şuan cbf 250 piyasada fiyat olarakta güç olarakta en tatminkar bi motor....bence
şuan cbf 250 piyasada fiyat olarakta güç olarakta en tatminkar bi motor....bence
er6 demek hayat demek!..
arkadaşlar paraya kıyıp 1 tane ybr 250 alın bakın keyfinize ben henüz 125 teyim süper valla
Açıklamalarınız için teşekkürler.Bugün CBF250 için kaporamı yatırdım ve 10 gün içerisinde kalan ücreti ödeyip bende aranıza katılıyorum inşallah.Motor 2007 model ve daha 7.500 km'de.Sahibi yurt dışına gittiği için az kullanılmış.Böyle temiz bir ikinci el bulduğum için şanslıyım.
arkadaşlar artık bu motordan üretilmiyormu ?
Arkadaşlar motosikletimde ön-arka dişli,zincir,ekzantirik zinciri ve lastik değişmesi lazım önerebileceğiniz bir honda servisi var mı?Ayrıca debriyaj tasından da ses geliyor sorduğumda onun içinde 300 lira bir masrafı var dediler,daha önce bu tarz bir olay başına gelen var mı?teşekkürler....
Arkadaşlar arka çanta demiri satan, yapan ya da hediye etmek isteyen varmı Şaka bir yana 46 l kappa arka çanta aldım. benim cbf250 için arka çanta demiri lazım. Elinde fazla olan ve ya satmak isteyen falan varsa öm den cep numaranızı atın. ben sizi ararım
Birol teşekkür ederim. Ancak Anes motorda tablası ile birlikte almam gerekiyor. Toplamda bana maliyeti 120 tl üzeri oluyor. :(
İkinci el satan yokmu acaba?
yapiressami arkadaşım çanta demiri çok orjinal duruyor ben beğendim,özellikle extra stopların harika duruyorlar ellerine sağlık güzel çalışma olmuş................
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
teşekkür ederim...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
yapıressamı teşekkür ederim zahmete girip resim çektin ve buraya yükledin. ama benim resimde tam göremediğim birşey var.. tutamaçlara kaynakmı yaptırdın çanta demirini?
arkadaslar cbf 250 ıcın ,kadranda bulunan üst metalik kısmını arıyoz orjinal olcak bahsettıgım kısım bu kırmızıyla zaten işaretledim
http://img148.imageshack.us/img148/3...6447a6wi53.jpg
netten anlamayan bı arkadasa yardım amaclı ugrasıyorum yardım edersenız nerden temın edebılcegımızı sevaba gırmıs olursunuz
not:sadece üst metalik kısım serviste üst kapak diye geciyo...
dün bende anes motordan,çanta demiri aldım,onlarda bana alt tabla olmadan takamassın dediler ama, motora montajladıktan sonra,çantanın kendi tablasını üzerine koydum ve delik yerleri denk gelmedi ve bende iki ayrı parça olduğu için içe doğru yamulttum ve arkadaki delikler denk geldi ve öndeki deliklere yeniden delik açtım ve şimdi canavar gibi oldu,alt tablaya gerek yok artık,sen çanta demirine uyucağın yere çanta demiri sana uysun..
facebook(Fazer Tutkunları)
CBF250 mi teslim aldım.2 gündür geziyorum.İlk dikkatimi çeken şey 2. nci vitesteyken 6.000 deviri geçince acayip bir titreşim başlıyo.Grenajlardan ses gelmeye başlıyo.Şimdilik ilk viteslerde 5.500 deviri geçmeden vites değiştiriyorum.Rahatsız edici bir vibrasyon yok.Ancak düşük viteslerde 6.000 devirden sonra başlayan bu vibrasyon normal mi?Yoksa motor düşük viteslerde deviri sevmiyo mu?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)