Cruiser surecek olan , kazasiz bir japon alip ,bakim yapip binsin.14-15 bin tl ye cin mali alip , kendine eziyet etmesin.
Eski Japona parayı versinler de ikinci eller hep pahalı kalsın değil mi ? Utanmaz adamlar 15 yıllık motorlarına 30 bin TL para istiyorlar. Onun için bu tip alternatiflere bu ülkenin ihtiyacı var. Ayrıca 2006 modelleri bile hala yollarda geziyor, sıfırına hiçbir şey olmaz merak etmeyin.
aynen bir arkadaşa en500 bakıyorduk sırf abartı rakamlardan ötürü vazgeçirdim.. dedim hakkı değil verilmez bu rakamlar buna.. 17 isteyen 20 isteyen 15 isteyen o yıl doğan çocuk bugün askerlik yaşına gelmiş.. birde elden geçirip toplamalık alıcakdık zaten onunda masrafı var motoru söktürtüp parçalatıp sıfırdan toplasan şase amortisör gidon revizyon falan 4-5 bin tutar.. sırf bu uçuk piyasasından ötürü vazgeçdik. git dedim sıfır daystar al gv al ne alıyorsan al değmez yazık günah ..
Ülkecek komple bazı şeylere gereğinden fazla değer vermemeyi , hakedene de hakkını vermeyi öğrensek dünya lideri olacağız da yok bize ters öyle mantıklı davranışlar , arabada 20 yaşındaki arabaya sırf volkswagen diye çuvalla para yığanlar gibi insanlar yüzünden piyasa böyle biraz da
Bu model hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Gv 125s umarım gelir o gelmezse nevada 250 gelse bare çift silindir yeni bir motor görmüş oluruz
Motor olarak büyük bir yenilik var mı bilmiyorum fakat modern çizgilere kavuşmuşlar Harley benzetmeye çalıştıklarını görüyorum epey cezbedici de olmuş
Elektrik aksamında da üzmezlerse motoru da en azından güncellerlerse piyasaya yeni soluk gelir tabi ekonomi daha kötüye gitmezse.
gv 125s çok güzel de neden 125 cc ? çok saçma en az 250 lik olmalıydı bu tasarım
250 cc versiyonu da var diye biliyorum gv 250dr adı sanırım, Türkiyeye 125cc gelir belki fiyat olarak uygun düşerse.
Bu konu açılmıştı gelmeyeceği söylendi maalesef. Yoksa deli gibi bekliyordum yani
125s harbıden cok ıyı gorunuyor hatta bana gore yenı kasa rebel'lerden bıle daha bı tatlı durmus .
Fuardan sonra belli olur bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Gelse de alsak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)