Bide ben varım sanırsam
Bide ben varım sanırsam
bende varım ;)
7 haziran perşembe günü beylikdüzü bauhaus bölgesinden 3 kişi tarafından çalındı.
34 EH 4100 plakalı 2006 model GRİ CBF250
gören olursa haber verirse sevinirim. 05376834944
selam bende cbf 250 kullanıcısıyım,
geçmiş olsun kardeşim, sahibinden i ve diğer motor satış ilanı yayınlayan siteleri kolla , inşallah en kısa zamanda bulursun. çalanların bauhaus otopark çıkışında kamere kayıtları falan var mıymış, olması gerek , bir sor kaydı al istersen sonra lazım olabilir.
selamlar bende 2004 model cbx 250 twister sahibi olarak katıldım kervana
Faith makes all things possible.
Honda SH300İ NF02 Owned. / Yamaha BWS100 Owned. / Honda CBX250 Twister Sold. / Honda CBR125R HRC Sold. / Honda PCX125 Limited edition Sold. / Asya Polo 50 139QMBGY6 Sold.
Bende 2006 cbf 250 aldım iki gün önce motor 54binde
Zincir ve dişli setinin değişmesi gerekiyor sabah bayiye gittim 1050 lira fiyat verdiler yetkili bayi
İnternetten hangi siteden almalıyım oring zincir ve dişli setini birde cbx 250ile bizim zincir dişli seti aynı mıdır tesekkürler
honda cbf 250 ve cbx 250 twister kullanıcıları yedek parça bulma konusunda sıkıntı yaşıyor mu acaba ? nasıl temin ediyorsunuz ? almaya niyetlensek çok sıkıntı çıkarır mı ? biliyorum eski motor tam bi piyango, adamı rezil de edebilir vezir de
geçmiş olsun kardeşim en yakın zamanda bulursun İNŞALLAH.
2006 model CBF 250 motorumu bir ihtiyaç dolayısı ile satmak durumunda kaldım.
2006 model
4980km
Lastikler geçen sene alındı miras marka
Mart ayında yıllık bakımı yapıldı
16.03.2018 de muayenesi yapıldı km. 4765 di
Malum sitede ilanım var bilginiz olsun.
Adana dan selamlar Fatih...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91577512/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
resimler; sıfır kadar temizdir, zaten burda geçmişte de paylaşımlarım olmuştu. Böyle fırsatlar nadiren ele geçer.
herkese merhaba bende uzun zamandır üyesiz takipteydim sonunda üyeliğimi gerçekleştirdim bilgisi olan birileri bana cbx ve cbf 250nin parçaları aynı mı bilgi verebilir mi? cbx twister sahibiyim ve arka grenaj arıyorum hiç bir yerde bulamadım bulabileceğim bir yer hala var mıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar yeni bi cbf 250 ile aranızdayım bir kaç sorum var kesinlikle motor aksamının orjinal parca olması taraftariyim ama 1600 tl gibi bir ic tas fiyatı var değişmezse ne olur veya yan sanayi olursa ne olur fikriniz önemli ayrıca arka disli on disli bunların veya herhangi dış aksamlar orjinalinimi takmalıyız sizce
Bugün 2 tane cbf baktım satın almak için birine 6 bin birine 4 bin cektiler. Iki motorda beni Cbf250den soğuttu. Bı haftadır okuyorum herkes güzel yazmış fakat olmadi nasip değilmiş. Canım sıkkındi yazayım dedim .
Selamlar arkadaşlar bu günlerde 2006 model bir cbf250 bakmaya gideceğim. Cbf250 özellikle neyine dikkat etmeliyim? Önerilerinizi bekliyorum
Bu konu ölmüş
Japon 250 cc motor almak istiyorum ancak fiyatlar arasında ucurum var. Acaba 2019 yılında 40bin km.'de 2006 model cbf 250 alınır mı
Konuyu Hortlatayım,
https://youtu.be/J24lvvw9jZI
2015 de aldığım 2005 model CBF 250 motosikletim işlerimizin bozulması sonucu hacizli olarak 3 yıl aralıksız yağmur çamur altında yattı. ÜStüne birde beton parçası düşüp krenajlarını kırdı. Bindiğim dönemin son yağ değişiminde, yağ tapasını yanlış takmamdan dolayı blokta büyük bir çatlak meydana gelmişti, contaların hepsinde terleme vardı.
Bu temmuz ayı içerisinde toplamaya karar verdim. conta takımı, filtreler, krenaj, sinyaller, km teli gibi parçalar alarak başladık işe. Sigortası 550 Tl ,3 yıllık mtv 300Tl, 3 yıllık cezası ile biriken vize ücreti 514 Tl olmak üzere ödedik. Motosiklet bir şekilde yürüdü.
İşyerinde kullanmaya başladım. Önceden de olduğu gibi biraz egzantrik sesi vardı.Daha önce aldığım arkadaş motor yaptım değiştirdim demişti, ama genelde otomatik gergileri pahalı diye değiştirmiyorlar.4 sene sonra usta dedi ki ''senin üst kapak kasap elinden çıkmış saplamaları orjinal değil oynamışlar kapakla''.Şuanda videodaki gibi ses var. UStam sökelim kapakçılar yapabileceği birşey varsa yapsın, olmazsa üst kapak bulmam gerekiyormuş.
Karadüzen makina bakınıp duruyorum.
CBF250 parçaları bulunuyor mu ?
Ben topladım motosikletimi. sadece arka krenaj, taşıma demiri konusunda bulamadım.
Motosikletim geçen hafta üst kapakta lifter tutan parçayı yemiş, bende işim var diye 2 hafta sesini duyduğum halde bindim yolda kalmadım.
Bana komple üst kapak lazım. var mı satan?
Piston, silindir , krank değişmesi gereken motosikletimi satıyorum .2005 model , muayenesi 2021e kadar.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)