1.sakın kullan demıssın ama ılerde nasıl acılıcak
2.dun oyle bılıyodum 1000 bakımı yapılmıs
3.yagı fılıtreyı vs servıse gıdıcem ozaman baktırıcam ama suanda hava sartları kotu ve en yakıun servıs sakaryada ben duzcede ıkamet edıyorum bılgıler ıcın saol senın makınada super
1.evet ozurdılerım yanlıs yazmısım 5.vıtes115 olcaktı
2.yagını erken degıstırmek ıstıyorum 6 bını bende beklemıcem 4 bın oldugunda degıstırıcem ondan sonra bende 3 bınde degıstırıcem
3.castorol ve magnatec yagı dıyolar sız hangısını onerırsınız genel olarak magnatec soylendı asırı sıcak havalarda ozellıgını kaybetmıyomus dogruluk nedır ??
birde arkadaslar bugun fark ettım benzın gostergem normal calısmıyo :( bugun kontagı actıgımda 2 dıs vardı 15 km re gıttım tam gazı acıcak ken bı baktım mtor bayıldı ve stop ettı benzın gostergesıne baktım son diş yanıp sonuyodu :( yedege aldım benzınlıge kadar geldım 20 ytlk lık benzın aldım depo full gosterdı buseferde
canımı sıkan dıyer konuda yapacagım yolu hesap etmek ıcın km reyı sıfırlamak ıstedım on paneldekı butonlar calısmıyoo :( uzun ugraslar sonucu resetledıı aradan 3 saat gecı tekrar denedım saati ayarladım bu neden oluyorr kımısı aku yazıf motor yattıgı ıcın bıtmıs olabılır uzun yol yap aku kendıne gelsın duzcelır dedıler ne yapmalıyım soylenen dogrumu yoksa arızamı var :( yarın servıse gıdıcem ama gıtmeden once sızlerden bılgı almak ıstedım ???
cbf cıler nerdesınız :(