Selam,
twisterın en son modeli kaç yılına aittir?
CBF 250 ile kıyasladığında ne gibi üstünlük ve dezavantajları vardır?
teşekkürler.
Selam,
twisterın en son modeli kaç yılına aittir?
CBF 250 ile kıyasladığında ne gibi üstünlük ve dezavantajları vardır?
teşekkürler.
Hocam motor yağ soğutmalı!
Kullanıcıların küçümsedikleri zamanlar olsa bile; en azından o sıcak yağın, 50 cm uzunluğunda bir borudan geçip, 2 sıralı radyatörde rüzgara maruz kalıp, tekrar 50 cm lik borudan geçip motora girmesi bile sıcaklıkta düşüş demektir! Bu da hava soğutmalılara göre karşı oldukça başarılı bir avantaj sayılır!
Evt Yılmaz dostum. Tamamen katılıyorum! Sıcaklık göstergesi, en azından hararet uyarı ışığı düşünülebilirdi.
Evt. 10 puanlık vize sorusu.
Motosiklet.Net'i açıp, üye girişi yapıp, mesaj yazmaktan daha kolay : www.google.com
Forum kuralları gereği yan sanayi parçaları şurdan alın diyemiyorum.. aslında benim bu işten ticari bir çıkarım yok ama napalım kurallar böle.. Ama şöle tarif edim sirkecide motor parçaları satan yerlerde mevcut.. ve tüm Türkiye"ye ödemeli kargo yapıyolar.. Motor garantide iken yan sanayi ürün kullanırsanız motorunuz garanti kapsamı dışına çıkar bu yüzden tavsiye etmem.. ama garantiden çıkmış motorda bir parçaya sırf orji diyerek 4-5 katı parada verilmez ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Orji parça satan internet siteleri de var.
Online alışveriş yaparak, ya da beğendiğiniz ürünü telefonla sipariş vermek suretiyle alabilirsiniz...
devrim1972, bildigim kadarıyla tek fark, Twister 2 HP daha güclü. Bir de mars dügmesi sanırım. Bu baslıktaki tüm mesajları okumadıgın belli cünkü daha önceki mesajlarda bahsi gecti birkac kez!
viper_1, dostum bu sitelerin adreslerini ögrenebilir miyiz? Olmadı PM'den atıver bir zahmet
2005 Yılının başlarında twister isim değiştirdi CBF oldu diye biliyorum. Bende twister var 24 hp. Ekipte hem cbf250 var hem twister. Twister biraz daha hızlı. CBF250 sahibinin kendisi de kabul etti Motora göre de değişir benim motorun ruhu genç ondan olsa gerek yerinde duramıyor kerata
Sadece twisterde bilinen egzantrik zinciri sorunu CBF250de de var. Beygir dışında bi farklılık yok bence.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Motor Hava soğutmalı 4-zamanlı 4 sübaplı DOHC tek silindirli
Silindir Çapı x Strok 73x59.5 mm
Motor Hacmi 249 cc
Sıkıştırma Oranı 9.3 : 1
Ateşleme sistemi Karbüratör
Max. Güç 20,4 hp / 8000 dev/dak
Max. Tork 22 Nm / 6000 dev/dak
Ateşleme Elektronik avanslı dijital transistörlü
Çalıştırma Elektrik
Şanzıman 6 vites
Aktarma O-ringli zincir
Boyutlar (UxGxY) 2035x745x1050
Tekerlekler Arası Mesafe 1370(mm)
honda efenin sayfasında bu şekilde yazdığı için sormuştum.... doğrusu nedir bilmiyorum.
ben küçümsemedim alma ihtimalim olan seçenekler arasında olduğu için soruyorum.
ben her motosikleti ve arabayı severim. hepsi bir amaca ve zevke karşılık emek harcanarak üretilmiştir. yanlış anlaşılmak istemem.
"kick start my heart"
Dostum senle alakası yok merak etme
1 yıldır kullanıyorum. Çok b*k atan gördüm de ondan diyorum.
Lem o üretim hatası değil. Firmanın ekstra para kazanmak için yaptığı kasıtlı bişey
Her marka, her modelde; mutlaka kronik birşey var. Bunlar testlerde anlaşılmıyo mu? Anlaşılıyo
galiba herkes cbf sini sattı kimse bişe yazmıyor artık
Laleler ve Honda
Bu da ben... Biraz şekil yapalım
yılmaz napmışın baba senın aşk bu olsa gerek
Ride your way
Wayy Yılmazz Lale devrini yaşıyoz demek
Kıskandım ; fotosuz olmaz, ben de koyacam birkaçtane
--- ---
Arkadaşlar çağırdı. Bişey sormadan gittim yanlarına. Meğer fotoğraf çekmeye gidiyormuşuz. Kirli kirli geçtik kamera karşısına
Makina'nın sorun çıkarması da üzdü bizleri sonradan Ama kirli motor , bozuk görüntü bile olsa karizma
Baya bişeyler çektik. Tüm fotoğraflar için : http://picasaweb.google.com/motorize26/DaKPl
.
Mrb Abiler cbf 250 nin yağı kaç binde değişiyor?(rödajdan sonraki yağ değişimleri) Yani kaç bin km den sonra değiştirillmesi gerekiyor ? Teşekkürler
Çok severim cbf 250 cc yi ,,,,
şu an kullandığım motosikleti almadan önce nerede görsem gider incelerdim ..
hala da nerede görsem bir gider bakarım....
sınıfının en iyi sidir ben ce her şart ta..
Ben 4 binde değiştiriyorum. Sık sık da kontrol edersen iyi olur.[/QUOTE]
Dörtbin km de değişmesimi gerekiyor yoksa sen mi dörtbinde değiştiriyorsun?
Tamam teşekkürler ilgin için...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)