Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tüketici kredisi faiz oranı...
Kredi Kartları faiz oranları...
Benzindeki vergi marjı...da büyük kanka be...çok açıldın bak uyarayım dostun olarak...Kocaeli olayıda deliği büyütecek...neyse topiği bulandırmayalım...
Hadi sana kolay gelsin...konuyu karıştırma lenn...hemen ikile...ait olduğun yere git...kapa makinayı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
"hedowich" Seninki de çok güzel olmuş. Demek ki bu marka renklere ve desenlere önem veriyor.
Tankped'ler Eskişehir'de 45 YTL . Biraz pahalı olduğunu düşünüyorum. Ama yapacak bişey yok. Murat duymasın...
İki kişi Topcase , yanda çadır, mat v.s bağlı halde İzmir-Aydın otoyolunda 140km hız yaptım.Motor boş ve tek kişi ile herhalde 150-160 yapar diye düşünüyorum. Gaza basınca 120 km ye derhal çıkıyor. Dahası zaman alıyor.
İki kişi ile uzun yolda dolu depo ile 400km gider sonrası yedek. Kendi rekorum 412km.Sonuçta yedek depo da 2lt benzin kalsa, tankı kurutana kadar 450km gider(uzun yol sakin kullanış )
1200km geride kaldı motor 1000 den sonra kademeli olarak açılıyor ,bugun ilk kez 140a çıktım,6ooo devirde-90km hız,7ooo devirde 100,82oo devirde 120,91oo devirde 140 a çıktı 140 son hızmıydı derseniz?daha gaz kolunda yer vardıda açmadı olayına girmicem çıktığı zaman sölerim 120 km ye gayet tatlı çıkıyor 110 dan sonraki 130 a kadar olan aralıkta gayet tatlı bence birazdan birkaç resim eklerim
Ride your way
ulen deseydin birlikte dolanırdık oraları,neyse başka sefere artık...resimler iyiymiş bu arada
:pr::pr::pr:
Gezi çok güzel olmuş.
Aslında bu hafta sonu Bursa'ya gidecektim. Ama sol bileğim debriyaj'a daha alışamadı. Biraz ağrı yapıyor.
Bu arada koruma demirlerinin fiyatını bilen var mı?
Naked motoru tercih etmemin sebebi her yolda gideyim fikriydi. Toprak yolda denedik, yavaş gidildiği sürece her yola geliyor. Çünkü altı yüksek ve Grenajımız yok Bunlar da benim dünkü gezimden birkaç foto.
Toprak yoldan çıkıp araziye bile girdim. Lastikler ve süspansiyon gayet başarılı.
Manzara çok güzel. Enduro almak lazım
Yolda maksimum 150 km/h ye çıktım. Fakat rüzgardan çok etkileniyor. Rüzgarlı bir günde bu hızlara çıkmanız nerdeyse imkansız. Fakat seyir hızımı 100 km/h ayarladığımda hem konfor artıyor, hem de yakıt düşüyor
Yolda bir sorun yaşamadan cumartesi pazar 400 km den fazla yol yaptım. Çok eğlenceli oldu.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Merhaba arkadaşlar,
Kimse yazmamış, bu motorda artçının durumu, rahatı nedir? Her gün işe gidip gelirken, hafta sonraları hep iki kişi olacağız motorda, nasıl rahat mı?
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah.YBR250 bence 5 viteste kalması sebebiyle CBF250'ye yetişememiştir.CBF 250 eğer birgün imkanım olursa düşündüğüm bir motor.
Don't speed, take helmet.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motorda 2. kişi performansı etkilemiyor. Ve yolculuk esnasında iki kişi de hiçbir oturuş sorunu yaşamıyor!
Ama tabiki de son hız düşecektir. Son hızdan kastım 150 yerine 140 yapar...
--- --- edit --- ---
700 km'yi geçtim. Yağ değişimine az kaldı.
Yağın temizliğini dün kontrol ettim. Oldukça iyi durumda!
Fakat şu anda kafama taktığım birkaç konu var.
1.Motor boş vitesteyken yüksek devirlere çıkınca , pul sesini andıran bir ses geliyor. :?
2.Zincir ayarına daha hiç dokunulmadı ; bu konudaki fikriniz nedir? Biraz gerdirmek doğru olur mu? Çünkü çok şıkırdıyor! :evil:
3.Motor yawaş giderken ( 20 - 25 km/h ) ön diskten ses geliyor. Bu ilk motorumda da vardı. Demek bütün motorlarda aynı!
dostum 1000-1200 e gelene kadar o pul sesi normal motorun açılması ile alakası var zorlanıyormus hissi de veriyor hatta insana,zincirden benimde acayip bir şıkırtı geliyorda zamanla azalıyor 1000 bakımdan sonra artık bir standarda oturuyor cbf 250 lerde olan bir özellik zamanla kulağa r çok hoş bile geliyor aslında,benimde ön diskte frenlemede vıyklama sesi geliyor 1000 bakımdan sonrada devam ediyor temizlemek lazım buarada motorum 1380 e geldi artçımla beraber otobanda bol ruzgarla 120km hızla kastırmadan paşa paşa geldik valla
Ride your way
Bilgiler için teşekkürler. Bende yan kapakları söküp motoru dinlemeyi düşünüyodum. Çünkü çok dikkatimi çekiyo o pul sesi...
Motosikletten anlayan arkadaşlar ; zincir sesi'nin normal olduğunu söylediler ama bir CBF kullanıcısından duymak beni rahatlattı...
500 km yi geçtiğim günden beri ara ara motoru test ederim. En son ben de düz yolda 2 kişi 120 ile rahatça ilerledim... Tabi yine de motoru uzun süre sıkmıyorum...
Yağ değişiminden sonra 1000 km'yi geçmiş olacaz inş. O zaman tam gaz açarız...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
OOooo hedo ve Yılmazın fotolar yakıyor...süper...
Bilo şu topikteki ybr üzeinde cbf 250 camı var...ondan alsana len...
http://www.motosiklet.net/forum/foto...ratik-var.html
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)