arkadaslar motorumu sattım :( ondan ayrılmak bukadar zor olcakgını asla dusunmemıstım ama oyle oldu :( sımdı asker olcam gelınce artık 600cc naked nasıp olur ınsaallah bu arada o benım ılk goz agrım hala gozumde duruyo bana bakısları :(
arkadaslar motorumu sattım :( ondan ayrılmak bukadar zor olcakgını asla dusunmemıstım ama oyle oldu :( sımdı asker olcam gelınce artık 600cc naked nasıp olur ınsaallah bu arada o benım ılk goz agrım hala gozumde duruyo bana bakısları :(
kardeşim fazla takma kafana insan ilk başta üzülüyor ama unutuyorsun sonra.ben CBF 150 mi sattığım gün çok moralim bozulmuştu.2 gün kimsenin yüzüne bakmadım.sonra CBF 250 aldım ve bir anda neşem yerine geldi.sende 600 cc naked'ını alınca neşelenceksin.hayırlı tezkereler...
cihan abi zincir setin hayırlıı olsun, sen bu yaz bu seti bitirirsin senin gezilere göz attımda biraz fikrim değişti yaza çıkmayabilir
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
purenake : Ben Motorumu satıyorum görüşebiliriz.
link:
http://www.sahibinden.com/orjinal_ka...XQQdisplayitem
<<<<KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ>>>>
(((((((((((( www.karmok.com ))))))))))))
zincir dişli setin hayırlı olsun kuzen.
facebook(Fazer Tutkunları)
Bugün kask bakıyordum kapının önünde CBF 250 gördüm ne kadar falan diye sorarken adamlar iki dakikada motoru yerden yere vurdular. Kronik sorunlar, yok şöyle böyle yedek parçası pahalı falan. Sıfır Yamaha 125 tavsiye ettiler. Yamaha servisi olduklarından olsa gerek.
Motor kullanıcıları nasıl bilirsiniz bu motoru ?
Ne beklediğine bağlı... Her artı nın bir eksi si vardır.. Evet parçası pahalı vs. ama yaktığı yakıta göre torku ve kıvraklığı en iyi model bu...
125 lik yamaha ile sağdan sağdan giderken, kamyon , minübüs seni sıkıştırırken, 250 lik honda ile sol şeridi kapatıp gitmen mümkün...
100 km de 3.3 litre benzin yaktırdım şehir içinde... Artçım ile 130 km/h hızı çok rahat görüyorum.. ancak geçenlerde debriyaj setini komple değiştirdim 475 ytl...
Diyorum ya, ne beklediğine ve istediğine bağlı.. Güç ve kapasite arttıkça ödenen bedel yükseliyor..
Temiz kuryede kullanılmamış Honda CBF 250 arıyorum.
Sahibinden.com'a baktım sizden isteiğim tanıdığınız veya çevrenizde bu modelden satan biri var ise bana tavsiye etmeniz.
2006 ve üstü, koruma demirli, mümkünse ön camlı tercih sebebidir.
Bir hafta 10 gün içerisinde herşeyiyle almak istiyorum. Nakit ödeme, takas falan yok noter satışı falan hepsi bir günde bitirilecektir.
arkadaşım sana benim motosikletim gibi bildigim motosikleti tavsiye ederim.
kefil benim
http://www.sahibinden.com/aksesuarli...XQQdisplayitem
98 Beygir.....
Cihanın kefil olduğu bir makinaya bende kefilim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Evet bu ilan dikkatimi çekmişti, nerden tanırsınız nasıl bilirsiniz ? Bİraz anlatırsanız sevinirim.
Son durum olumlu dostum ama Birol abinin dediği gibi bir de öteki motoru görmek lazım. Telefonda konuşalım ararım seni birazdan ;)
bizim topikte hareket yok.hemen ben canlandırayım.
bugün motorumu servise bakıma götürdüm.debriyaj teli değişti.fiyatını duyunca dıdağım uçukladı resmen...52 TLyuhh be kardeşim
ben daha bu şoku atlatamamışken debriyaj balatasının fiyatını duymamla dünyam yerle bir oldu.350 TL
beyler siz siz olun debriyajınıza iyi bakın
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)