Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sonunda bende aldım süper makina büyüne gerek yok abi adam olada yeter tabi zevkler ve renler olayı
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
banro adlı üyeden alıntı
helal olsun vallahi..iyi yüklemişsin motoru...
As The Years Go Passing By...
-
banro adlı üyeden alıntı
aha bu da benim twister. Kaç zamandır CBF500 alayım diyorum , sonra ne gerek var deyip vazgeçiyorum. Joker gibi motor her yola geliyor.(limitlerini zorlamamak şartıyla)
Geçen pazar bizim ekiple bir gezi yaptık. Ben önden gittim biraz, sonra yavaşladım arkadakileri beklemek için. Meğer o yavaşlama esnasında radarın yanından geçmişiz. Son anda radara girmekten kurtardım. Yani demek istediğim 250cc bile fazla bizim hız limitlerine
edoxk adlı üyeden alıntı
sonunda bende aldım süper makina büyüne gerek yok abi adam olada yeter tabi zevkler ve renler olayı
Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle kullanırsın inşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
As The Years Go Passing By...
-
viper_1 adlı üyeden alıntı
1000cc makine çok yakar
-
bu arada bbrr abime teşekkür ediyorum motoru ilandan o seçti ve tavsiye etti
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
-
-
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
hey yavrum hey şu karizmaya bak...
ben bile yakışmıyodum be CBF'in üstüne bu kadar...
Yılmazı bu kadar sevdiğini bilmezdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
herşeyi sanamı anlatıcaz olm...CBF250 almak ve kullanmak bir ayrıcalıktır...ve kullanan insanlar ortak yönde zevke sahip insanlardır...o yüzden iyi anlaşırız...hadi bakalım şimdi sen inceden yol al geri CBF150 topiğine...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
-
hey yavrum hey şu karizmaya bak...
ben bile yakışmıyodum be CBF'in üstüne bu kadar...
Teşekkür ederim. CBF bu herkese yakışıyor. Tabii 250cc olanı
mete_han adlı üyeden alıntı
Ya herkesi almayın şu topiğe Kankam benim
-
Süper Moderatör (BBRR)
edoxk adlı üyeden alıntı
bu arada bbrr abime teşekkür ediyorum motoru ilandan o seçti ve tavsiye etti
hayırlı olsun işallah kazasız belasız binersin .. yavaş yavaş deneyimlerini paylaş bakalım neler beklentilerinin üstünde neler beklediğinden kötü .. hadi bakalım .. çalış biraz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
herşeyi sanamı anlatıcaz olm...CBF250 almak ve kullanmak bir ayrıcalıktır...ve kullanan insanlar ortak yönde zevke sahip insanlardır...o yüzden iyi anlaşırız...
hadi bakalım şimdi sen inceden yol al geri CBF150 topiğine...
vayy feyzır aldın .ıçın başın oynamaya başladı hee...alırım anahtarını...
kii dün anahtarın bendeydii...
BeYfa adlı üyeden alıntı
ikisinide pataklarım evelallah kanka bana güven...arada sende 2 tana çakarsın amortiden...
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. CBF bu herkese yakışıyor. Tabii 250cc olanı
Ya herkesi almayın şu topiğe
Kankam benim
beyfa bi karbon kağıdı getirsen gülüm...uğraşmayım tek tek...
Yılmazı sevmeyen yoktur herhalde...sağlam çocuktur...okuyup büyük adam olucak bizi işe alıcak sonra...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bbrr abi cbf 250 den memnunum neden benim istediğim iki kişi 120 130 arası rahat gitmekti ve cbf 250 beni tatmin etti virajlara girişi gayet iyi daha önceki cbf 150 de iyidi ama 250 ile motora bindiğimi anlıyorum asıldımı gidiyo 150 ye göre bence baya iyi gerçi çok uzun yol gitmedim ama koltuk rahat gidon güzel yani tam istediğim gibi.motoru gören arkadaşlarım beyeniyor biraz borçlandık ama deydi yani tam istediğim motor benim öyle yükseklerde gözüm yok fazlada hızlı gitmesin bece gerek yok şimdilik biliyosun aklımda gt de vardı ama hondayı alınca pişman olmadım
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
-
fuarda cbf 250
Selam,
bugün fuara gittim.
cbf250 yoktu ama bi yerde 8.000 ytl, başka bi yerde 7500 ytl anahtar teslim fiyat verdiler.
ayrıca:
bu sene cbf250 üretilmiyormuş ve sadece fabrikada varmış (sanırım son parti)
belki enjeksiyonlusu gelir dediler.
1- Enjeksiyon gerçekten anormal fark mı yapar, değer mi?
2- beklesek de herhalde en az 1-2 milyar daha pahalıya alırız.
3- bu durumda ellerindeki cbf250 leri biraz daha ucuza mı verirler?
4- yoksa ben artık bi ikinci el temiz (sizin de yardımlarınızla) cbf250 mi alayım?
5- yeter ya bunaldım))
-
devrim1972 adlı üyeden alıntı
Selam,
bugün fuara gittim.
cbf250 yoktu ama bi yerde 8.000 ytl, başka bi yerde 7500 ytl anahtar teslim fiyat verdiler.
ayrıca:
4- yoksa ben artık bi ikinci el temiz (sizin de yardımlarınızla) cbf250 mi alayım?
5- yeter ya bunaldım
))
cbf 250 ikinci el temiz bulursan sıfırını alman cok mantıklı olmaz 8000 km ye kadar sahibinden com da ilanlara bı bak derım
-
edoxk adlı üyeden alıntı
bbrr abi cbf 250 den memnunum neden benim istediğim iki kişi 120 130 arası rahat gitmekti ve cbf 250 beni tatmin etti virajlara girişi gayet iyi daha önceki cbf 150 de iyidi ama 250 ile motora bindiğimi anlıyorum asıldımı gidiyo 150 ye göre bence baya iyi gerçi çok uzun yol gitmedim ama koltuk rahat gidon güzel yani tam istediğim gibi.motoru gören arkadaşlarım beyeniyor biraz borçlandık ama deydi yani tam istediğim motor benim öyle yükseklerde gözüm yok fazlada hızlı gitmesin bece gerek yok şimdilik biliyosun aklımda gt de vardı ama hondayı alınca pişman olmadım
Dostum Honda'yı tercih etmekle hata yapmadığını anlaman ve bu memnuniyetleri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum
devrim1972 adlı üyeden alıntı
Selam,
bugün fuara gittim.
ayrıca:
5- yeter ya bunaldım
))
Enjeksiyon çıkma ihtimali, Türkiye'ye gelme ihtimali.. vs vs
Bunları bekler ve düşünürken en az 2 sene geçer!
İkinci el, temiz ; çok fazla CBF250 var. Bence 15 Nisan'a kadar al. Yoksa havaların iyice düzelmesiyle piyasa yükselir ve temiz motor bulman da zorlaşı!
hedowich adlı üyeden alıntı
cbf 250 ikinci el temiz bulursan sıfırını alman cok mantıklı olmaz 8000 km ye kadar sahibinden com da ilanlara bı bak derım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler