Benımde cok hoşuma gidio bu motor... İlerde inşallah bundan veya 500 cc si olur
Benımde cok hoşuma gidio bu motor... İlerde inşallah bundan veya 500 cc si olur
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Normal bir yolda 155 asla yapmaz ....hafif eğimli rüzgar arkadan falan olursa belki 150 ye çıkar ama onuda hiç zannetmiyorum ...kafadan sallamıyorum biniyorum motora
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
şimdi ben yeni almayı düşünüyorum bu motordan ama üzerinde yazarmı hangi yılda yapıldıgı 2006 olmasını isterim bunu neresinden anlayacagım sadece jantlarının ve kuyrugunun dışında?
hondanın sitesine gir bordo renk olanı kopyala sonra mavi olan rengide kopyala yan yana yapıştır fark sadece dış görünümünde var cantların rengi deponun ön kısmındaki granaj ve kuyruk kısmı bordo renktekinden farklı başka biyerinden anlayabileceğini sanmıyorum her hangi biyerinde üretim yılı ile ilgili bişey yazdığını sanmıyorum
merhaba ben dün cbf 250nin parasını verip dün aldım rengi gri bayii iki gün içinde getireceğini söyledi birde arkadaşlara bir sorum olacak maliyeti ile ilgili 7500 ytl aldım.3500ytl nakit verdim kalan 4000ytl ye ise kredi kartına 12 taksit yapıldı 500ytl(yani 4500/12=375)12 aya vade farkı konuldu ayda 375 ytl ödeyeceğim fiyat nasıl acaba
hayırlı olsun güle güle kullan
:bounce: [COLOR="Blue"][B][U]HIZIMA KAPILMA[/U][/B][/COLOR]
ya arkadaşlar bu cbf granajlarını nereden bulabiliriz bir fikri olan varmı????
Ben bu kızı seviyorum yılbaşından sonra kesin almam gerek... Ya beni beyenmesse?
farklareıı daa serıı soraaaaa dedın gıbı 24 beygır elektırık tesısatlarına kadar farklııııı salterler farklıııııı gerı kajln herseyıı aynııı
bn twıster la tek kısı 148- 150 arasıydı km yaptımmmmmmmmmm
ben twister kullanıyorumm
1-benım kı zorlamadım zaman bartırmadım zaman km 80000 85000 yakıo basarsann ıcıoo
2-maxx hızzz ben 148 yaptım ama twister la cbf en fsla 140
3-wibrasyonnn yok denecek kadar az dewırlerı werdınn zaman
4-tek kısı 148 cıftt kıs 6. witeste sabıtlıorum hızı 120-125 yetıooo
5-cok atak dıllll ama yola oturdugu zaman cook ıyı usuoo raatca sollarsınnn yane
Ogulcan vibrasyon var ama çinlilerde ki gibi değil ..ama yinede var zaten tek silindir bir motorda vibrasyon olmaması imkansız ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
merhaba arkadaşlar sanırım benim göstergem bozuk ya da benim motorumu kullanan ıyı acmıs ıkıncı el olarak bianchi fabrikasını mudurunden 5000 km aldım devirli kullanıyorum 8000 devirde vites atıyorum yazıları okuyunca cok sasırdım modifiyem yok yalanım yok ıkı kısı 160 goruyor ve tek kısı ıbre rampa asagı cesme otobanında 160 altına indi tahmınım 175 yaptı ıyı seyırler kazasız belasız 2004 twıster 24hp
twisterle cbf arasında güç farkı var ..twisteri 1 günlüğüne kullandım ..hiç son kaç yapar deneme fırsatım olmadı ama cbf250 150km/h yapmaz ..yokuş aşağıda yapmaz ..
zaten cbf 250 den beklenen de bu değildir..cbf orta sınıf tek silindirli oldukça sağlam bir motor ..beklenen uzun yıllar sorunsuz çalışması..
moped kullanmış ve senelerce bisiklet kullanmış birine tavsiye eder misiniz? Bu motoru
Bu motor, eğitim merkezine gitmeden kullanılabilir mi?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Saygılar.!!!!!
