Arkadaslar tesekkur ederim hos bulduk, c.tesi gunu motoru aldigim knkamla tekirdaga gazliyoruz, pazar gunude ucmak deredeyiz. P.tesi sabahi donuyoruz.
Lastik olarak onerim su, arkadasim motoru satmadan once buz motordan balans dahil 460.00 tl ye michelan pilot sport aldirdim inanin virajlarda cok basarili. Tavsiye ederim bu lastigi, arti olarakon amortisorlere daha kalin yag koyduk trafikte agrasif kullanimda on amortisorler sonme yapmadigi icin on tekerlek ve direksiyonun uyumu inanilmaz basarili.
---------- Post added at 05:39 ---------- Previous post was at 05:34 ----------
http://m1305.hizliresim.com/19/3/mpx1d.jpg
Soldaki yakisikli benim oglum, sagdaki kawa ER-6n yeni aldik.
Pazar gunu ucmak deresine gidiyoruz bende ilk defa gidiyorum gelmek isteyen olursa haber verin arkadaslar. Yollar virajli imis yatcaz kalcaz
---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:39 ----------
Motorumla ilgili bir kac bilgi paylasmak istiyorum 2006 model 40 bin km de aldim,
Egzantrik zinciri Orj
Debriyaj balatasi
disli seti
oringli Did zincir
Rizoma elcik ve kafaliklar
Aynalar
Ust kapak elden gecti
Karbrator elden gecti kommple
on masalar pres ve kalin yag uygulamasi ( amortisorler)
Michelan pilot sport lastikler.
Yaklasik usta dahil 3200 tl para harcadi arkadasim ve benim ustam topladi. Sonra
---------- Post added at 05:56 ---------- Previous post was at 05:48 ----------
Buz motor balans dahil 460 TL, michelan pilot sport, siddetle tavsiye ediyorum dostum.
---------- Post added at 06:00 ---------- Previous post was at 05:56 ----------
Kortej ve bulusma konusunda 3 kisiyiz cbf250 transalp ve er6 muhresem 3 lu haftada 3 4 kez dolaniyoruz agirlikli kilyosa gidiyoruz, organizasyon yaparsaniz seve seve katiliriz.