Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Eylül 2008, 19:13
viper_1 adlı üyeden alıntı
Ne askerliği hayırdır
Aralıkta askerim Volkan Üniversite bitti sıra askerlikte.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
23 Eylül 2008, 19:14
Arkadaşlar teşekkür ederim.. bu arada hyosung comet ve cbf250 kıyaslaması yapacak arkadaşlara da seçimlerinde cbf250 den yana olmasını öneririm. 6 aydır araştırıyorum ve son karar: Honda, hayat onda ;)
-
23 Eylül 2008, 19:16
adasel adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar teşekkür ederim.. bu arada hyosung comet ve cbf250 kıyaslaması yapacak arkadaşlara da seçimlerinde cbf250 den yana olmasını öneririm. 6 aydır araştırıyorum ve son karar: Honda, hayat onda ;)
Kanuni oldu gt250 fos oldu
-
24 Eylül 2008, 12:42
bulosele adlı üyeden alıntı
viper_1, hangi marka buji taktın acaba?
Üzerinde gelen orjinal buji ile aynı marka ve numaraya sahip NGK CR8EH-9
-
24 Eylül 2008, 16:23
viper_1, fiyatını da ögrenebilir miyim? Tesekkurler...
-
24 Eylül 2008, 16:51
bulosele adlı üyeden alıntı
viper_1, fiyatını da ögrenebilir miyim? Tesekkurler...
Fiyatı aklımda değil maalesef. 10 YTL civarında olabilir.
--- --- --- ---
Arkadaşlar debriyaj balatalarını değiştiren olmuştur.
Debriyaj balataları ve sacları dahil acaba ne kadar fiyat verirler?
-
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar debriyaj balatalarını değiştiren olmuştur.
Debriyaj balataları ve sacları dahil acaba ne kadar fiyat verirler?
.
-
cbf 250 severler siz pek buralara gelmiyorsunuz ama haberiniz olsun honda resmi sitesinde cbf 250 artık yok..
-
utenmen adlı üyeden alıntı
cbf 250 severler siz pek buralara gelmiyorsunuz ama haberiniz olsun honda resmi sitesinde cbf 250 artık yok..
evet artık efsane model oldu.
-
bende de var 2007 gümüş gri alet çok nalet bişi...torklu ve güçlü ara hızlanmaları çok iyi daha fazla bilgi isterseniz msj atın....bu arada isteyen olursa motorum satılık 0537 840 85 07 motor full dolu etiket...
-
Arkadaşım 8 ay önce yan sanayi balata taktırmıştım 8 ay gitti bende istoçtan orjinalini aldım 174 ytl saçlar da 90 ytl dediler ben sadece balataları değiştirdim o kadar....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Arkadaslar; 3 gün önce motorumu sattım ama hala takipteyim bu topik'i...
-
CBF250 görevini tamamlamak üzere. Yeni arayışlara başladım bakalım.
-
01 Kasım 2008, 03:29
Satıyorum...
-
03 Kasım 2008, 21:42
Sevgili CBF kullanan arkadaşlar iki hafta kadar önce yine bu siteden bulosele kardeşimizin CBX 250'sini satın alarak, YBR 125'ten aranıza katılmış bulunuyorum.Aldığımdan bu yana aşağı yukarı 1000 km yol yaptım.Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.YBR'ye göre yakıt tüketimi bayağı yüksek geldi.Motorla ilgili olarak da bu sitede yazılanları inşallah fırsatım olduğunda okuyarak bilgilenmek nasip olur kanaatindeyim.Kafama takılan bir kaç soru var ama önce siteyi bir gözden geçireyim, bulamazsam bilgilerinize müracaat edeceğim.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
-
04 Kasım 2008, 15:29
Yeniçeri adlı üyeden alıntı
Sevgili CBF kullanan arkadaşlar iki hafta kadar önce yine bu siteden bulosele kardeşimizin CBX 250'sini satın alarak, YBR 125'ten aranıza katılmış bulunuyorum.Aldığımdan bu yana aşağı yukarı 1000 km yol yaptım.Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim.YBR'ye göre yakıt tüketimi bayağı yüksek geldi.Motorla ilgili olarak da bu sitede yazılanları inşallah fırsatım olduğunda okuyarak bilgilenmek nasip olur kanaatindeyim.Kafama takılan bir kaç soru var ama önce siteyi bir gözden geçireyim, bulamazsam bilgilerinize müracaat edeceğim.
Hoşgeldiniz. Soru ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz...
-
12 Kasım 2008, 22:56
Eveett, nihayet 90 sayfalık bu topiği okuyabildim.Genel olarak faydalı buldum diyebilirim.Ama gördüğüm kadarı ile çok haraketli bir topic değil.Motorla ilgili özellikle yedek parça fiyatlarının pahalılığından şikayet var.Evet bu doğru ama emin olun kaliteli motorlarda(marka fark etmez)orjinal parçalar genelde pahalı.Örneğin ben YBR'nin orjinal zincirini ve dişlilerini 27.000 de 157 YTL'ye değiştirmiştim.Çok daha ucuz olanları da var.Ama orjinal değil tabii.Hem unutulmasın motosiklet pahalı bir hobidir.Ucuz bir şekilde bu hobi sürdürülemez mi? Sürdürülür ama 250, 500 veya üzeri CC'lerle bu olmaz.
Bu da bulosele kardeşimden satın aldığım CBX.2004 model olup14.000 km'de.
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
-
16 Kasım 2008, 20:51
Yeniçeri adlı üyeden alıntı
Eveett, nihayet 90 sayfalık bu topiği okuyabildim.Genel olarak faydalı buldum diyebilirim.Ama gördüğüm kadarı ile çok haraketli bir topic değil.Motorla ilgili özellikle yedek parça fiyatlarının pahalılığından şikayet var.Evet bu doğru ama emin olun kaliteli motorlarda(marka fark etmez)orjinal parçalar genelde pahalı.Örneğin ben YBR'nin orjinal zincirini ve dişlilerini 27.000 de 157 YTL'ye değiştirmiştim.Çok daha ucuz olanları da var.Ama orjinal değil tabii.Hem unutulmasın motosiklet pahalı bir hobidir.Ucuz bir şekilde bu hobi sürdürülemez mi? Sürdürülür ama 250, 500 veya üzeri CC'lerle bu olmaz.
Bu da bulosele kardeşimden satın aldığım CBX.2004 model olup14.000 km'de.
Merhaba Ferhat Hocam, nasılsınız? Bakıyorum da motoru parlatmıssınız vallahi Carsamba gunu yanımdan gectiniz motorla...
Saygılar...
-
17 Kasım 2008, 04:22
Ben twisterimden ayrıldım. Sıra askerlikte. Sonra yeni motorda inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler