slm bende deli gibi geziyom ama rüzgarla başım dertte neyapsam başım ağrıyor öne sper takcam ama büyük olcak bulursam
slm bende deli gibi geziyom ama rüzgarla başım dertte neyapsam başım ağrıyor öne sper takcam ama büyük olcak bulursam
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
hocam kask kullanıyormusunuz bilmiyorum ama kullanmıyorsanız her geziden sonra baş ağrısı kaçınılmaz özellikle sinüzit rahatsızlığı olanlar için. yolunuz açık olsun
ne oldu yanlış bişeymi yazdım. yani kasksızmı gezelim bu simgelerden onumu anlamalıyım.
hedo film adamsın he hemen herifi yargısız infaz yaptın iki dakkada
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Arkadaşlar en acilinden debriyaj ve gaz teli aranıyor...
Ama yan sanayi olacak
estağfurullah hocam ne kusuru. iki tekere binen her insan mutlaka kask takmalı. rabbim korusun sonuçları çok ağır olabiliyor. yolunuz açık kaskınız yerinde olsun..
Selamlar arkadaşlar.Ben yeniyim,tesadüfen buldum bu siteyi.ve hatta tesadüfen motorsiklet aşığı oldum.cbr125 almak istiordum ama 180cm ve 90 kilo civarında olduğum için karar değiştirmek üzereyim.Ve sanırım cbf250ye doğru kayıyorumHiç motora binmedim ömrümde,arkada bile oturmadım.Başlangıç için yanlış bir seçim mi acaba?Yardımcı olursanız sevinirim.Bir de bu kredi işleri falan nasıl yürüo bu işler.biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. herkese selamlar
Gaz teli - debriyaj teli - Gaz teli - debriyaj teli - Gaz teli - debriyaj teli
cbf 250 motorumun eksozundan patırtı gibi sesler gelmeye başladı motor 24.000 km de acaba bilgisi olan varmı yoksa çöpemi atayım))
ya arkadaşlar bende bi cbf250 aldım ama km teli sıyırmış o yüzden kaç km hız yaptığını bilemiyorum kullanan arkadaşlar açıklaya bilirlermi 6. viteste 9500 devirde iken kaç km hıza erişmiş oluyo bu motor çünki düz yolda çok rahat 9500 devir yapıyo bana 130 km gibi geliyo sanki ama tam emin olamıyom merak ediyorum kaç gündür nasıl hesaplıyacam diyom telede 50 ytl diyolar bi yan sanayi uydurmam lazım..
130 un ustunde yapar
Ride your way
aradaşlar motor 1 depoyla 380 km gittim normal mi ben yanlış hesapladım eğer doğruysa süper.ama kötü haber motor durduğu yerde düştü göstergenin beyaz plastiği kırıldı ucuz yollu nerden buluruz
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)