maksimumhiz
valla cbr 125 ten zor değil bu aleti kullanması 250 cc olması sizi yanıltmasın sele yüksekliğide ybr den yüksek değil ..125 cc lerden farkı daha oturaklı daha ivmeli olması 125 cc yi max süratte fazla kullanamazsınız , şişer..ama cbf 250 yle 120 km sabit hız ile uzun bir mesafe katedebilirsiniz ..eğitim alınmadan motor kullanmak tehlikelidir ..her şeyi deneme yanılma sistemi ile öğrenirsin ..Bulunduğu yer itibarı ile bu tip eğitim alamayan arkadaşlar malesef bu şekilde öğrenmek zorunda kalıyo ..sürücü kursunda motorun yüzünü görmeyenler var ..kararı kendin vereceksin ama bu motor sıkılmadan bnebileceğin hemen cc yükseltmek istemeyeceğin bir motor ...
biligilendirdiğiniz için teşekkürler, bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum ama şu yeni piyasaya çıkacak olan ybr 250 kafamı karıştırıyor, bu yüzden beklemeyi düşünüyorum şimdilik
2004 cbx 250 twister sahibiyim ben de,kendi verilerime göre;1-100km'de şehir içi ve şehir dışı kaç lt yakıyor?
2-ayrıca max hızı?
3-herhangi bir vibrasyon var mı?
4-rahatça,zorlanmadan tek kişi/iki kişi çıkabildiği hız?
5-yüksek süratlerdeyken atak mı?örneğin 100km ile tek kişi giderken araç sollamaya çıktığımız zaman 120km'ye ivmeli bir şekilde çıkabilir mi?
1-Yakıt harcamı tabii ki kullanımla alakalı bir durum ancak ekonomi sürüşü yaparsanız yakıt harcamı 3lt seviyelerine kadar düşüyor;devirli kullanımında 4.5lt üzerine çıktığını gördüm(özellikle otobanda yüksek sabit hızlardaki sürüşler).
2 - Max hız hususunda hatırlatmak istediğim bir durum var;kullanıcının kilosu.Ben 64 kiloyum,maksimum 155 gördüm(otobanda yokuş aşağı);normal şartlarda zorlanmadan 130 seviyelerini görüyor ama motorun doğasında hız yok;naked olduğundan yeterince rüzgar alıyor(gerek de yok zaten o kadar hıza bence)...
3 - Tek silindirli olduğundan tabii ki vibrasyon var ama şahsen ben rahatsız olmadım şimdiye kadar.
4 - Bkz.2.madde
5 - Kısaca "değil";BBRR bu durumu güzel açıklamış,katılıyorum...
Bence bir model hemen piyasaya çıktıktan sonra değil de,"olgunlaştıktan" sonra almakta fayda var.Gerçi bahsettiğimiz marka yamaha gibi kaliteli,kendini ispat etmiş bir marka dahi olsa ilk kullanıcıların yorumlarını bekleyip ona göre bir hedef belirlemek daha mantıklı bence...maksimumhiz adlı üyeden alıntı
Son olarak eklemek istediğim husus;bu konudaki mesajlara bakıyorum da,herkes "son hız","maksimum hız",hız hız hız... dan bahsetmiş;tekrar belirtmekte fayda görüyorum;eğer gazlamak istiyorsanız tek silindirli 250cc naked bir motor bunun için uygun değil(nacizane görüşüm);yan rüzgarlar sizi fazlaca rahatsız edebilir.Otoban kullanışlarında 120km/h sabit hızla(tek kişi) zorlanmadan kullanabilirsiniz...
:cat:
ya hız ıstıosan racıng e bınıceksın cbf hız yapmayan ama gucu yeten istenıldınde agresıf we yırtıcı olabılen bence cok ii bi motor
benım kendı gorusum boyle
,
Bilen arkadaşlara iki şey sormak istiyorum
2. el temiz kullanılmış 2005 model 4000_5000 km de bir cbf 250'nin fiyatı ne civarda..
Motor soğutması havaylamı yağlamı yapılıyor?ilginize teşekkür ederim..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)