Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2008, 13:46
eyup39 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,ben motorculuğa yeni başlıyorum.Honda'da ilk sürüş eğitimimi aldım.Önce cbf 150'de karar kıldım.Akşam son anda karar değiştirip CBF 250'ye döndüm.Sabah noterden vekaletnameyi aldım.Anes'e gittim.Sonuç hayal kırıklığı.Tabi siz biliyorsunuzdur,Honda CBF 250 üretimini durdurmuş.Eldeki son kalanlarda 2006 modelmiş.Sebep olarakta satılmamasını gösterdi.Şaşırdım.Ben tutulan bir model olarak biliyordum.Bende şimdi mecburen YBR 250'ye döndüm.Pek anlamam ama Yamaha'da iyidir diye düşünüyorum.Bu konuda söyleyecek birşeyleriniz vardır diye düşünüyorum.
Şu anda fiyatlar yakın zaten YBR250 almak daha mantıklı gözüküyor. Ben olsam ben de enjeksiyonlu tercih ederim fiyatlar yakın olduğu için.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
22 Mayıs 2008, 20:28
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
23 Mayıs 2008, 01:04
arkadaşlar motorumun hız göstergesi çalışmıyo neden acaba ben telden diye düşünmüştüm ama teli yeniledim yine çalışmadı tık yok kontak ı açınca git gel yapıyo ama giderken hızı iletmiyo bi formülü varmı bunun yoksa servislikmi ?
-
23 Mayıs 2008, 01:28
yaşar, eline saglık hemso, harika olmus...
Bu arada 100 oktan benzin tavsiye etmem, bizim motorlara 95 oktan ideal.
-
23 Mayıs 2008, 04:18
VIDOOC adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumun hız göstergesi çalışmıyo neden acaba ben telden diye düşünmüştüm ama teli yeniledim yine çalışmadı tık yok kontak ı açınca git gel yapıyo ama giderken hızı iletmiyo bi formülü varmı bunun yoksa servislikmi ?
Hızı iletmemesinin nedeni büyük ihtimalle Gösterge panelinin içindeki dişlilerden. Gösterge panelini göstermek lazım. Umarım yapılacak birşeydir.
-
24 Mayıs 2008, 12:45
Forumdan Uzaklaştırıldı
bulosele adlı üyeden alıntı
yaşar, eline saglık hemso, harika olmus...
Bu arada 100 oktan benzin tavsiye etmem, bizim motorlara 95 oktan ideal.
100 oktanın bi zararı olurmuki motora
-
26 Mayıs 2008, 00:47
ßişeyLer ßiLip yardımcı oLmayı isterdim. ( buarada km sayacını da kontroL et ßence ) servis teşşhis koymak için herhangi ßir ücret aLmıyor. geÇerken sor
-
26 Mayıs 2008, 01:55
yaşar adlı üyeden alıntı
100 oktanın bi zararı olurmuki motora
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...ndirmayin.html
-
26 Mayıs 2008, 12:17
para war huzur war bizde 175 cc coba ile sürtelim :D
zor vites geçişleri ön takımdan gelen garip sürtünme sesi motorun egzostundan cıkan hayalet görüntüsü ayak tahrikli ve bastınmı ayağını kafana geciren sistem yokuşlarda yolda kalma sabah ve aksamları motoru vurdudarark çalıştırma :D süperim !
Bİ DAHA FORUMA FİLANA GELMEM BU NEDİR YA !
-
26 Mayıs 2008, 17:44
mertun1 adlı üyeden alıntı
para war huzur war bizde 175 cc coba ile sürtelim :D
zor vites geçişleri ön takımdan gelen garip sürtünme sesi motorun egzostundan cıkan hayalet görüntüsü ayak tahrikli ve bastınmı ayağını kafana geciren sistem yokuşlarda yolda kalma sabah ve aksamları motoru vurdudarark çalıştırma :D süperim !
CBF250 ile alakası ne konunun anlamadım
-
27 Mayıs 2008, 00:12
bi arkadaş yakıttan şikayetci galiba başka yere konu açmış cbf 250 yakıt diye ben uzun yolda 400 km geçiyorum iki kişi ile belki daha ekonomik kullansam 400 km çıkar tam bilemiçem şehir içi 370 falan bence gayet iyi 150 den biraz fazla sonuçta daha güçlü ve rahat bence değer 400km gitmesi iyi
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
27 Mayıs 2008, 10:28
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Benim cbf 250 sehir içi ve dışı yani karışık 100 km de 5 litre yakıyor ortalama 100 -120 kilometre ile gidiyorum sizce nasıl çokmu yakıyor? Kaç bin devirde gidersem 100 km de 4 litre yakar?bujiyi kaç km de değiştirmek gerekiyo? Ve bende motosikletimin resimlerini paylaşmak isterim nasıl topic e koyabilirim teşekkürler
Ben iki ay önce değiştirdim debriyaj balatasını gayet iyi .Sirkeciden 40 ytl para verip aldım orjinali 200 ytl civarı.......
evet geldi çattı bizim twister için de debriyaj değişimi....
herkez sirkecideki motor parçası satanlardan bahsediyor... ama biz ankara'da bu kadar şanslı değiliz.. bu parçacıların telefonunu verirseniz ankaralı arkadaşlarınıza büyük yardım yapmış olacaksınız....
-
27 Mayıs 2008, 17:19
edoxk adlı üyeden alıntı
bi arkadaş yakıttan şikayetci galiba başka yere konu açmış cbf 250 yakıt diye ben uzun yolda 400 km geçiyorum iki kişi ile belki daha ekonomik kullansam 400 km çıkar tam bilemiçem şehir içi 370 falan bence gayet iyi 150 den biraz fazla sonuçta daha güçlü ve rahat bence değer 400km gitmesi iyi
Normalde ,şehir dışı sakin kullanımda, dolu depo ile 400'ü geçmesi gerekir. En son geçen hafta Alanya -Dalaman + Dalyan falan, dolu depo ile tam 460 km yol yaptım yedeğe ondan sonra düştü. O kadar ekonomik yani.
-
27 Mayıs 2008, 17:34
Kilo metre telin sağlam tekerlek üstündeki dişliler oturmuş ve sağlam ise elektironik bir sorun motor ilk kontak açarken gösterge testinide başarılı geçiyo sanırım kilometre saatinin altında bir parça var o sorunlu olabilir hondada fiyatı 360 YTL fiyatı geçen bi arkadaşımızın başındada aynı sorun vardı motor hiç düştümü kaza yaptımı panel üstüne diğer fikir vericek arkadaşlarda olucaktır benden bu kadar... :-))
-
27 Mayıs 2008, 21:04
banro adlı üyeden alıntı
Normalde ,şehir dışı sakin kullanımda, dolu depo ile 400'ü geçmesi gerekir. En son geçen hafta Alanya -Dalaman + Dalyan falan, dolu depo ile tam 460 km yol yaptım yedeğe ondan sonra düştü.
O kadar ekonomik yani.
Kaç km hızla gittin acaba? Ben hiç o yakıtları yakalayamadım. Gerçi yüksek devir kullanmayı seviyorum uzun yolda.
-
27 Mayıs 2008, 22:53
baro dostum 460 mı dedin hemde yedek hariç süper abi hemde çok süper öyleyse bende bideneyim bakalım 400 geçeceyini biliyordumda 460 vaybe
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
27 Mayıs 2008, 23:08
460 km...
Gercekten bravo, ben bu degerden oldukca uzagım, devirli kullanımdan kaynaklanıyor demekki.
-
29 Mayıs 2008, 11:58
-
29 Mayıs 2008, 20:17
selam arkadaşlar...bilmiyorum haberiniz var mı..?honda cbf 250 nin bazı parçalarında indirim yapmış...hayrete düştüm vallahi...85 ytl lik hava filtresini bugün 34 ytl ye aldım..
As The Years Go Passing By...
-
30 Mayıs 2008, 00:29
darksilence adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar...bilmiyorum haberiniz var mı..?honda cbf 250 nin bazı parçalarında indirim yapmış...hayrete düştüm vallahi...85 ytl lik hava filtresini bugün 34 ytl ye aldım..
özgürüm ne dıosun yaa? 9000kmde motor alıyım bulunsun hemen baska neler ucuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler