2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser
Reklamlar
-
21 Mayıs 2021, 17:58
Up yapmanın zamanı gelmiş ikinci sayfaya düşmemeli bu konu her ne kadar son zamanlarda kendim çalıp kendim oynasam da yine de durmak yok paylaşıma devam
Ve bir konuya parmak basmak istiyorum motorun olumsuz bir yönü var "Ground Clearance" çok az sağa sola dönüşlerde ve engebeli alanlardan yükseklik farkı olan yerlerden geçerken dikkat etmenizi tavsiye ederim yoksa motorun altını sürtüp çizebilirsiniz.
Reklamlar
-
01 Haziran 2021, 21:05
Merhaba youtube videolarınızı izliyorum. Yol videosu çekmeyecek misiniz? Bir de bu motora koruma demiri takılıyor mu?
-
03 Haziran 2021, 12:34
Selamlar, evet yol videosu çekeceğim fakat bildiğiniz gibi uzunca bir süre neredeyse hapis hayatı yaşadık hafta içi ofiste haftasonu da evlerde hapistik hiç vakit bulamadık ekstra bir şeyler yapmaya ancak özgürlüğümüzün bir kısmını da daha yeni geri verdiler ilk müsait cumartesi günü için organize olup yol videosu çekeceğim.
Bu motora koruma demiri takılabilmesi için benim öngörüm önde bulunan radyatör koruması gibi olan ama aslında işlevi olmayan görsellikten ibaret olan parçayı çıkarmak gerekiyor gibi. Koruma demiri veya koruma topuzu konusunda araştırmalarım devam ediyor sonuç alabilirsem yazarım buraya da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Tex-893 solo çanta uygulaması yaptım dün akşam. Cruiser motorlarda büyük ve çift taraflı soft çanta sevmiyorum olacaksa çift taraf hard case olacak bence. Solo bag için ise tek taraf ve küçük ürünler daha şık duruyor keza ben de bu şekilde yaptım hoşuma da gitti. Disk kilidi, branda, eldiven vs. sığar içine. Branda koyarsanız diğerleri sığmaz ama bilginize büyüklük sınırda biraz.
-
03 Haziran 2021, 14:40
atalayalper adlı üyeden alıntı
Selamlar, evet yol videosu çekeceğim fakat bildiğiniz gibi uzunca bir süre neredeyse hapis hayatı yaşadık hafta içi ofiste haftasonu da evlerde hapistik hiç vakit bulamadık ekstra bir şeyler yapmaya ancak özgürlüğümüzün bir kısmını da daha yeni geri verdiler ilk müsait cumartesi günü için organize olup yol videosu çekeceğim.
Bu motora koruma demiri takılabilmesi için benim öngörüm önde bulunan radyatör koruması gibi olan ama aslında işlevi olmayan görsellikten ibaret olan parçayı çıkarmak gerekiyor gibi. Koruma demiri veya koruma topuzu konusunda araştırmalarım devam ediyor sonuç alabilirsem yazarım buraya da.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Tex-893 solo çanta uygulaması yaptım dün akşam. Cruiser motorlarda büyük ve çift taraflı soft çanta sevmiyorum olacaksa çift taraf hard case olacak bence. Solo bag için ise tek taraf ve küçük ürünler daha şık duruyor keza ben de bu şekilde yaptım hoşuma da gitti. Disk kilidi, branda, eldiven vs. sığar içine. Branda koyarsanız diğerleri sığmaz ama bilginize büyüklük sınırda biraz.
https://i.hizliresim.com/m3tu79x.jpg
Parçayı söküp, kendine bir demir çapı belirleyip U demir büktürebilirsin. Dairesel kalınlıgı ölçüp ona göre de ağız yaptırıp iki taraftan bağlantı sağlarsan sapasaglam ve ucuz olur. Çaplara bakarsan muhtemelen her hangi bir U tipi koruma demiri de uyabilir.
-
03 Haziran 2021, 20:11
Şu anda piyasada kalmadı sanırım bu motor _? Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama hava soğutma olması artı mı eksi mi sizce ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
https://i.hizliresim.com/m3tu79x.jpg
Çanta çok güzel olmuş gerçekten. Nerden temin ettiniz ? İki tarafa da koyarsanız daha iyi olur gibime geliyor
-
03 Haziran 2021, 22:48
Teşekkürler 🙏🏻 Çantanın markası Tex modeli 893 “solo bag” olarak geçiyor yani çift olarak iki tarafa takılamıyor tek taraflı bir çanta bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
Piyasada sıfır olarak kalmadı ama temmuzda 2021 modelleri gelecek bayilere. Teyidini aldık UMA’dan. Kaç liradan gelecek ama büyük sürpriz olacak cidden 😬😬
-
04 Haziran 2021, 18:57
Teşekkürler 🙏🏻 Çantanın markası Tex modeli 893 “solo bag” olarak geçiyor yani çift olarak iki tarafa takılamıyor tek taraflı bir çanta bu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
Piyasada sıfır olarak kalmadı ama temmuzda 2021 modelleri gelecek bayilere. Teyidini aldık UMA’dan. Kaç liradan gelecek ama büyük sürpriz olacak cidden 😬😬
Bence en az 40, tahminen 45. O gelene kadar zaten dolar 10 lira olur. İlk çıktığında 28 bin liraydı sanırım. Almadığıma çok pişmanım. Ben aslında bir de hyosung gv300 bekliyorum ama hyosung tamamen çıktı sanırım Türkiye piyasasından. 250 300 cc de motor yok doğru düzgün.
