Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mart 2013, 18:54
Tamam motordaki performansınıda bildirdikten sonra bende alıp almama kararımı vereceğim. Yarın görüşlerinizi merakla bekleyeceğim. Ayrıca gerçekte hesaplı almışsınız. Çok istedim fuara gelmeyi fakat nasip olmadı bu sene. Güle güle kullanın bu arada...
Alayına İsyan...
Reklamlar
-
12 Mart 2013, 14:47
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
-
12 Mart 2013, 15:09
Son camlı hali tamamdır daha oynama, şakanın sırası değil
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
12 Mart 2013, 20:56
srhtsglm noldu denedinmi kaskı cevabını bekliyorum. Ayrıntılı bi inceleme iyi olur :-)
Alayına İsyan...
-
13 Mart 2013, 12:51
lonelyboy adlı üyeden alıntı
srhtsglm noldu denedinmi kaskı cevabını bekliyorum. Ayrıntılı bi inceleme iyi olur :-)
kaskı bu sabah test ettim, öncelikle belirteyim ki her kuruşunu hakediyor.ses izolasyonu gayet iyi hiç bi şekilde ıslık sesi filan yok.pedler kulakları çok iyi kavrıyor rahatlıkla bluetooth kulaklık filan takabilirsin sıkıştırma yapmıyor çünkü.vizörü çok iyi, özellikle güneş vizörü mübarek ray-ban polarize gözlük bu kadar iyi bir görüntü vereceği aklıma gelmezdi! kesinlikle tavsiye ederim fiyat-kalite oranı gayet tatminkar!
-
13 Mart 2013, 13:41
Tamam kardeşim o zaman bende bu kaskı alacağım en kısa zamanda. Bende LS2 var fakat hiç kullanışlı değil. Durumumu düzeltir düzeltmez Kappa KV-1 almak şart oldu artık. Peki şunu sorcam cam buğu yapmaz diyor açıklamalarında bu konudaki performansı nasıl. LS2 de önümü göremiyorum yeri geliyor
Bu konu benim için önemli kriterlerden biri. Bu arada cevabın için teşekkürler.
Alayına İsyan...
-
13 Mart 2013, 14:25
srhtsglm adlı üyeden alıntı
kaskı bu sabah test ettim, öncelikle belirteyim ki her kuruşunu hakediyor.ses izolasyonu gayet iyi hiç bi şekilde ıslık sesi filan yok.pedler kulakları çok iyi kavrıyor rahatlıkla bluetooth kulaklık filan takabilirsin sıkıştırma yapmıyor çünkü.vizörü çok iyi, özellikle güneş vizörü mübarek ray-ban polarize gözlük
bu kadar iyi bir görüntü vereceği aklıma gelmezdi! kesinlikle tavsiye ederim fiyat-kalite oranı gayet tatminkar!
Serhat tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan. Vizörü sahiden polarize özellikli mi yoksa o kadar etkili mi demek istedin? Öyle ise özendim valla. Sorması ayıp ne kadar aldın? Aşağıda Özen Motor 440 TL diyor.
http://www.ozenmotor.com.tr/KV-1-MATT-BLACK_71.html#0
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
... Peki şunu sorcam cam buğu yapmaz diyor açıklamalarında bu konudaki performansı nasıl. LS2 de önümü göremiyorum yeri geliyor
Buğu camı genellikle ayrı verilen bir zamazingo olabiliyor. Bu özellik entegre ise süper. N85 için kutudan ayrıca çıktı, Lazer kasktan sonra soğuk yağışlı havada gerçekten muhteşem bir deneyim.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
-
13 Mart 2013, 14:35
Tamam kardeşim o zaman bende bu kaskı alacağım en kısa zamanda. Bende LS2 var fakat hiç kullanışlı değil. Durumumu düzeltir düzeltmez Kappa KV-1 almak şart oldu artık. Peki şunu sorcam cam buğu yapmaz diyor açıklamalarında bu konudaki performansı nasıl. LS2 de önümü göremiyorum yeri geliyor
valla sabah ayazında ışıklarda durunca hafif bir buğulanma yaptı o kadar olur fakat sürüş esnasında kesinlikle yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
[QUOTE=NRG900;2961404]Serhat tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan. Vizörü sahiden polarize özellikli mi yoksa o kadar etkili mi demek istedin? Öyle ise özendim valla. Sorması ayıp ne kadar aldın? Aşağıda Özen Motor 440 TL diyor.
