arkadaşlar CBF 250'nin Türkçe kullanma kılavuzu ilgilenenler için aşağıdaki linktedir
http://www.dosyasitesi.com/showfile-1968/cbf250.pdf
arkadaşlar CBF 250'nin Türkçe kullanma kılavuzu ilgilenenler için aşağıdaki linktedir
http://www.dosyasitesi.com/showfile-1968/cbf250.pdf
wertcvb teşekkür ederim.
Evet arkadaşar bende an itibariyle bir cbf 250 sahibi olmuş bulunmaktayım. Kendisi ilk motorum oluyor. İnşallah kazasız belasız binmek nasip olur.
Burada cevap veren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum ve allah herkeze gönlündekine sahip olmayı nasip eylesin diyorum..
bu arada kitapçık çok makbule geçti arnold teşekkürler..
Face the WinD Either by sunroof or CBR!?
ufuktan pm gelmedi,msn de gelmedi.
msn : arnold_fb@hotmail.com
eklemeni bekliyorum.şu işi çözelim
ekledim .. kusura bakma biraz geç gördüm
slm arkadaşlar ben 4 aydır motor kullanıyorum.daha yeniyim yani bir scooterim var ve beni kaç defadır yolda bıraktı sıfır aldım ha motoru.
neyse benim demek istediğim ben bu scooter'dan bıktım ve vitesli motor almak istiyorum.arkadaş bu cbf250'yi tavsiye etti de siz ne dersiniz.
bu arada benim boyum kısa olduğundan dolayı(1,63m) bu motoru ayakta tutabileceğim konusunda bazı tereddütlerim var.ayıptır söylemesi kıç ta yere yakın ama bu motoru almayı çok istiyorum siz ne dersiniz bana uygun olur mu?
ilk defa vitesli motor alacağım...
cbf 150 veya ybr 125 le başlamanı öneriririm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar motosikletime rüzgarlık takmayı düşünüyorum.Piyasadakiler pahalı olduğu için ybr125 in kini takmayı planlıyorum, acaba nasıl durur görsel olarak birşeyler ekleyebilecek olan varmı?Mesela fotoshop ile ben pek anlamıyorumda
Yakın zamanda motoruma bakım yapacağım.
CBF250 için hangi yağı kullanıyorsunuz ?
Hava ve Yağ filtrelerini nereden temin edebilirim, hangi marka veya parça numarası verirseniz sevinirim.
allahım nasip ederse alacaz cbf 250
konyada bi yunuslarda var,bide bende olcak inşallah..
loadıng...............%42
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
ybr 125in siperliginden takacak olursan motosikletin ön tarafı biraz hafif kalabilir görüntü açısından,
ancak benim gibi büyük camlı olandan takarsan cbf 250 biraz daha güzel ve yüksek gösterir.
ben ikinci el satan cbf 250 üzerinden aldım,
aradım arkadaşı motosikleti satıyormuşsun, eger ön camı ayrıyetten satmak istersen alırım dedim,
150 tl ye aldım, 25 tl ye boyama işini hallettim oldu.
şahsen benim fikrim diğer camlar yakışmıyor, bu benim görüşüm sadece.
98 Beygir.....
polis motorlarına benzemiş
süper gönlüm deki motor un aynısı olmuş ellerine sağlık
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
resimdeki makina kiminse çok tatlı bişiy olmuş
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
ya arkadaşlar ben sizden birşey öğrenmek istiyorumbenim boy=1.63;kilo=72;bacak boyun ise 70cm ben ilk defa bir vitesli kullanacağın için bir defa alayım diyorum iyice bir öğrenip CBF250 vaya CBX250 TWİSTER alayım diyorum.
ama bu motorların sele yüksekliği 78cm bana uyar mı acaba bir de bu CBF250'yi ikinci elini 4000TL'ye alabililir miyim? benim scooter'i de 1000 sayarsam alabilirim sanırım.
yorum ve desteklerinizi bekliyorum.
saygılar...
arkadaşlar merhaba,
maalesef motorumun egzantrik gergisi bozuldu.servise sordum tek satılmadığını pompasıyla beraber verebileceklerini söylediler ve fiyat 500 TL.
yan sanayi alacağım.bu konuda yardım edebilecek biri var mı.sahibinden de ve googl'da aradım bulamadım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)