arkadaşlar bu motoru motosiklet fuarında görmüştüm.Özellikle İstanbulda oturan sitemizin üyelerinin bu konuyla daha fazla ilgilenip istanbul dışındaki bizim gibi site üyelerini bilgilendireceğini umuyorum.
http://www.tumopar.com/def.asp?M=T
arkadaşlar bu motoru motosiklet fuarında görmüştüm.Özellikle İstanbulda oturan sitemizin üyelerinin bu konuyla daha fazla ilgilenip istanbul dışındaki bizim gibi site üyelerini bilgilendireceğini umuyorum.
http://www.tumopar.com/def.asp?M=T
YA DOSTUM DAHA PİYASAYA GİRMEMİŞ Bİ MOTOR İÇİN YORUM BEKLEMEK MANTIKSIZ GELİYOR...
bence piyasaya çıktıktan ve en az rodaj süresi içersinde görecekleri performanstan sonra yorum yapmaları daha mantıklı geliyor...
yani bu senin söylediğin şey
doğmamış çocuğa isim koymak gibi bişey...
şimdi herkez atlar..
yok bence tekerı olamış yok keşke şu olsaymış
onu alacağına üzerine para koy şunu al...
Ama tek artsını söyleyim enduro veya of-on road grubuna 300 lük bir makınanın girmsı benı sevindirdi....
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Sayın arkadaşım böyle bir topic açmamın sebebi istanbul da herşeyin ilkinin yaşanmasıdır.Ben piyasaya çıkıp çıkmadığını bilmiyorum bilen varmı diye onun için soruyorum çünkü sitelerinde yaklaşık iki aydır bu motorun ilanını veriyorlar aynı zamanda getirdikleri bir kaç motordan bir tanesini denemesi için süleyman memnuna verdiklerini söylediler. izmirde yaşadığımız için ve bugünlerde piyasaya verileceğini söyledikleri için siz istanbullu dostlarımızdan yardım istedik başka bir amacımız yoktu hata ettiysek af ola çünkü fuardan sonra bu şirkete telefon ettiğimizde hangi ayda telefon edersek bir sonraki ayın ilk haftasında geleceğini söylüyorlar. O zamanlardan bu aya kadar geldik bir sonuç alamayınca sizlerden yardım istedik.
ön arka disk 300 cc 21 beygir ..bence çok iyi..eğer yedek parçadada sorun olmazsa zevkle binilecek bi alet olur bence ..ama savaşında dediği gibi bekleyip görmek lazım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi haklısın sen ne hatası ..... umarım bu motora biran önce kavusursunfisherman adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)