http://www.ozenmotor.com.tr/KV-1-MATT-BLACK_71.html#0
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
sağolasın Gökhan, ben fuardan nakit 370 TL e parlak siyah modelini aldım.Vizör polarize özellikli değil ama hiçte farkı yok güneş ışığını yansıtmıyor organik cam var belli.2 yaz önce aldığım GDR kasktan sonra aradaki fark tarifsiz
-
13 Mart 2013, 14:48
Ben ve bir arkadaşım bu sezon ls2 aymayı düşünüyoruz ama şimdi biraz tereddüt ettim. 200tl limit ile başka ne gibi seçeneklerimiz olabilir acaba
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
13 Mart 2013, 16:00
buberk adlı üyeden alıntı
Ben ve bir arkadaşım bu sezon ls2 aymayı düşünüyoruz ama şimdi biraz tereddüt ettim. 200tl limit ile başka ne gibi seçeneklerimiz olabilir acaba
o bütçeyle venom kasklar var bence ls2 den daha iyi, nerden biliyorum çünkü kız arkadaşımın kaskı venom hiç fena değil.düşünebilirsiniz...
-
13 Mart 2013, 21:37
Kendini biraz zorlayıp kv-1 alman daha iyi olur gibi görünüyor memnuniyet açısından...
Alayına İsyan...
-
13 Mart 2013, 22:59
arkadaşlar bana ikinci el ön camurluk ve kontak lazım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bunları nerden temin edebilirim
-
14 Mart 2013, 11:22
sağolasın Gökhan, ben fuardan nakit 370 TL e parlak siyah modelini aldım.Vizör polarize özellikli değil ama hiçte farkı yok
güneş ışığını yansıtmıyor organik cam var belli.2 yaz önce aldığım GDR kasktan sonra aradaki fark tarifsiz
Çok iyi fiyat. Nolan N85'e ben +30 TL daha bayıldım. N90'da aynı fiyattı. Onda çene açılıyordu, ben açılmasın dedim, açılmayınca ağırlık da düşüyor.
-
14 Mart 2013, 12:43
NRG900 adlı üyeden alıntı
Çok iyi fiyat.
Nolan N85'e ben +30 TL daha bayıldım. N90'da aynı fiyattı. Onda çene açılıyordu, ben açılmasın dedim, açılmayınca ağırlık da düşüyor.
sen ne zaman gittin fuara? ben 2.günü gittiğimde nolan n90 a 600 TL diyorlardı.hatta 550 TL e bırakıyorlardı Hudson da.ağırlık olayına gelince haklısın azizim benim kask 1.700 gr
-
14 Mart 2013, 13:26
Muharrem1 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana ikinci el ön camurluk ve kontak lazım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bunları nerden temin edebilirim
Sahibinden sitesinde ön çamurluğu bulabilirsin.. KOntak ise sıfır olarak internet sitelerinde satılmakta.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
14 Mart 2013, 16:41
Karlı dağlar, virajlı yollar günceli;
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
-
15 Mart 2013, 15:00
-
16 Mart 2013, 13:58
htmetin adlı üyeden alıntı
maaşallah kız gibi, yeni gelin gibi motor!
-
16 Mart 2013, 14:09
maaşallah kız gibi, yeni gelin gibi motor!
Teşekkür ederim.
-
16 Mart 2013, 14:57
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler