teşekkürler arkadaşlar
teşekkürler arkadaşlar
arkadaşlar dün kasım ayından beri yatan motosikletimi dükkandan çıkarıp bi tur atayım dedim,marş almad,zorlayınca aküyü bitirdim,bi kere de vurdurmaya çalıştım oda olmadı çok zarar vermek istemedim,öylece geri soktum aracı.Acaba bi problem olur mu?
sağolasın cümlemizin tekeri düz bassın...
er6 demek hayat demek!..
valla gecen bi sitede okumuştum arkadaş kurye imiş CBF 250 ile 100 bin km devirmiş İŞten çıktığındada 100 bin üzerine 90 bin daha yapmış ve işten çıkmış.Makine için Muhteşem diyor bendeki daha 10 binde bu gidişle bizi yaşlatacak bu makine Dİyen demiş HONDA dedin mi duracaksın diye doğru demiş valla.
<<<<KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ>>>>
(((((((((((( www.karmok.com ))))))))))))
cihan teşekkür ederim cevap için.. sitenin linkini verdim arkadaşa okumaya başladı sizin önceki yorumlarınızı.. bende bu sitedeki yorumlarla yaptım motor tercihimi.. 15 gün oldu bende motorumu alalı.. herkese kazasız sürüşler..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Problem olacağını zannetmem.Başka bir aküden takviye yaparak çalıştırabilirsin.Eğer akünün bitmesini istemiyorsan hiç olmazsa durduğu yerde haftada bir kez 5 dk. çalıştır.Ya da akünü sök her iki ucunu (artı ve eksi)gres yağla yağla, bir poşet içinde oda sıcaklığında uygun bir yerde muhafaza et.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Yardım için sağol...Problem olacağını zannetmem.Başka bir aküden takviye yaparak çalıştırabilirsin.Eğer akünün bitmesini istemiyorsan hiç olmazsa durduğu yerde haftada bir kez 5 dk. çalıştır.Ya da akünü sök her iki ucunu (artı ve eksi)gres yağla yağla, bir poşet içinde oda sıcaklığında uygun bir yerde muhafaza et.
uzun araştırmalarım sonucu makinemi seçtim...özellikle bu topic bana önemli bir kaynak oldu ve kararımı önemli ölçüde belirledi diyebilirim... misafir olarak girdiğim bu siteye üye olmama sebep olan topic te budur...cbf-250 ve tüm TWİSTER'cılara merhaba..
evet iki ay önce aldığım 2005 model kırmızı HONDA CBF-250 motorumla bende aranıza katılıyorum...alıntı yaptığım arkadaşım sende motorumuzu kısaca özetlemişsin..aynen yazdıklarına katılıyorum...
çevreyoluna ilk çıktığım metrelerde.."çekil şurdan motorcu ezmeyeyim seni" tarzında yol isteyen, beni geçeceğini sanıp gaza asılan otomobil sürücülerine 130-140 a kadar "rahatça" eşlik edip, onları defalarca hayal kırıklığına uğratmaya bayılıyorum...ki o bana yetiyorda artıyor bile
motorumun resimlerine bakmak isteyen ve yorum yazmak isteyenler için....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...cbf-250-a.html
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
aramıza hoş geldin yapiressami
er6 demek hayat demek!..
selam bende bişeyler sormak isterim bu makine benim çok hoşuma gidiyor boyum 1.90 acaba bana ufak gelirmi bide iki kişi uzun yola gidermi ortalama nekadar sürat yapar iki kişi düz yolda rampada kullanan arkadaşlar yardımcı olursa boyumuzada uyarsa buyaz almayı düşünüyorum
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
Benim de boyum o civarlarda 1.86-1.88 arası. Doğrusunu istersen etrafımdaki bazı arkadaşlar motorun bana biraz küçük geldiğini söylüyorlar ama bence çok da kötü durmuyor. Biraz alçak kalıyor, mesela ST Hyosung 250 cometler daha yüksek ama kalite açısından mukayese kabul etmez.. 250lik bir makine düşünüyorsan veya başlangıç motoru ideal olur..Ben de bir yaz daha bnip sonra büyütmeyi düşünüyorum.
