Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Şubat 2013, 16:25
Tsubasa adlı üyeden alıntı
serhat kardeşim şuan memlektime geldim istanbula geldiğimde görüşelim..
benim aleti satamadım biri alıcaktı ama
olur tabi görüşelim...
Reklamlar
-
09 Şubat 2013, 00:14
htmetin adlı üyeden alıntı
o nası bişey?
Gidonun bağlandığı kısma aparat takılıyor gidonu yükseltiyor ve birazda sana yaklaştırıyor. Oturuş pozisyonun dik oluyor. aynalarda biraz havaya kalkmıs oluyor. Ben kullanıyorum aldığımda vardı motorda sökmek istemedim. YOL için ideal.. Ön camımda var tavsiye ederim.
-
09 Şubat 2013, 00:19
-CBX250- adlı üyeden alıntı
Gidonun bağlandığı kısma aparat takılıyor gidonu yükseltiyor ve birazda sana yaklaştırıyor. Oturuş pozisyonun dik oluyor. aynalarda biraz havaya kalkmıs oluyor. Ben kullanıyorum aldığımda vardı motorda sökmek istemedim. YOL için ideal.. Ön camımda var tavsiye ederim.
Fotoğraf koyma imkanınız olursa çok seviniriz.
-
09 Şubat 2013, 19:39
arkadaşlar cbf 250 motorumiçin uygun fiyatlı ön çamurluk arıyorum yardımcı olabileck arkadaşlar bana ulaşabilirlerse sevinirim
-
09 Şubat 2013, 20:11
uygun fiyatlı böyle oluyo
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbf-250-camurluk-twister-camurluk-dokme-sifir-113757284/detay
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
11 Şubat 2013, 19:20
Debriyaj ayarı yaptırdım maşallah şıkır şıkır oldu..Bir tek arka tamburun balatasını değiştirecem başkada eksiğimiz kalmıyor.
iki tane sorum var;
1. Depo musluğu Reservedeyken 20 TL benzin aldım tekrar 105 km sonra reserveye geçtim. Bu değer normal mi? (Benzin litre 4,85'ten alındı 20/2,85 = 4,1 lt)
2. Depo üstü mıklatıslı çantalardan istiyorum CBF250'ye uygulayan var mı arkadaşlar?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
11 Şubat 2013, 22:42
1 Haftadır kedilerle mücadele ediyorum. brandanın alından tankın üzerine tünemeye çalışıyorlar. Tankın üzerindeki etiketi çizdiler tank'ta da çizikler oluştu. Aradan geçmelerini engellemek için ip ile gerdirdikçe, onlar daha çok zorlamaya başladılar. Çözüm nedir motorinli bez koydum ama nafile....
-
12 Şubat 2013, 11:34
suncet adlı üyeden alıntı
1 Haftadır kedilerle mücadele ediyorum. brandanın alından tankın üzerine tünemeye çalışıyorlar. Tankın üzerindeki etiketi çizdiler tank'ta da çizikler oluştu. Aradan geçmelerini engellemek için ip ile gerdirdikçe, onlar daha çok zorlamaya başladılar. Çözüm nedir motorinli bez koydum ama nafile....
Zararsız kedi kovucu spreyler var. Şaseye bir iki fıs sıkıyorsun artık orada tünemiyor minik dostlar. İnternette bir ara bulacaksın.
Aynı sorunu ben de yaşadım, sprey yoksa ortamı rahatlat, branda kullanmadığında pek zarar vermiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
Arkadaşlar karbon görünümü veren sticker, etiket vs materyal nereden bulunur? Topcase'in bir iki noktasına uygulama yapasım var
Bir de "Motosikletlileri farkedelim" etiketi arıyorum, nereden bulunur?
.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
-
12 Şubat 2013, 12:31
Böyle bir makale buldum hoşuma gitti
.http://www.haberturk.com/yazarlar/ka...siklet-sevgisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
[/COLOR]
NRG900 adlı üyeden alıntı
Zararsız kedi kovucu spreyler var. Şaseye bir iki fıs sıkıyorsun artık orada tünemiyor minik dostlar. İnternette bir ara bulacaksın.
Aynı sorunu ben de yaşadım, sprey yoksa ortamı rahatlat, branda kullanmadığında pek zarar vermiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------
Arkadaşlar karbon görünümü veren sticker, etiket vs materyal nereden bulunur? Topcase'in bir iki noktasına uygulama yapasım var
Bir de "Motosikletlileri farkedelim" etiketi arıyorum, nereden bulunur?
.
Buda sana olsun Gökhan
.http://www.hepsiburada.com/liste/mod...oryId=20024968
-
12 Şubat 2013, 12:59
kediler için denedim yararlı oldu naftalinli olanı tavsiye ederim.
-
12 Şubat 2013, 20:41
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
-
13 Şubat 2013, 00:03
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Daha önceki motoruma bu kadar dadanmamışlardı. Ama daha önemli bir sorunum var.... ''Jikle Teli''..... Teli kargo ile aldım. Kendim değiştirmek istiyorum. Zaten bunun keyfi de burda. Bu Akşam bir deneme yapıp tankı söktüm. Göz muayenesi yapmaya çalıştım.... Telin karbüratör ucunu takmak daha zor gibi görünüyor, bu bölümde yardıma ihtiyaç duyabilirim... Acaba daha önce tecrübe eden var mı?
-
13 Şubat 2013, 12:15
sbr adlı üyeden alıntı
Bu şaka en son 1988'de yapılmıştı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Daha önceki motoruma bu kadar dadanmamışlardı. Ama daha önemli bir sorunum var.... ''Jikle Teli''..... Teli kargo ile aldım. Kendim değiştirmek istiyorum. Zaten bunun keyfi de burda. Bu Akşam bir deneme yapıp tankı söktüm. Göz muayenesi yapmaya çalıştım.... Telin karbüratör ucunu takmak daha zor gibi görünüyor, bu bölümde yardıma ihtiyaç duyabilirim... Acaba daha önce tecrübe eden var mı?
Birşeyleri kendin yapınca keyif alıyor insan. Ben arabamada aynı mantıkla yaklaşıyorum motosikletime de.. Ama jikle telini etüt etmedim daha
-
13 Şubat 2013, 13:06
Bu şaka en son 1988'de yapılmıştı
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
Birşeyleri kendin yapınca keyif alıyor insan. Ben arabamada aynı mantıkla yaklaşıyorum motosikletime de.. Ama jikle telini etüt etmedim daha
ben şaka yapmadım.bulduğum çözümü paylaştım.
-
13 Şubat 2013, 16:50
Debriyaj ayarı yaptırdım maşallah şıkır şıkır oldu..Bir tek arka tamburun balatasını değiştirecem başkada eksiğimiz kalmıyor.
iki tane sorum var;
1. Depo musluğu Reservedeyken 20 TL benzin aldım tekrar 105 km sonra reserveye geçtim. Bu değer normal mi? (Benzin litre 4,85'ten alındı 20/2,85 = 4,1 lt)
2. Depo üstü mıklatıslı çantalardan istiyorum CBF250'ye uygulayan var mı arkadaşlar?
yakıt değerlerin normal bende 100km civarı yol yapıyorum, hor kullanımda biraz daha çıkıyor.baharda ve yazın dahada düşecektir soğuklarda daha çok yakıyor.
-
13 Şubat 2013, 16:52
srhtsglm adlı üyeden alıntı
yakıt değerlerin normal bende 100km civarı yol yapıyorum, hor kullanımda biraz daha çıkıyor.baharda ve yazın dahada düşecektir soğuklarda daha çok yakıyor.
Teşekkür ederim. Benim birde golf marka arabam var LPG'de hemen hemen aynı yakıyor twister ile moral bozucu
-
14 Şubat 2013, 15:51
Teşekkür ederim. Benim birde golf marka arabam var LPG'de hemen hemen aynı yakıyor twister ile
moral bozucu
haklısın aslında maksimum 4000/5.500dd.aralığında kullanılırsa gayet az yakıyor.
-
14 Şubat 2013, 17:10
srhtsglm adlı üyeden alıntı
haklısın
aslında maksimum 4000/5.500dd.aralığında kullanılırsa gayet az yakıyor.
Dediğin gibi; 80-90 ideal hızlarda keyfini çıkara çıkara uzun yolda muhtemelen 3.5 litre yakar..
-
14 Şubat 2013, 23:07
Hafta sonunda herhangi engel çıkmazsa teli değiştirme niyetindeyim.Tecrübelerinizi paylaşmanız için vakit var...
-
15 Şubat 2013, 20:27
Hafta sonunda herhangi engel çıkmazsa teli değiştirme niyetindeyim.Tecrübelerinizi paylaşmanız için vakit var...
Motosikletin kullanıcı kılavuzu dışında bir de tamir kılavuzu var. Yetkili servislerde bakımlar için bu dokümanı baz alıyorlar diye biliyorum. Bu dokümanı sanırım İnternetten PDF olarak bulabilirsin, naçizane...
.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler