Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Haziran 2013, 16:43
orjinal topuzları kullanıyorum bende hala..elcikleri takarken sökmeye çalıştım ama olmadı vida dönmüyor sıkışmış, deneye deneye vida başı yalama oldu aslında niyetim onlarıda değişmekti çünkü aşınma var topuzları sökmeden elcikleri takmak baya zorladı...açık tip elcikler gidon topuzları için evet ama kapalıda olsa farketmiyor maket bıçağı ile kolayca açabiliyorsun...ben açık ısmarladım aradılar kapalı tip kaldı sadece gönderelim mi diye aradılar kabul ettim dediğim gibi elciği kendim açtım.sana alternatif olarak 2 link daha yolluyorum madem kırmızı motorun bunlar daha uyumlu olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-harris-siyah-gumus-desenli-scooter-silikon-elcik-kapali-tip-117487768/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-harris-buyuk-zarli-siyah-kirmizi-renkli-silikon-elcik-aciki-tip-117536068/detay/
Reklamlar
-
19 Haziran 2013, 11:37
forumdaki kullanıcı arkadaslar bilir. daha öncede cbf 250 almaya niyetlenmiştim temizini bulamayınca cbf150 almıstım. bu aksam yeniden bi cbf 250 bakıcam. duruma göre yazıcam arkadaslar
-
19 Haziran 2013, 16:28
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
-
19 Haziran 2013, 16:35
-
20 Haziran 2013, 19:30
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
BİRİNCİLER COK GÜZEL
Çok güzel de fazla mı agresif emin olamadım Satarken de olumsuz olurmu bilemiyorum. City'den vazgeçtim. Bakalım...
Bu arada arkadaşlar önümüzdeki günlerde yapılacak ve tavsiye edebileceğiniz akdeniz / egenin suları ile buluşacak bir etkinlik var mıdır? Hayalim İstanbul'dan grup sürüşü ile deniz, kumla buluşacak bir aksiyon.. Yıllık izni olan, "ben varım" diyenler varsa ortak bir rota yapalım ne dersiniz?
.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
-
21 Haziran 2013, 13:37
Aynen aynen deniz kum güneş bişeyler yapalım.
-
21 Haziran 2013, 15:37
yakın bir rota olarak Bozcada / Gökçeada konusunda bilgisi olan var mıdır?
-
21 Haziran 2013, 17:08
NRG900 adlı üyeden alıntı
yakın bir rota olarak Bozcada / Gökçeada konusunda bilgisi olan var mıdır?
Yakın rota derken
Balıkesir Cunda yapalım mı? Ada campingte kalırız çadır falan kurarız güzel mekan.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
22 Haziran 2013, 15:15
htmetin adlı üyeden alıntı
Yakın rota derken
Balıkesir Cunda yapalım mı? Ada campingte kalırız çadır falan kurarız güzel mekan.
Evet daha iyi olur. Ayvalık ve Cundaya gitmedim merak ediyordum uzun zamandır. Yalnız Hasan ben biraz konforcu adamım, daha önce hiç çadır kurmadım başını ağrıtmayayım sonra. Ada campingi biraz inceledim, farklı seçenekler var: http://www.adacamping.com/trk/camping.asp
Çadırım olmadığı için sıfırdan almak yerine önce orda çadır kiralamak, bu iş bana göre mi bir görmek daha mantıklı geldi. Karavan ve pansiyon da var değil mi? Bunları tavsiye eder misin? Bu arada sıfır çadır fiyatları da az değil hani. Şu model mesela 169 TL; http://www.kutupayisi.com/Loap-Berg-2_1338.html#0
Bu arada sen bir haftasonu olarak mı düşündün? Yol ve kalış süresi olarak önerin nedir?
Diğer arkadaşlar, pek sessizsiniz? Yok mu katılmak isteyen???
.
