Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    ya hadi abi ya..ben orjinal parça kullanmak istiyorum..ama para verip aldıktan sonrada pişman olasım geliyor..fiyatlar berbat ötesi ya..!

eksozun sadece tüp kısmı bi kere 500 ytl..borusuyla beraber 750 ytl..
    aküsünü olaki bitirdin..sende bittin.. 220 ytl...
    daha sayıyım mı_?
    As The Years Go Passing By...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama arkadaşlar şunu unutmayın. Bizim motorların da yan sanayi parçaları var. Onların fiyatı son derece düşük.

sevgili kardeşim bunları yazmı olduğuna inanamıyorum...senki bir Honday abiniyorsun ve bu durumlardan yan sanayiylemi kurtulmak istiyorsun...valla şaşırdım...Honda ruhuna aykırı bir durum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili kardeşim bunları yazmı olduğuna inanamıyorum...senki bir Honday abiniyorsun ve bu durumlardan yan sanayiylemi kurtulmak istiyorsun...valla şaşırdım...Honda ruhuna aykırı bir durum...
    Bende onu dedim abi. Eğitim şart

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    hiç vitesli motosiklet deneyimi olmayan ve maddiyat açısından öğrenci biri için bu motor uygunmudur :D ? (malum yedek parça fiyatları ve bakım masrafları ortada ) ya da cbf 250 yerine gidip cbf 150 veya ybr 125 mi bakmalıyım ?
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç vitesli motosiklet deneyimi olmayan ve maddiyat açısından öğrenci biri için bu motor uygunmudur :D ? (malum yedek parça fiyatları ve bakım masrafları ortada ) ya da cbf 250 yerine gidip cbf 150 veya ybr 125 mi bakmalıyım ?
    valla sen bilirsin...

benimki garantideydi allahtan..20.000 lik bakım 1.000 ytl ye mal olurdu yoksa..sölemesi..eğer garantiden sonra götürmeye kalksaydım biraz zor yaptırırdım bakımını...

820 ytl lik parça değişti..cebimdense sadece 106 ytl işçilik ve yağ parası verdim...

sözde CBF 500 almayı düşünüyorum ama bakalım ne yapıcam...

Motosikleti
    üstat 20.000 lik bakımda neler değişti yazarsanız sevinirim. ayrıca cbx 250 lerde egzantrik zinciri problemi vardı cbf 250 de bu giderildi mi ? eğer bu motosikleti alırsam 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum tek kötü tarafı bakımlarının hakkettiğinden fazla masraflı olması
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    üstat 20.000 lik bakımda neler değişti yazarsanız sevinirim. ayrıca cbx 250 lerde egzantrik zinciri problemi vardı cbf 250 de bu giderildi mi ? eğer bu motosikleti alırsam 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum tek kötü tarafı bakımlarının hakkettiğinden fazla masraflı olması
    valla demem şu ki çok şey değişti...

eksantrik zincir,eksantrik otomatik gergi,debriyaj balatası,debriyaj balata tası değişti...bir de hava filtresi değişicek daha...onu da parayı bulunca değiştiririm artık...

Motosikleti
    anladım en güzeli ybr 125 veya cbf 150 ile başlama sanırım :D

Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    valla 600 lük makine alsam daha karlı çıkıcam sanki... öyle geliyo bana...

Alıntı darksilence adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimki garantideydi allahtan..20.000 lik bakım 1.000 ytl ye mal olurdu yoksa..sölemesi..eğer garantiden sonra götürmeye kalksaydım biraz zor yaptırırdım bakımını...
    820 ytl lik parça değişti..cebimdense sadece 106 ytl işçilik ve yağ parası verdim...
    valla demem şu ki çok şey değişti...
    eksantrik zincir,eksantrik otomatik gergi,debriyaj balatası,debriyaj balata tası değişti...bir de hava filtresi değişicek daha...onu da parayı bulunca değiştiririm artık...

20.000 km'de motorun bu kadar yıpranmasının sebebi nedir?

Yani neden hepsi bir anda değişti? Bir sorunu fln mı vardı?

Garantide olmasının bu kadar avantajı ourmu ki?

Abi biraz aydınlat gözünü seveyim. Benim gibi genç kullanıcıların gözünü korkutma.
    Şimdi satılık ilanı verecem sahibinden.com'a

Motosikleti
    Yamaha ybr125
    honda cbf250 yerine kawasaki er-5 e ne dersiniz?Bakım ve yedek parça yine Honda gibi pahalı mıdır?

Motosikleti
    Alıntı falconwave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    honda cbf250 yerine kawasaki er-5 e ne dersiniz?Bakım ve yedek parça yine Honda gibi pahalı mıdır?
    er 5 de arka lastik ince ve amartisörleri eski tip bide kampana fren var ki sorma gitsin

Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah

Abi biraz aydınlat gözünü seveyim. Benim gibi genç kullanıcıların gözünü korkutma.
    ya gözüm benim motorumu birincisi servisin yaptığı hatalardan dolayı mahvettiler..
    ikincisi birazcık sert kullanma ve sürat ister istemez motoru yıpratır..
    benim sorunum 6 aydan beri motorun vuruntulu çalışmasıyla başladı servis başka şeyler yapınca,yaptıklarının bir hata olduğunu çok sonra vardılar ama ben yapıcağım vurgunu yapmış oldum..1 milyarlık faturayı garantiden hoplatıverdim motordan şu an tık ses bile gelmiyor..ama bunun öncesin tabi çok bağırdım çağırdım..tehdit ettim felan..o yüzden sen sen ol götürdüğün servislere çok dikkat et..başına bilmedik yaralar açmasınlar...

yoksa normalde eksantrik zincirinin debriyaj balatasının felan 30.000 civarında felan değişmesi gerekiyormuş..

valla şu an motorum 22.000 de..ben 50.000 i görmeden satmam heralde..ki onuda 2 sene içinde çok rahat görürüm...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya hadi abi ya..ben orjinal parça kullanmak istiyorum..ama para verip aldıktan sonrada pişman olasım geliyor..fiyatlar berbat ötesi ya..!

eksozun sadece tüp kısmı bi kere 500 ytl..borusuyla beraber 750 ytl..
    aküsünü olaki bitirdin..sende bittin.. 220 ytl...
    daha sayıyım mı_?
    cbf orjinal zinciri bana göre daha uzun dayanmalı idi yani daha henüz 20000 de deişmek zorunda kalmamalıydık . demekki üstündeki orji zincir traş.. buda demek oluyoki 400 küsur ytl verip orji zincir almaktansa (zincir derken ön arka dişliyide işin içine katıyom yani fiyata dahil) tüm kuryelerinde kullandığı ve üzerinden çıkandan daha çok gidiyo denen çek malı o ringli zincir ve dişliyi kullanmak mantıklı istanbul dışınada yolluyolar .. günahı 130 ytl ... yok ben o ring istemem derseniz o ringsiz zincir ve dişli takımı 70 ytl .. orjisini alıpta 400 kaat kakalatmaya hiç gerek yok bence ..

piyasada çok olan ybr,titan,cg,cbf gibi motorların yan sanayi her parçası var .. arayın bulun bana özelden yazmayın

bu arada yuasa kuru akü ki piyasadaki en iyi aküdür 120 ytl honda 220 ye ne satıyo merak ettim
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf orjinal zinciri bana göre daha uzun dayanmalı idi yani daha henüz 20000 de deişmek zorunda kalmamalıydık . demekki üstündeki orji zincir traş.. buda demek oluyoki 400 küsur ytl verip orji zincir almaktansa (zincir derken ön arka dişliyide işin içine katıyom yani fiyata dahil) tüm kuryelerinde kullandığı ve üzerinden çıkandan daha çok gidiyo denen çek malı o ringli zincir ve dişliyi kullanmak mantıklı istanbul dışınada yolluyolar .. günahı 130 ytl ... yok ben o ring istemem derseniz o ringsiz zincir ve dişli takımı 70 ytl .. orjisini alıpta 400 kaat kakalatmaya hiç gerek yok bence ..

piyasada çok olan ybr,titan,cg,cbf gibi motorların yan sanayi her parçası var .. arayın bulun bana özelden yazmayın

bu arada yuasa kuru akü ki piyasadaki en iyi aküdür 120 ytl honda 220 ye ne satıyo merak ettim
    yok benim dediğim zincir eksantrik zinciri...yanlış anlaşılmasın...

birde normalde motorun ön ampulu olan 60W 55 H4 phılıps ampulu standart bütün arabalarda kullanıldını biliyoruz..ve yatakları bile piyasadaki orjinal phılıps ampullerle aynı,tıpatıp uyuyor...bu ampuller piyasada 10-15 ytl arasında..ama honda servisi bana bunu katalogtan bu ampule 69 ytl çekti...bu kadarına ne denir artık bilmiyorum..

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    burak bak montun pahalı kask desen o da ole motoru artık cbf 250 alma

volkan korkma sorun bizim burada izmirde dev gibi afilli bir servis arkasında izmir için büyük diyebilceğimiz bir şirketler grubu olduğu halde heralde hondanın en dandik servisidir özgür ün de benimde çok başı ağrıdı,adamlara bağırıp çağırman şart ses cıkarmassan herşeyi patlatıolar.
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

barış abi çok dogru söylüyor o-ring zincir gercekten cok kaliteli ve fiyatıda oranladıgımızda makul kalıyor.Aküde de yuasa markası bir numara gonul rahatlığı ile takın derim
    Ride your way

Evt barış abi, mekanik aksamların da yan sanayisi olduğunu duymuştum.

darksilence, hedowich ; bilgilendirme için teşekkürler

erkmen, burada servis bile yok. Onu napcaz

Motosikleti
    henüz yok ki..
    yaa bu hondalar çok güzel de abi kafa kısmı pek hoş değil.. o lambalar daha gösterişli olamaz mıydı....
    ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:

Motosikleti
    Alıntı hedowich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burak bak montun pahalı kask desen o da ole motoru artık cbf 250 alma
    sen altımdaki scooter ile karşılaştırıyorsun da ondan öyle geliyor
    şu sıralar araştırma içindeyim erkmen abi ama kafada %70 cbf 250 geri kalan cbf 500 - gs 500 ha olmadı en kötü ihtimal ybr 125 ya da cbf 150 zaten alırken 1 kere alıcam 2-3 sene değiştirmeden kullanmayı düşünüyorum

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2

cbf 250 dostları kaskımı satıyorum haberiniz olsun:D
    Ride your way

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler