Üst kapak nereden bulunabilir ?
Facebook cbf 250 gruplari var oralarda cikma parca satanlara ulasabilirsiniz. Cok faydasi oluyor gruplarin
Merhaba Sevgili Dostlar Youtube Kanalıma Tüm Motosiklet Sever Dostlarımı Davet Ediyorum. Abone Olmayı unutmayın.
merhabalar. bu cbf 250'den bir tane almaya taktım kafayı. güzel, temiz görünün de bir iki tane buldum. yaşlarına göre çok az km yapmışlar (sahipleri kesinlikle orjinal olduğunu söylüyor km'lerin), tertemiz motor gibi duruyorlar.
tek sorun 2012 CB 125E sattım. üzerine de para koyup bu motordan alacağım. acaba 2005-2006 model cbf 250 almak mantıksız mı?
sattığım motorum 25.000km de idi. bu motorların ikisi de 30.000km'de yani fark yok gibi ama modelleri 6-7 yaş az.
ne diyorsunuz? alınır mı sizce?
motorlar nerde fiyatları nedir
177. Sayfada sundowner nickli arkadaş motorunu satmış. Haberim olsaydı hiç kaçırmazdım.
birisi gri mi? km saatinin sol tarafında 4lü düğmesi var
iki hafta önce aldım motoru ve sürmeye başladım.
çok motor kullandım şu ana kadar. çin, avrupa, japoya, rus, çek yapımı motorlara bindim.
bu motor gerçekten çok güzel geldi. azami hızı haricinde enduro keyfi alıyorum. arazide ayağa kalkınca canavar gibi gidiyor, yolda hiç bir şey hissettirmiyor. sokağa çıkma yasaklarından ötürü ancak kesintisiz 2 saat kadar binebildim, hiç sıkıntı vermedi. haftaya hemen bir uzun yol deneyeceğim.
kısaca bahsedeyim:
Yakıt: bence çok az yakıyor. tam hesaplayamadım daha, genelde düz yolda biraz dağlara çıkmalı inmeli yerlerde kullandım. sanırım 4L/100Km gibi bir sarfiyatı var. yeni olduğu için biraz da devirli kullandım. sanırım 3.6L 'ye kadar düşer. uzun yolda bildireceğim.
Kabiliyet: Ben açıkçası çok etkilendim viraj alışlarından falan. Şansıma üzerinde çok güzel ve daha yepyeni lastikler vardı. (Anlas- Tournee). banamısın demedi yatırmalarda. O lastiklerler açıkçası araziye girmeye pek kıyamadım ama denemesem de olmazdı. Bir iki köy yolunda çok zorlamadan denedim, benim eski çin cross öyle gidemiyordu vallahi.
vites: burada da okumuştum, boşa atmakta sıkıntı var. neden anlamadım, çözen varsa bana da söylesin. debriyaj ayarı ya da balatalarla ilgili bir şey mi bilmiyorum.
hız: ben yüksek cc motorlara da bindim ama zaten belli bir yaşa gelince 120km size yetiyor. şahsen araba da bile o hızları geçmeye korkar oluyorsun. 140'ı çok kolay görüyor. bana fazla bile.
aksesuar: tur camı bence şart bu motora. hem şeklen çok güzel duruyor hem de rüzgarı ciddi oranda kesiyor. uzun yolda daha da farkedilir etki yaratacağını düşünüyorum. yan çanta takanlar gördüm ama ben düşünürsem de soft olanlarını tercih edeceğim. standart disk kilitleri olmuyor, dikkat edin. benim eski motorunki büyük geldi. küçük delikli diskler.
son olarak bir de fotoğraf paylaşayım.
Cbx250 cbf250 kullanıcıları vakit bulup da foruma giremiyor galiba.
Merhaba CBF 250 im var Furş takımı bulamıyorum. İstanbul'dayim. Gören duyan bilen yardimci olabilir mi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)