-
04 Haziran 2021, 21:45
Bu mondial da hala güncellemedi fiyatları. Nisan fiyatları yazıyor sitede. Temmuzda mı güncelleyecekler acaba? Habire bakıyorum bizim RX3 40 bin olmuş mu diye.
-
04 Haziran 2021, 23:06
Bir güncelleyecek tam güncelleyecekler galiba 😬
(Uma)rım böyle olmaz ama.
Bu segment şu anda Türkiye’de bomboş kimsede cruiser model yok doğru dürüst 250cc’de sıfır km olarak. Temmuzda bu cengaver gelecek ve çok da doğru bir hareket UMA adına.
-
08 Haziran 2021, 09:25
Beklediğim güncelleme gelmiş Rx3 Evo 41.306 lira olmuş.
-
08 Haziran 2021, 18:18
Keşke gelmeseymiş bu güncelleme artık o kadar alıştık ki zamlara garip gelmiyor kimseye. Sizi tenzih ediyorum bu arada sizin cümlenizin üstüne yazıyorum kusura bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------
Ben de kendi çapımda eğleniyorum bizim küçük oğlanla En son solo yan çanta takıp yan reflektörleri düz olanlar ile değiştirdim. Böyle küçük küçük oynamak çok eğlenceli en sevdiğim kısmı bu hobinin bir motosiklete kendi zevkinize göre küçük dokunuşlar yapmak. Büyük köklü değişiklikler sevmiyorum keza bu motor için büyük değişiklik yapmak bana göre çok gereksiz çünkü motorun genel tasarım çizgisini bir kaybediyorsunuz motor bütün albenisini yitiriyor.
-
14 Haziran 2021, 21:05
Bence sisy bar da ekleyin. Çok yakışacağını düşünüyorum.
-
15 Haziran 2021, 12:18
Çantalar iş görür. Güzel de olmuş. Kilitli ise içinde ıvır zıvır eşya bırakılabilir.
-
02 Ağustos 2021, 15:47
Mondial fiyat listesine nevada yı eklemiş. Fiyatı 44.708tl.
-
02 Ağustos 2021, 16:07
Yunus Özbek adlı üyeden alıntı
Mondial fiyat listesine nevada yı eklemiş. Fiyatı 44.708tl.
Mondial kendini Honda ile bir tutarak ne yapmak, nereye varmak istemektedir? Cb250r'lar o paraya gidiyor.
-
17 Ağustos 2021, 09:20
400CC parasına nevadayı koyduklarını gördükten sonra vazgeçtim arkadaş. Tamam güzel bende chopper cruiser aşığıyım da bu kadarda yüksek bedeli haketmiyor. Sesi gidişi güzel olabilir. 44bin nedir 2.el fiyatlarında.
-
27 Aralık 2021, 13:24
merhaba motoru satalı çok oldu araba aldık ama bu motorun kampanyalı fiyatının uzun bir süre 29,900 lira olduğunu düşününce şu andaki fiyatı olan 63,709 tl'ye hiç anlam veremedim. Şaka gibi %100'den fazla artmış fiyatı 5-6 ay içinde.
Tekrar edelim bu motorun 2021 Aralık fiyatı - 63,709 TL
-
14 Mayıs 2022, 11:28
Ee son olarak bu fiyata alınmazmı bu motor ?
-
16 Mayıs 2022, 16:54
Üst üste 80 kere zam geldi ve motorun fiyatı 73.000 lira oldu. Alınır mı alınmaz mı diye bir soru yok aslında çünkü sene sonunda bu motor 90-100 bin lira oldu dediğimizde içimizden birileri çıkacak aaa ben bu motoru 5-6 ay önce 70 bine aldım diyecek. Bizim ülkemizde %300 enflasyon var. Ve enflasyon hiper enflasyon olma yolunda ilerliyor çünkü hem bu kadar pahalılık var hem de piyasada öyle bir talep var ki üretici ve satıcı kol kola girmiş nasıl olsa hangi fiyattan koyarsak koyalım satılıyor güvencesi ile her ay zam yapıyorlar ve zam yapmalarına rağmen de ürün yetiştiremiyorlar. Tamam ilk madde ve malzemeye yani maliyetlere de zam geliyor eyvallah ama bunun arkasına sığınıp kendinden hiç feragat etmeyip bütün yükü son kullanıcıya bindirmek de nasıl bir ahlaksızlıktır! Sen zaten sürümden de kazanıyorsun fiyatın yüksek olduğu için kar marjından da kazanıyorsun. Polonya'da da yüksek enflasyon var anında herkes kdv oranlarını en dibe çekti. İndirsenize ÖTV oranlarını ve KDV oranlarını insanlar rahat bir nefes alsınlar. Yoksa bu işin sonu hepimiz için 50cc'de bitecek bu fiyatlar bu vergiler bu işletim maliyetleri ile! Nasıl 100cc yaparız vs gibi konular görürseniz bol bol şaşırmayın keza ben görmeye başladım bile. Allah sonumuzu hayreylesin.
-
16 Mayıs 2022, 18:57
Benim anlamadığım mesela bu blok yaklaşık 12-13 senedir Türkiye ye bisan roadstar, borelli cmx, kewaay supershadow ,lifan ve aklıma gelmiyor daha bir çok model olarak geldi ..Bir ara mondial gene bu blokta caferacer model getirmişti ..
Demem o ki bunun abs modelli olması dışında bu dediğim diğer makinelerden bir farkı yok bildiğim kadarı ile blok aynı blok ..
O kadar ithalatçı var kimsenin aklına gelemedi bu bloku regal raptor un bu old school, bobber tarzı kasaları var onlara bu bloku koyacaklardı ben bile alırdım efsane olurdu …
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)