Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Şubat 2013, 15:13
Bu linkte pdf olarak var bir şeyler, umarım işimize yarar.. Ben basmayı düşünüyorum kitap haline geitiricem ne olur ne olmaz.
http://grantward.files.wordpress.com/2010/10/honda-cbf-cbx-250-twister-workshop-manual-english-optnopw.pdf
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
bu servis manueli gördükten sonra motorumdan korktum
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Reklamlar
-
17 Şubat 2013, 03:34
-
17 Şubat 2013, 04:13
Cruzer27 adlı üyeden alıntı
USTTEKI ILANDAKI CBF 250 Motoruma
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...582886/detay/# BMW F650 ILE TAkas teklıfı geldı kabıl etsemmı sızce
-
17 Şubat 2013, 16:32
Cruzer eğer enduroya geçmeyi, tarz değiştirmeyi düşünmüyorsan senin motorun daha konforlu, fonksiyonel, modern. İlandaki motor 15 yaşında. 52 binde olması da çok normal gelmedi bana. 7500'de kırmızı alana giriyor. 8 bin çeviriyor. merak edip youtube'dan sesini dinledim, tuhaf geldi. Bir dinle bence. Ben enduroya şehirde sıcak bakmıyorum ama kişisel görüşüm. 2013 model F800 GS test ettim, hiç sarmadı. Tamam bizimkinden çok daha havalı motorlar bunlar ama işlevi önemli derim ben araziye çıkmıyorsan seninki daha işlevsel. Bu makinalar at gibi olduğu için şehir içi trafikte fazla heybetli.
.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
-
17 Şubat 2013, 17:19
Maşallah motor güzel. On camın faydası süper oluyor.. aynalar hangi markanın fena olmamış onlarda
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
17 Şubat 2013, 21:24
-
17 Şubat 2013, 21:49
Jikle telini bu gün değiştirdim. Tel değiştirceklere rahatlıkla yardımcı olabilirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
NRG900 adlı üyeden alıntı
Motosikletin kullanıcı kılavuzu dışında bir de tamir kılavuzu var. Yetkili servislerde bakımlar için bu dokümanı baz alıyorlar diye biliyorum. Bu dokümanı sanırım İnternetten PDF olarak bulabilirsin, naçizane...
.
Klavuz tavsiyeniz için teşekkür ederim. Pırıl pırıl motorunuz varmış.. Kazasız belasız güle güle binin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
htmetin adlı üyeden alıntı
Bu linkte pdf olarak var bir şeyler, umarım işimize yarar.. Ben basmayı düşünüyorum kitap haline geitiricem ne olur ne olmaz.
http://grantward.files.wordpress.com/2010/10/honda-cbf-cbx-250-twister-workshop-manual-english-optnopw.pdf
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
bu servis manueli gördükten sonra motorumdan korktum
Hasan kardeş sana da teşekkür ederim link çok işime yaradı ben de çıktı almayı düşünüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
aynalar güzel duruyor güle güle kullanın. Nasıl arkanızı rahat görüyor musunuz. Kaça maloldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
aynalar güzel duruyor güle güle kullanın. Nasıl arkanızı rahat görüyor musunuz. Kaça maloldu.
-
18 Şubat 2013, 00:13
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
18 Şubat 2013, 01:15
Yaw arkadaşlar, aynalar hangi motora ait? Marka model fiyat lütfen
-
18 Şubat 2013, 01:23
motorunuz 177 binde mi acaba benmi yanlış hesapladım..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
18 Şubat 2013, 10:39
htmetin adlı üyeden alıntı
Yaw arkadaşlar, aynalar hangi motora ait? Marka model fiyat lütfen
dostum al bak linki gönderiyorum;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-suzuki-gsr-600-ayna-takim-114687477/detay
arka gayet net ve geniş açı görüyorsun titreşim vs.de söz konusu değil.kargo dahil 46 TL.
-
18 Şubat 2013, 12:56
srhtsglm adlı üyeden alıntı
Seninki de süper olmuş. Bende aynı satıcıdan ilk bunu beğenmiştim. dükkanı ziyaret ettiğimde parlak siyah olanı görünce daha çok beğendim onu aldım. yerinde montaj: takım 60 TL. görüş güzel ama biraz sıradışı bir formu var. denemeden almayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
motorunuz 177 binde mi acaba benmi yanlış hesapladım..
17 bin 760 km
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
egelim 43 adlı üyeden alıntı
motor 5e devire yakın gösteriyor
jiklemi çekiliydi
Evet, otopark buz gibiydi. Bu arada şunu farkettim farklı viskozite sunan yağlar, jikleli ilk çalışmada farklı devierlere kadar yükseltiyorlar ibreyi.
