Kullanma klavuzunu bayilerden isteyebilirsiniz arkadaşlar.
Kullanma klavuzunu bayilerden isteyebilirsiniz arkadaşlar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ylmzz kardeşim ne kadardır kullanıyorsun cbx i
Twister hakkında görüş aLış verişinde ßuLunaßileceğim kimse yok mudur?
dostum ekle msn adresimi yilmazozaktan@hotmail.com ne zaman istersen konuşuruz.
1 yıldır kullanıyorum ben.
motorumla berabe ryaşlanmak istiyorum diyen varsa süper bi model bayılıyorum bunlara işte bi defa """""HONDA"""" zaten ömürlük motosiklet
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
bugün cbf ile 5. günüm ilk düşündüğüm değişiklik aynaları uzatmak arkayı nerdeyse hiç göremiyorum
evet bende aynalardan şikayetiyim geri kalan herşey süper
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
ßenim de tek sorunum sadece ayna oLsa keşke ... kazasız sürüüşLer.
Benim aynalar gayet iyi gösteriyor arkayı. Neden acaba Aynanın demirini biraz eğerek ayarlanamaz mı?
özür hemen cevap yazmadım bi seyahat çıktı da....
evet aynen.. bir de çok şıkırtılı çalışıyordu makina.. dün öğrendim ki siboplarla alakalı değil. hani motorun yanında bir saplama var ya motorun içindeki zincirleri geren.. işte o saplama doğru çalışmıyormuş ve biraz gevşek miş.... bakalım bugün efe hondaya soracaz fiyatını... herzamanki gibi fahiş fiyat çekmezlerse alıp takıcam...
bu arada hakkaten twister parçaları bulmada ve tamir konusunda yardımcı olacak her türlü bilgiyi burada paylaşırsak çok daha verimli olacak bu güzel topic....
google da twister parçaları için arama yaptırdım ... ya hiç mi olmaz ... ne kadar gereksiz site varsa çıktı... bilen araştıran var mı dünyanın herhangibir yerinde yedek parça servis manuleli satan biryer???
niye arıyorsun demeyin.. ankara'da bunlara ulaşmanın tek yolu efe honda.. onlardan da bişi istemek bende ciddi psikolojik sorunlar yaratıyor..
dün öğrendim ki siboplarla alakalı değil. hani motorun yanında bir saplama var ya motorun içindeki zincirleri geren.. işte o saplama doğru çalışmıyormuş ve biraz gevşek miş....
debriyajdaki sorun??? ßahsettiğin şey ßenim sorundan farkLı sanırım
elcik takmak ıstiyorum ama uyduramadım var mı birbilen
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Debriyaj balatasının fiyatını bilen var mı arkadaşlar? Yansanayi debriyaj balatası da olur. Değişme zamanı geldi gibi de...
deßriyaj ßaLatası 120 ytL civarı...
deßriyaj ßaLatası; kasnak, eksantrik zincir ve gergi, ßir de yağ değişimi topLam maLiyet 1000 ytL. d&b motor Gökhan'a saygıLar. cicim sanki yeniden doğdu
Arkadaşlar ben de cbf 250 alıcam inşallah..2. el düşünüyorum...Alım satımıyla en çok 5000 ytl ayırabiliyorum.Bakıyorum da 80binde bile makine var.Birincisi 20-25binde bir makine alınır mı? Yoksa 10bin civarı mı bakmak lazım? Bir de en pahalı bakımı kaç km bakımıdır bunların? 2005 ile 2007 model cbf 250 likler arasında teknik açıdan bir fark var mı? Aydınlatırsanız cok sevinirim..
Simdiden tesekkürler.......
cbf 250 hakkaten güzel bir motor arkadaş kullanıyo çok memnun
aman hız göstergesine dikkat 1000 ytlmiş
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
arkadaşlar ayna probleminden bahsetmişler. arkadaşın cbf de dikkat ettim motorun direksiyonu sürücüye cok yakın aynalar bi tuhaf duruyor arkadaş gayet iyi görüyorum arkayı diyor. direksiyon demirini gevşetip biraz ileri döndürseniz aynalarıda somunlarından gevşetip motorun üzerinden ayar yapıp sıkarsanız düzelir diye düşünüyorum...
cbf 250 nin son hızı nedirr arkadaşlar baktım ama görenedim
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)