arkadaşlar bu gün bir teklif üzerine 2005 model henüz 2200 km gri cbf 250 ye bakmaya gittim.
motor kesinlikle orjinal,sahibi çocukluk arkadaşım,düşme kaza yanyatma çizik dahi yok.
sadece motor uzun zamandır yattığı için,akü bitmiş durumda vurdurunca hemen çalışıyor fakat o kadar tur atmama rağmen bir türlü marştan çalışacak kadar dolmuyor.akü mutlaka yenilenecek.
cbf 250 ye bu güne kadar hondanın yedek parça konusundaki fahiş fiyat politikası sebebiyle soğuk bakmıştım.kullanınca fikrim değişti.
şuan bir ybr 125 sahibiyim,cbf250 ye 5000 tl fiyat isteniyor,ybr mi sattığım rakamı peşinat olarak vericem,geri kalanını ayda 250 300 ne kadar verebilirsem.bu şartlar sadece bana sunuldu eğer alamaz isem piyasası neyse o rakama satılacak.
satış sebebi daha önce bmw 1150 kullanmaları ekonomik nedenleden satıp bunu almışlardı.şimdi yine bmw aldılar ve bana bunu al akaçırma diye haber verdiler.
hiç aklımda yokken bir günde böyle bir teklif karşısında kararsız kaldım,sizce kaçırılmıyacak bir fırsatmı?
fotoğrafları elimde mevcut birazdan ekleyeceğim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ferhat
ben şuanda ne yapacağımı bilemez durumdayım.tüm benliğimle motoru kaçırmamak istiyorum ama maddi olarak amerikan bankalarından daha kötü durumlara düşmekten korkuyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hayırlısıysa olsun abi ne diyelim ... ama cidden fiyatı uygunmuş km'sine göre
Babaçi dostum Merhaba.Motorun km'si gerçekten 2200 km ise çok iyi.Bu modeline göre gerçekten harika.Belki bilirsin ben de eski bir YBR kullanıcısıyım.Her iki motoru da bilen biri olarak acizane tavsiyelerim şunlardır:CBF iyi ve kullanılması keyifli bir makinadır.İlk anda YBR'ye göre titreşimi ve yakıtı fazla gelebilir.Yol tutuşu YBR'ye göre mükemmeldir.Sürat olarak çok fazla şey bekleme.En fazla 150.Ancak torku yüksek olduğu için iki kişi bile her türlü yol koşullarında pek etkilenmiyor.Sana sunulan fiyat 2005 model bir motor için çok ucuz sayılmaz, normal bir fiyat.Ancak normal olmayan km'si.Gerçekten çok düşük ve ödeme şartları çok iyi.Bu sebeple almanı tavsiye ederim.Memnun kalırsın.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
Yeniçeri, hocam nasılsınız? Motora alıştınız mı, sizi üzmüyordur umarım?
Ben de motorsuzluga alıştım artık... Müsait olursanız birgün biyerde oturup cay icip sohbet edelim...
Saygılar...
Elhamdülillah iyiyim, sağolasın.Motordan çok memnunum.Hiç bir sorun yok.Senden aldığımdan beri 3.000 km yaptım gibi.Bir kez yağını değiştirdim.İstediğin zaman buluşalım iyi olur.Ha bu arada motorsuzluğa kendini fazla alıştırma.İnşallah ileride yine camiaya katılacaksın.İçimden bir his bana öyle söylüyor.
Arkadaşlar dün motosikletimin yağ - filtre değişimini yaptım ve kitabında yazdığı gibi 1.5 litre yağ koydum.Merakettiğim bişey var acaba yağ fitresini değiştirdiğimiz zaman extradan 50- 100 gram yağ koymak gerekirmi?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)