.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
-
18 Şubat 2013, 13:46
bende maaşallah ne sabır var diyecektim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
18 Şubat 2013, 20:03
Seninki de süper olmuş. Bende aynı satıcıdan ilk bunu beğenmiştim. dükkanı ziyaret ettiğimde parlak siyah olanı görünce daha çok beğendim onu aldım. yerinde montaj: takım 60 TL. görüş güzel ama biraz sıradışı bir formu var. denemeden almayın.[COLOR="Silver"]
.
ben biliyorum o formu biraz sıkıntılı sanki? bundan öncede koso tip ayna takmıştım illallah çektim görüntü süper estetik duruyordu ama işlevselliği sıfırdı 3 hafta anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.aslında global e-bay de 10 mm üniversal motocycle mirror diye arama yapınca çok acaip aynalar var ama fiyatlarda maaşallah güzel bi çift ayna 100 tl ve üzeri! bu arada sym wolf 250 lerin aynalarıda çok güzel oluyor o da bi alternatif değiştirmek isteyenlerin aklında bulunsun.
-
19 Şubat 2013, 12:00
ben biliyorum o formu biraz sıkıntılı sanki?
bundan öncede koso tip ayna takmıştım illallah çektim görüntü süper estetik duruyordu ama işlevselliği sıfırdı 3 hafta anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.aslında global e-bay de 10 mm üniversal motocycle mirror diye arama yapınca çok acaip aynalar var ama fiyatlarda maaşallah güzel bi çift ayna 100 tl ve üzeri! bu arada sym wolf 250 lerin aynalarıda çok güzel oluyor o da bi alternatif değiştirmek isteyenlerin aklında bulunsun.
Aslında henüz çok detaylı bir sürüş yapamadım, bakalım. Netlik konusunda sana PM attım, görüşünü paylaşabilirsen sevinirim. Yanıtına göre belkide ilk beğendiğim seninki ile değiştiririm.
E-bay'dekiler çok kurukafalıymış yahu. iskeletten kollar aynaları tutuyor filan. çok metalci işi, bana gelmez
wolf 250'nin kendi tipi hoşuma gitti. bizimkine göre performansı, sürüşü, fiyatı nasıl bu makinanın?
.
-
19 Şubat 2013, 20:14
tam bu aynaları ısmarlıyordum ki bendekileri almış bulundum;
http://www.ebay.com/itm/Pair-Of-Excellent-Quality-Universal-Wing-Mirrors-Motorcycle-Emarked-10mm-Thread-/150854045295?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item231f9 a0e6f
-
20 Şubat 2013, 11:30
tam bu aynaları ısmarlıyordum ki bendekileri almış bulundum;
http://www.ebay.com/itm/Pair-Of-Excellent-Quality-Universal-Wing-Mirrors-Motorcycle-Emarked-10mm-Thread-/150854045295?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item231f9 a0e6f
Seninki daha güzel, daha kalıplı, bunların arka formu çok yassı.
Bu arada haftaya başlayacak MotoBike Expo fuarına gelecek olanlar var mı? http://motobike.com.tr/ Ben Cumartesi öğleden sonra veya Pazar sabahtan geçeyim diyorum. Motosiklet.net'in de standı var sanırım. Görüşmek isterseniz orada buluşabiliriz.
.
-
20 Şubat 2013, 13:03
ben gidecem kask,yazlık mont, eldiven vs.almak niyetim...ama ilk günü yani 28 i perşembe öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum hem daha tenha hem daha sakin oluyor.
-
21 Şubat 2013, 19:15
Arkadaşlar merhaba.Bende dün siyah bir Twister 250 aldım.Motorun benden önceki sahibi düştüğü içim km saati değişecek onu bekliyorum.Motorum şuan Tekirdağda kısa zaman içinde gelmesini bekliyorum ama içim içime sığmıyor özellikle sizin yazdıklarınızı okudukça zaten sevdiğim Twister modelini dahada çok sevmeye başladım.Bundan önce 4 sene hussar 125 kullandım ilk vitesli tecrübem olacak merakla bekliyorum.
Benim sormak istediğim kronik arızaları nelerdir ? Eksantrik zincirinden çok şikayet duydum fakat sizinde görüşlerinizi duymak isterim
-
22 Şubat 2013, 14:21
imer adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.Bende dün siyah bir Twister 250 aldım.Motorun benden önceki sahibi düştüğü içim km saati değişecek onu bekliyorum.Motorum şuan Tekirdağda kısa zaman içinde gelmesini bekliyorum ama içim içime sığmıyor özellikle sizin yazdıklarınızı okudukça zaten sevdiğim Twister modelini dahada çok sevmeye başladım.Bundan önce 4 sene hussar 125 kullandım ilk vitesli tecrübem olacak merakla bekliyorum.
Benim sormak istediğim kronik arızaları nelerdir ? Eksantrik zincirinden çok şikayet duydum fakat sizinde görüşlerinizi duymak isterim
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Aramıza hoşgeldin.. Evet kronik sıkıntısı var 2004'ten beri taş gibi yollarda hala, kronik sıkıntısı bu. Kiminin zoruna gidiyor ama öyle işte.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler