ben yedek dahil 1 depoyla 400km yaptım abartısıs yineyaparım pişman değilim
ben yedek dahil 1 depoyla 400km yaptım abartısıs yineyaparım pişman değilim
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
[QUOTE=korkut 250;1108664]Belki buradan sirkecideki parçacıların numarasını vermem yanlış olur sen bana msn görüşelim orada sana gerekli bilgileri veririm hatta ben burdan alıp sana bile gönderbilirim
süper korkut..
geçen size yazdıktan sonra ankara'da ki tek motor parçalarının satıldığı yere gittim (yiba) ama özellikle cbx ve cbf 250 ile ilgili yedek parça yok.
msn'imi vermek istedim ama bazı sebeplerden dolayı ne msn ne de facebook falan kullanmıyorum artık.. ama sana sorun olmazsa keyfkeka@gmail.com adresinden bilgileri alabilirim..
gerçi sırf buradaki sohbet için bile yeniden msn ne girim mi diye düşünüyorum.
korkut hocam hayırlı olsun. Allah kazasız belasız yolculuklar nasib etsin. hani neredesiniz cbf 250 kullanıcıları. simdi merak ettiğim internette cbf 250 satışta kimi arkadaşlar 250nin üretimi durmuş diyo ben bu motoru almak istiyorum ama üretimi durmuş bi motoru almak istemem, kısacası üretimi durdumu durmadımı
arkadaşlar benim çalıştığım şirkette 3500 e cbf250 ler var, herbiri en az 80 bin km. de fakat bir tane az kullanılmış var 28000 km. 3500 e alıyımmı? personel indirimli fiyatı bu.
ön çamurluk kırık
zincir değişecek
gösterge ön taraf çatlak ama çalışıyor
başka sorunu yok, her 6000 de bakımı yapılmış yağı değişmiş. bakımlı ama kurye motoru
eger km si gercek ise dedigin gibi motor bakimlı ise al derim fiyat iyi sayilir yalniz göstergesi biraz pahali 1000 ytl gibi
Arkadaşım 4000-4500 ytl gibi bundan çok temizleri vardır zaten. Sen çamurluk, gösterge, zincir gibi masrafları eklersen hiç bi karın kalmaz bu işten. Bence masrafsız motor al. KM'si çok önemli değil fakat kuryeler motora acımaz. Normal bir kullanıcıdan almanı tavsiye ederim
Bu forumun da hit konusu gösterge paneli. Bir çizik olsa gösterge panelin 1000 ytl deniyor hemen. Komple değiştirirsek her parçayı battık zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hocam göstergede çatlak var demiştim, içeri su kaçacak kadar deliği var, bundan bişey olurmu ? birde debriyajı bitiik galiba, motor vistesten çıkmıyor.
Motorturk'te K&N yağ filtreleri 11 YTL olması lazım...
Arkadaşlar orta sehpa konusunda bilginiz var mı? Fiyatları nasıl?
Bu arada yedek depo (biraz performanslı kullanımda) 65,8 km götürdü. Sakin kullanılırsa 75 - 80 km gidecektir. Bilginize...
Geçen hafta motosikletin 1000km bakımı için servise gittim gerekli işlemler yapıldı fakat yağ filtresi değişmedi bu normal midir
normaldir nerdensin dostum sen tekirdağ mı
dediğim doğru çıktı oleyy bişeler öğreniyorum...! korkut abi başka resim varsa koyabilir msinn ??
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Arkadaşlar ; siz parasını vermedikçe hiçbir zaman değişmez. Hava ve yağ filtresi değişimi ücrete tabidir.
Yağ filtresi bence yeni motorlarda ; 1.000 ve 3.000 km de değiştirilmelidir.
Motordaki parçaların yeni olması itibariyle mikro boyuttaki metal parçaları yağa karışır.
Yağın temizlenmesi ; motorun ömrü açısından mutlaka gereklidir...
Evet abi Velimeşe ye boza içmeye geldiysen tanırsın belki .tamam gördüm senin motoru benim kinin aynısı kırmızı istersen gelbenimle gezilere katıl bu hafta şarköye gitcez
Dün Beşiktaş ta Ybr 250 gördüm Yamaha motosikletleri güzel ama Ybr 250 yamahanın en uyduruk çalışması aman yarabbim o ne öyle motosikletin her yeri haydi kalk gidelim diyor egzost , depo kapağı ,göstergeler ,depo daha neresini sayayım.bir motosiklet bu kadar berbat edilmez (Bu benim fikrim) Saygılar...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)