Motoru alalı zaten 2 ay oldu. Kaç gün sende kaldı yani
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tor-aldim.html
Motoru alalı zaten 2 ay oldu. Kaç gün sende kaldı yani
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tor-aldim.html
Hergün bendeydi fakat pek binemiyordum ruhsat olmadığı için. Aldığım yer tanıdıktı o yüzden ruhsatı halletmiyorsanız bırakıyorum dedim tamam dediler. Motorun eski sahibi ruhsatı kaybetti, geri çıkarması filan beklemek lazım. Ben de bekleyemem dedim bıraktım yani. Uzun mesele. Olan bana oldu. Yaz günü arabaya kaldık
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
e o zaman bu cbf yi cbr 125 gecer
Motoruma geri kavuştum. Ruhsat işi halloldu ohh be yaşasın yaz ve motor
Buralar çok sessiz kalmış. Birkaç foto ekleyim geçen pazar ki gezimizden. 200 km lik bir gezi yaptık cbf150 ile. Virajlarda rampalarda gerçekten hiç sıkmadı yol boyunca motorum. Gittiğimiz yolda dik rampalar olduğu için cbf150 bazı noktalarda 40-50 ye kadar düştü. Son hıza göre motor kıyaslayanlara birinin tork olayını açıklaması lazım. Neyse tartışmayı bırakıp birkaç foto ekleyim.
Syriana... Abi fotoğraf çok büyük sayfa açılmıyor be
merhaba arkadaşlar bende bi motor alıp aranıza katılmak istiyorum.daha once vitesli bı motor kullanmadıgım için hem tecrübem hemde pek bilgim yok.forumlardan araştırdıgımız kadarıyla.. arkadaşlar size bı kac sorum war
1.CBF 250 İLE CBX 250 aynı motorlar mı ve twister hangisine deniyor veya twister ne ?
2. boyum 1.86 kılom 77 CBF 250 bana kısa kalır mı kucuk gelır mı?
3.bu motorun genel sorunları nedir?
yardımlarını tecrübelerınızi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
bu motorların sesi beni cıldırtıyor :)
serdar cbf 250 tam senlik hoca...ikisi arasında beygir farkı var bildiğim...twısterlar 24 hp...cbf 22...ikiside uçak gibi...ama bana küçük geliolar işte...ben cbf 150 transalp vari motoruma alışmışım...sankim yavrusu...
syrıana açıklasın sorunlarını...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dostum hallettim nihayet şimdi daha küçük sanırım...
CBF ile CBX arasında beygir farkı ve malzeme kalitesi var...CBF'yi avrupa normlarına uygun diye yeniden tasarladılar...aralarında 2 beygir hariç bir fark yok...twister CBX250'nin adının uzantısıdır...
benim boyumda 1,83 ama altımda hiç ufak durduğunu sanmıyorum...bu konuda hiç yorum yapan olmadı...aynı şekilde forumdan buraki77 arkadaşımda benim boylarımda ve bu konuda hiçbir şikayeti olduğunu sanmıyorum...
motorun sorunları derken CBX250'ler için belli bir km'den sonra egzantirik zinciri sorun verdiyodu ama bu CBF'lerde düzeltildi ve motor kusursuz hale getirildi...alıp gönül rahatlığıyla binebileceğin ve 100.000-150.000 km gidebileceğin bir motordur...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Selam bende CBX250 var "twister" 24000km de hiçbir sorunu yok çok çok sağlam bir motor hatta satılık sahibinden.com da tavsiye ederim (düşünürsen konuşuruz)yanlız parçaları daha kaliteli bu son çıkanlara göre . 2 ila 4 BG arası daha güçlü, CBX de metalik boya var, far gövdesi CBx de metal, CBF lerde plastik (Yani CBX daha iyi ) ama CBF ler daha yeni tabi ama HONDA CBX veya CBF çok sağlam ve ömürlük makinalar.... Kazasız sürüşler
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Benim Twisterim iyi tabiki bu da soru mu? Şaka bir yana ister CBF al ister CBX ikisi de süper makinalar ama cbx daha iyi işte
NOT: Benim motoru alırsan motoru lüleburgaza kadar getiririm. Var mı arttıran? Yanına da brandası bedava....
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
hacı o kadar yazdın bari bi sahibinden linki verseydinde adam inceleseydi motoru be yaw... neyse ben vereyim bari farketmez...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=1531635
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Tüm bakımları honda servisinde yapıldı. sorunsuz bir araçtır evlendiğimden dolayı satıyorum. Motor koruma demiri, 46 lt(2 kask alabilen)kappa çanta mevcuttur.
kurye motoru değildir. denmiş...
ne malum...23.000 km az değil yani...normal bir kullanıcının bu kadar gezmesi doğal bişey değil...ha geceyarıları Bağdat caddesinde dolaşıyosan bilemem tabi...
serdarboy kimsin, kimlerdensin
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4337202
purakcan pazarlık payıda vardır demelisin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)