kardesım ıkıncı elde her zaman rısk vardır.cokta uzak degılsın gıt baktır yada bılen bırını gotur yanında ..ama cok dıkkatlı ol..bu motorların temızını bulmak gercekten zor..
kardesım ıkıncı elde her zaman rısk vardır.cokta uzak degılsın gıt baktır yada bılen bırını gotur yanında ..ama cok dıkkatlı ol..bu motorların temızını bulmak gercekten zor..
Ankara'dayım şuan abi o yüzden öyle dedim, yazın Sakarya'ya memleketime gidicem anca
anladım yaza kadar arastırmalarına devam et ozman bence. belkı ılerıde kafana yatan sıfır bı model belırır.rıskede gırmemıs olursun. ALLAH hakkımızda herseyın hayırlısını versin..
Ben balıkesir bandırmadayım.77 den beri orda oturuyorum.bu arada motorun sahibini şahsen tanıyorum nokta kusur bulanazsın sahibi murat bekin.4 4 lük efendi çocuktur.gözün kapalı al.
İlk motorum olacağı için 2.el almak istedim forumda çoğu bilir insanların yazdıklarını okuduktan sonra, zaten öğrenci olduğum için 0 alabileceğim kaliteli motor baya kısıtlı onlarda 125-150lik az değil fakat İstanbul-Sakarya arası git gel yapmak istediğimde sanki biraz zora sokabilirlermiş gibi geldi onlar tabi siz daha iyi bilirsiniz teşekkürler yinede iyi günler
Cbf ve twister dünyayı gezersin kardeşim sakarya istanbul hiç birşey değil.fiyatı çok uygun kaçırma sezonda 5 6 bin lira
Abi motor hoşuma gitti fakat model hakkında burda yazılanları okuyunca biraz kafam karıştı sadece, km büyük ihtimalle orjinal değil yoksa bu kadar ucuz olmaz herhalde fakat herhangi bir problem yaratır mı bu durum? Babam, küçükken sanayide çalıştığı için git gel birkaç şey öğrendim kendimce fakat yine de size akıl danışmak istedim, hem olursa ekipmana daha fazla bütçem kalacağı için heyecanlıyım
Kafanın değeri kaskının yarısı kadardır.
Tamam abi zaten sabahtan beri ilana bakıyordum sende içimdeki küçük bi sıkıntıyıda kaldırdın inşallah Ankara'dan kalkıp gittiğime değer aldıktan sonrada bi masraf çıkarmaz inşallah öğrencilikten dolayı benzin dışında fazla bi para harcayacak durumum yok, önümüzdeki hafta gidicem bakıcam motora eğer olursa buraya yazarım teşekkürler iyi akşamlar
Kafanın değeri kaskının yarısı kadardır.
Herkese merhabalar. Motoru geçtiğimiz cumartesi günü bakıma soktum. Hava ve yağ filtresinin daha 2500 km ömrü olduğunu söyledi motorcum. Onlara dokunmadı ama bir tek yağını değiştirdi. Bir ses veya olumsuz birşey görmedi motorcum inanılmaz rahatladım. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum başıma olumsuz işler geldi ruhsatı kaybettim vs
Şimdi mesela motorumu pazartesi boyaya bıraktım komple boya yapılacak acaba depo üzerindeki honda kanatlarını nerden temin edebilirim
hosgeldin diyelim orjinalini nasıl bulursun bilmşyorum ..fakat grafikciler reklamcılar aynısını yaparlar sen sokmeden yada baska bı motor uzerınden resımlerını cek resımler ıle bırlıkte gıt yaparlar aynısını bi arkadasım 1000rr motoruna yaptırdıydı orjınalınden ayırt edemezsın
yapandan yapana ıllakı degısırde profosyonel bırını bul ne bılıyım cokta umıtsız olma fazlada bı para alcagını zannetmıyorum en fazla 20-25 tl alır
Eğer o fiyata yaparsa zaten o adamın elinden öperim burasi küçük yer ama yarinden itibaren araştırmaya başlıyorum
Birde benim şöyle bir sorun var tipadan yağ kaçağı vardı azıcık şuan tornaci orayi tornavida gibi birsey ile ayni tipaya diş açtı sonra da o dişin içine birşey koydu yeni vida ile sıktı bu ara birşey yok ama tekrar başıma gelirse ne yapabilirim?
ön amortisör keçesi değiştirmem gerek yan sanayi kullanan varmı? randıman verirmi acaba?
2006 cbf 250 30 40 bin km civari mi yoksa 2015 cbf 150 mi o kadar km aradaki surus keyfini hizi rahatlığı dengeyi agirligi kapatir mi yoksa zarara mi cikarir
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)