-
24 Haziran 2013, 16:28
-
25 Haziran 2013, 11:59
-
25 Haziran 2013, 13:52
Motora tek kişi binildiği sürece yüklemede sorun olmuyor. Motorun cbf 250 ise hiç sorun olmuyor. Lasitkli fileler ve kancalı lastikler ile güzel ve heybetli yüklemeler yapabilirsin. Motor için araç gereç , zincir yağı gibi butik malzemeleri arka çantaya, gerisini ise artçı kısmına koydun mu hiç sıkıntı kalmaz. Zaten yola topluca çıkılacağı için yola çıkmadan yarım saat önce etüt ederiz tekrar. Verdiğin tarihleri değerlendirmeye alıyorum.
-
25 Haziran 2013, 17:42
Arkadaşlar; yağ radyatörünün peteklerinin bazılarında eğilme var. Bunlara zarar vermeden nasıl düzeltebiliriz?
-
25 Haziran 2013, 18:36
Eyvallah! Hadi bakalım. Hasan, bizim başlıktan katılım olmazsa Gezi altında kesin tarihli bir başlık olarak açsak mı? Biraz inceledim, orada kesin tarihli, rotası, planı paylaşılmış olarak açınca insanlar daha bir katılıyor.
-
26 Haziran 2013, 13:52
Arkadaşlar; yağ radyatörünün peteklerinin bazılarında eğilme var. Bunlara zarar vermeden nasıl düzeltebiliriz?
-
26 Haziran 2013, 14:14
ben söküp şişleyerek düzeltmiştim.... ama şişlerin ucu sivri değildi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Haziran 2013, 15:25
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben söküp şişleyerek düzeltmiştim.... ama şişlerin ucu sivri değildi...
Şiş derken? Nasıl bir malzeme o
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
26 Haziran 2013, 19:13
Eyvallah, şimdilik yok, umarım yakın zamanda olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
Sürüşü gayet keyifli, gücü de istediğim gibi. Tek sorun eşimle bindiğimizde ikimiz de uzun olduğumuz için koltuk kısa geliyor.
Egzantrik için daha önceki arkadaşlar zinciri değiştirmek yerine gergi civatasını uzatmış, zincir yatağını bozan da gergi parçasının baskısı olmuş. Zincirin çalıştığı yatakta sorun yoktu, gergi vidasının bastığı yer epey erimiş ve ezilmişti. Ya daha da gererek kopana kadar kullanacaktım ya da değişecekti. Sıkıntı zincirin uzamasında yani.
NRG900 adlı üyeden alıntı
Önceliklie hayırlı olsun. Nasıl buldun sürüş karakterini?
Yukarıdaki yorumundan hareketle bir mantık kurdum: eğer egzantrik zinciri zamanında değişmezse bulunduğu yatağı, gergisini de bitirebiliyor olabilir mi? İyice şıkır şıkır olmasını beklemek belkide çok mantıklı değildir?
-
27 Haziran 2013, 00:04
Şiş derken? Nasıl bir malzeme o
bildiğimiz et şişi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
27 Haziran 2013, 11:04
yanbastioglu adlı üyeden alıntı
Eyvallah, şimdilik yok, umarım yakın zamanda olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:08 ----------
Sürüşü gayet keyifli, gücü de istediğim gibi. Tek sorun eşimle bindiğimizde ikimiz de uzun olduğumuz için koltuk kısa geliyor.
Egzantrik için daha önceki arkadaşlar zinciri değiştirmek yerine gergi civatasını uzatmış, zincir yatağını bozan da gergi parçasının baskısı olmuş. Zincirin çalıştığı yatakta sorun yoktu, gergi vidasının bastığı yer epey erimiş ve ezilmişti. Ya daha da gererek kopana kadar kullanacaktım ya da değişecekti. Sıkıntı zincirin uzamasında yani.
Evet ben de uzunca bir arkadaşı artçı olarak almıştım, koltuk yetmez olmuştu Egzantrik bilgisi için teşekkürler...
Bu arada arkadaşlar bizim motorlara yakışacağını düşündüğünüz farklı aynalar varsa paylaşabilir misiniz? Ben köşegen olanı çok yakıştıramıyorum bizimkine. Sol aynama mal bir scooter sürttü haftasonu. İyice çizdi eleman. Takım olarak dğeişik bir şey mi yapsam diyorum...
.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler