önereceğiniz şeyler var mı problemsiz binmek adına kontrol edilmesi gereken veya şu mutlaka yapılmalı dediğiniz şeyler?
-
07 Kasım 2020, 19:37
Benim motor 2 yıllık ve üzerinde orjinal aküsü var. Aküden sorun yaşayanlar olmuştur ancak genel bir sorun değil. Lastikte alır almaz değişmesi gereken bir lastik değil. Ben kışın kullandığım için kışlık taktırdım.
-
07 Kasım 2020, 21:36
Arkadaşlar, motorum 14 bin km oldu. Bugün fren balatalarini değiştirdim. Balatalari Ankara yiba çarşısında Ulus motordan aldım. Arka sinterli Gold 190 , ön orijinal cf moto 105 TL ye aldım. Arka balata içinde
30 TL ve 35 TL olmak üzere 2 çeşit daha balata vardı.
Arka fren performansı nasıl eskiye göre bir de çizdi mi hiç diski?
-
07 Kasım 2020, 21:49
Gaahl adlı üyeden alıntı
Arka fren performansı nasıl eskiye göre bir de çizdi mi hiç diski?
Balata demire kadar bitmemişti. Ama kullanıma bağlı diskte izler vardı tabi. Motoru 500 m anca kullandım. Fren performansı artmış diyebilirim 300 km sonra belli olur.
-
10 Kasım 2020, 20:15
Çizdi mi derken yeni sinterli balatadan bahsetmiştim
-
11 Kasım 2020, 22:27
Gaahl adlı üyeden alıntı
Çizdi mi derken yeni sinterli balatadan bahsetmiştim
Pardon hocam, sinterli balata çizer mi bilmiyorum 200 km kullandım çizik falan görmedim.fren tutuşu da eskisi ile aynı değişiklik yok.
-
16 Kasım 2020, 20:08
Herkese iyi akşamlar. 2019 Mayıs'ta nk250 aldım almaz olaydım. Motor daha 3000 km'de o kadar özenli kullandığım motor 2000 km'de ses yapmaya başladı. Neyse servise götürdüm. Usta eksantrik zincirinin tansiyonu bozulmuş dedi. Yeni parça takıldı sıkıntı yoktu. Şimdide 3000 km oldu ve gazı açınca tak tak diye ses geliyor motordan nedir bilmiyorum. Servise götürdüm bir daha.. İnşallah piston felan değildir. Uzun lafın kısası keşke almasaydım bu makineyi.. O kadar da severek almıstım ki anlatamam :((
-
22 Kasım 2020, 16:55
Geçmiş olsun Harun hocam. Güncellemeni bekliyoruz.
Akünün bitmesi (kolay çözümlü)
Plakalık düşmesi (kolay çözümlü)
Peg lastiği düşmesi (kolay çözümlü)
Arka süspansiyon sorunları
Tekerlek rulman sorunları (kolay çözümlü)
Egsoz sorunları
Ekranın su geçirmesi
Farın buğu yapması
Egzantrik tansiyonerinin bozulması (gördüğüm kadarıyla 2 kişinin başına gelmiş)
Motosikleti aldığımdan beri bu forumda facebook gruplarında whatsapp gruplarında karşıma çıkan tüm sıkıntıları yaygından nadire sıraladım. Benim başıma sadece rulman sorunu geldi. Sizin de eklemek istediğiniz varsa yazın bi kronik sıkıntı listesi hazırlayalım.
-
22 Kasım 2020, 18:02
Yukarıdaki arkadaşa geçmiş olsun.bende ön teker bilyasi dağıldı. Ayrıca hız sensörü bozuldu. Sensör garantiden yapıldı ama bilya için 100 TL verdim.
-
01 Aralık 2020, 12:51
Senden de fazla istemişler gökhan hocam benim rulmanı usta farketti. Garantiden istersek 1 2 hafta sürer şuradan al gel değiştireyim dedi. 10 tlye bi rulman aldım değiştirdi.
-
01 Aralık 2020, 15:34
Vallahi uyuz oldum bu makineye iyice.. Sorun pistonlar da değil hamdolsun. Fakat eksantrik zinciri sürekli ses yapıyor. Eksantrik tansiyonu değiştirildi 300-400 km sonra tekrar yaptı. Şimdi usta yine sıktı zinciri ama 50 km olmadan yine ses yapmaya başladı. Bostayken gazı açtığımda yada giderken tak tak diye ses veriyor. Cf moto kısmında ne yapabilirim acaba ayıplı ürün olarak sayarlar mı bilemiyorum.. bin kere pişman oldum Yamaha almadığıma..
-
01 Aralık 2020, 16:02
merhabalar,
benimde başıma şöyle bir olay geldi; egzoz arızalı yüksek devirde çok kötü bi ses çıkartıyor bide egzantrik yayı arızalanmış garantiye aldılar çok şükür ama egzozda garantiye almadılar ben ne yapmış olabilirimde almadılar acaba neyse bende yavaş yavaş soğumaya başladım sorun olmasa herşeyiyle on numara makina ama sürekli bi sıkıntı çıkarıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)