Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı edoxk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aradaşlar motor 1 depoyla 380 km gittim normal mi ben yanlış hesapladım eğer doğruysa süper.ama kötü haber motor durduğu yerde düştü göstergenin beyaz plastiği kırıldı ucuz yollu nerden buluruz
    Yakıtı gayet normal. CBF nin depo 16 litre. Ortalama 4 litre yakar 100 kmde. Biraz daha yüksek devir de artabilir.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    edoxk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl 1000 varadero bmw 650 gs vtsrm 650 xt660
    peki göstergeyi napcaz neler yapabiliriz
    DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Fotoğraf koyabilirsen bakardık aslında. Göstergeyi japonla yapıştırıp sticker yapabilirsin ucuz yollu olsun dersen. Ya da yapıştırıp siyaha boyatabilirsin. Ne derece hasar gördüğünü bilmiyorum.

edoxk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl 1000 varadero bmw 650 gs vtsrm 650 xt660
    foto koymayı becere miyorun beyaz kısmın soltarafı gitti
    DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    foto koymayı becere miyorun beyaz kısmın soltarafı gitti
    Dediğim gibi yapıştırmayı dene. 2.el parçalar da oluyor kazalı motorlardan. Orjinal fiyatını sordun mu hiç? Çerçeve ayrı satılıyor bildiğim kadarıyla.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    1000YTL.........

Motosikleti
    HONDA cbf250 + kanuni WINDY
    arkadaşlar iyi bi honda servisi arıyorum istanbul çapa da oturuyorum yani servis ücreti diye benden dünyanın parasını almasını istemiyom :( mesela istoç takii .....honda servisi gibi :S böyle cbf250 yi iyi anlayan vede bizi soymaya kalkmayacak bi servis arıyom yardımcı olanlar için şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
    Honda Cbf 250
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çöpe at tabi bu da sorulur mu : Dostum ekzozdan mı kaynaklanıyor motorda mı bi sorun var bilemeyiz ki. Birkaç sebebi olabilir. Bence sen servise bi uğra
    yılmaz hocam ilgin için teşekkürler. motor sıcak olduğu için bakamamıştık akzozu motora bağlayan vidalar gevşemiş sorun çözüldü.

Motosikleti
    HONDA cbf250 + kanuni WINDY
    Alıntı VIDOOC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar iyi bi honda servisi arıyorum istanbul çapa da oturuyorum yani servis ücreti diye benden dünyanın parasını almasını istemiyom :( mesela istoç takii .....honda servisi gibi :S böyle cbf250 yi iyi anlayan vede bizi soymaya kalkmayacak bi servis arıyom yardımcı olanlar için şimdiden teşekkür ederim
    olacakya adam edecem bu motoru

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1000YTL.........
    Dostum gösterge komple 1000 ytl. Çerçevesi, dışı, içi çoğu parçası ayrı satılır. Pahalı olan dijital olan iç aksamı.

Alıntı utenmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yılmaz hocam ilgin için teşekkürler. motor sıcak olduğu için bakamamıştık akzozu motora bağlayan vidalar gevşemiş sorun çözüldü.
    Sevindim önemli bir sorun olmadığına

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Haftasonu güzel bir mekan bulduk. Doğa gezisi oldu tam Twister de beni hiç üzmedi sağolsun. Altı yüksek olunca yavaş gidildiği sürece heryere giriyor. Tabi ben fazla kıyamıyorum

Bu da mekan

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    8.200 kmde motorumu bakıma soktum
    castrol 10-50 yag
    hava filtresi temizlendi
    ön disk kaliperi temizlendi boşluğu alındı
    zincir tertemiz hale getirildi:D
    ngk buji yenilendi

sonra tertemiz yıkandı ,lastik havaları ayarlandı ilk günkü haline geldi acayip seri durumda canavar:D

buarada hava filtrenizi 3000kmde bir temizleyin arkadaşlar benzin sarfiyatım cok artmıstı 130 binden az yakmıyordu hemen dustu kendine geldi
    Ride your way

arkadaşlar hondanın kataloğunu aldım bugün ama içinde cbf 250 yoktu şaşırdım.noliii ya satmıolar mı sıfırını?

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Sitesinde halen mevcut CBF250.

