Alicem kardeşim, kardeşim diyorum muhtemelen de kardeşim yaşındasın
her neyse çok da önemli değil demiş olduğum şeye saçma diyebilirsin her söylediğime katılmayabilirsin ama şuna dikkat et lütfen ne dediğimi önce iyi anla daha sonra katıl veya katılma.
Bu tür sport cruiser motosikletlerin arka yolcu seleleri ya olmaz ya da olursa çok çok küçük olur. Buraya kadar olan kısımda bir problem var mı?
Hatta marka ve model örnek verelim; Indian Scout, Harley V-rod, Kawasaki Vulcan, Triumph Bonneville Bobber gibi.
Touring ve / veya Naked motorların arka yolcu selelerinin de daha büyük ve konforlu olduğunu söyledim. Burada da aslında anlaşılmayacak bir durum yok
Nevada evet çok büyük arka kısma sahip bir motor değil ve ben de zaten diyorum ki bu sınıfın genel yapısı bu şekilde. Saçma bir durum yok aslında. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. Ayrıca galiba motorun fiyatı bir süre sonra 37 bin tl civarına çıkacakmış malum yerlerdeki mevcut motorlardan bence almak niyetiniz var ise alın derim.
Bu sınıfta neden hiç seçenek yok ülkemizde bu da bir muamma. 250cc kullanmak isteyen biri illa r25 veya xmax mi almak zorunda ya da mt25? Premium markalardan can alıcı modeller gelse biraz da rekabetçi bir