arkadaslar bende motorumu dün aldım.2003 cbx250 50.000 km ama hızlanması ve gidisi mükemmel diyebilirim.dün aksam rüzgar karsıdan gelirken ve 2 kişi çok rahat 120 gördüm.bassam daha gidiyodu.tek olarakda gene bugün sabah fsm den gecerken çok raha 130 gördüm sanırım 7500 d/dk falandı.
bunun içindekiler türkçe değil.yada benmi hata yapıyorum?
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
Pazartesi CBF 250 ile aranızdayım nerelerdesiniz arkadaşlar ?
arkadaslar bu cihazın türkce kullanma kılavuzu yokmu yahu? aldıgımdan beri beygir gibi biniyorum ama neresinde ne var bilmiyorum??? perşembeye kadar bişi olmazsa tabi :D
arkadaslar kimsede yokmu yada bilen birileri?_? cbx250 kullanma kılavuzu lazım lütfen ama
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
O topic haiften şenlenmiş yılmaz herhalde geziyorum diye uğrayamıyor Arad bir topice baksan diyorum gerçi havalar soğuyunca bol bol görürüz seni.....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Dostum kullanma klavuzları burada var...
http://www.cbfturkiye.org/forum/view...php?f=7&t=4495
Topiğin diğer kadrolu üyelerini son zamanlarda ben de göremiyorum. Daha gezmekten bıkmadılar sanırım
Güzel gezi olmuş eğlenmişsin sanırım hayırdır uğramışsın topice yoksa şöyle bir gözmü attın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
valla süper gezmişsiniz helal olsun.valla motor süper üstüne binince sizin bişi yapmanıza gerek kalmıyo sadece gidiyosunuz.dün gece tam 100 km yol yaptım istanbul içinde.her yerini gezdim.hiç zorlamadı beni.gerçekten iyi bi secim yapmısım. :D
eyvallah çok saol.ellerin dert görmesin frenlerine zeval gelmesin
merhaba arkadaşlar,ben de çok istiyorum cbf250'yi,kendim ybr125 kullanıcısıyım,askerliğimi yapıp döndükten sonra inşallah alcam bu makinayı.hepinize hayırlı ramazanlar takipteyim
Selam arkadaslar,
Yaz basında motorumu satılıga cıkardım 5000YTL'ye ama satılmadı, simdi 500 YTL fiyat dusurdum ama yine de arayan soran yok 2.el piyasası mı kotu yoksa benim motorla mı ilgili anlamadım gitti...
ylmzzz,korkut 250, elinize saglik, güzel fotograflar...
Arkadaşlar forumu baştan sona okudum anlaşılıyor ki 20.000 km.de belli başlı parçaların değişmesi gerekiyor ve parça fiyatları kimine göre normal kimine göre yüksek bunun dışında motordan cc.sine göre herkes memnun konforu olsun yol tutuşu olsun torku olsun yani benim kafama yatıyor ancak bi kaç arkadaşımız yazmış ama net bi cevap gelmemiş kimseden sıfır almak isteyenler için "cbf 250'nin sıfırı yok bayiler ellerinde kalanları veriyorlar" diyorlar. Bu işin aslı nedir arkadaşlar cbf 250 kalkıyor mu yoksa enjeksiyonlusu mu geliyor?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)