35sdk89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT09
    Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba cbf250 konusunu baştan sona okudum ve almayı düşünüyorum motoru ikinci el alıcam fakat bu motorun üstündeki yağlar tabi bazı arkadaşlarda kafama takıldı..Hada önceden cgl125 kullanıyordum ve 5,500 6,000 ytl ye güzel temiz ve uzun süreler kullanabilceğim bir motorsiklet arıyorum..Birde korunma konusunda full olmak istiyorum bu body dizlik dirseklik gibi şeylerin fiyatlarına nerden bakabileceğim hakkında bilginiz varsa çok iyi olur..Kask olarak 200 300 ytl ye iyi birşey alabilir miyim sizce mont olarak ne önerirsiniz..Şimdiden cevaplayan ve okuma nezaketinde bulunan arkadaşlara teşekkürler ederim...
    Bİ selektöre BİN manita

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı 35sdk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba cbf250 konusunu baştan sona okudum ve almayı düşünüyorum motoru ikinci el alıcam fakat bu motorun üstündeki yağlar tabi bazı arkadaşlarda kafama takıldı..Hada önceden cgl125 kullanıyordum ve 5,500 6,000 ytl ye güzel temiz ve uzun süreler kullanabilceğim bir motorsiklet arıyorum..Birde korunma konusunda full olmak istiyorum bu body dizlik dirseklik gibi şeylerin fiyatlarına nerden bakabileceğim hakkında bilginiz varsa çok iyi olur..Kask olarak 200 300 ytl ye iyi birşey alabilir miyim sizce mont olarak ne önerirsiniz..Şimdiden cevaplayan ve okuma nezaketinde bulunan arkadaşlara teşekkürler ederim...
    Arkadaşım tanışma bölümüne bir başlık aç ve bu sorularını orda sor daha çok yardımcı olan olacaktır.

CBF250'ye gelince kafana takılan hiçbirşey olmasın. Gönül rahatlığıyla binebileceğin bir motordur. Tek dezavantajı yedek parçaları pahalıdır. Bu arada ''motorun üstündeki yağlar'' derken neyi kastettiğini anlamadım.
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    Yamaha MT09
    Bu silindirlerin olduğu motor bloğunda yağ birikintileri gördüm 3 4 cbf de onu sormak istemiştim..Korumalar hakkında bilginiz varmı??
    Bİ selektöre BİN manita

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    Alıntı 35sdk89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

oncelıkle profil resmin benım canavarınki o yuzden sana kanım kaynadı

izmirde nerde oturuyorsun?yakınlardaysan bırebır de gorusebılırz

200-300ytl arasında super bir nolan n 62 alırsın ,mont alıcaksanda xtu markasını onerırım izmirde kahramanlarda motorcu gocmene gıt hatta gıtmeden pm at bana musaıt olursam gelırım senınle
    cbf 250 cok dogru secım hayırlısı olsun
    Ride your way

Motosikleti
    Yamaha MT09
    Alıntı hedowich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelıkle profil resmin benım canavarınki o yuzden sana kanım kaynadı

izmirde nerde oturuyorsun?yakınlardaysan bırebır de gorusebılırz

200-300ytl arasında super bir nolan n 62 alırsın ,mont alıcaksanda xtu markasını onerırım izmirde kahramanlarda motorcu gocmene gıt hatta gıtmeden pm at bana musaıt olursam gelırım senınle
    cbf 250 cok dogru secım hayırlısı olsun
    Vay be abim yaa süpersin görüşsekte bi çay ısmarlasam sana konuşsak ben böle motorun detaylı baya bi detaylı fotolarını çeksem senden bilgi alsam artı motorun canavar çok ama çok temiz bütün fotoları bende mevcut yahu ben bu cbf ye aşık mı oluyorum ne bu arada ben sadık abicim..
    Bİ selektöre BİN manita

sencaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr600f
    cbx 250 ( twister ) motor aLdım. 2005 model. 20.000km de. Şuan için ßurada sormak istediğim kavrama noktasında ''har har'' diye ses yapması. ßen ßu sorunLa motora binmeye devam ediyorum. (egzantrik gerge ve kranktan hiç bahsetmiyorum) ßu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    servis 1000 ytl nin üzerinde fiyat söylüyor, toplamda... yardım :(

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler