Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Eylül 2012, 22:49
Arkadaşlar cbf 250 ye ruzgarlık alacağım Ankarada nerden bulabılırım ucuza Hondaya gittim 190 tl dedıler çok pahalı geldı bana
cbf 250 sı olan bırısıne sordum taktırmış 70 tl falan dedı yada 100 tl olsun ne olacak :D
190 nerde 70 nerde
Ankarada uygun fıyata bulabılecegım bır yer varsa yardım edın lutfen yada ınternetten sıparışte olabılır uygun fıat olduktan sonra
Reklamlar
-
03 Eylül 2012, 20:34
Bruce 65 adlı üyeden alıntı
@CB125
Walla ben motoruma güveniyorum ama motor izmirde işinize yararsa buyrun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
Bruce 65 adlı üyeden alıntı
bunlarda var...
Hep Pür Dikkat...
-
04 Eylül 2012, 18:27
slm cbf 250 cam ını sahibinden.com dan 80 tl ye almıştım kargo ile eve teslim..
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir.
-
05 Eylül 2012, 17:09
radyasyonlu adlı üyeden alıntı
slm cbf 250 cam ını sahibinden.com dan 80 tl ye almıştım kargo ile eve teslim..
Link ı varmı acaba varsa koyarmısın bı bakayım 80 lıraya alırım bende ıyı bırseyse
yalnız ben sadece cam dan olmasını ıstıorum ruzgarlıgı
-
07 Eylül 2012, 10:44
Arkadaslar cbf 250 niz kac kurus yakiyor.
-
08 Eylül 2012, 12:17
Arkadaşlar orijinal ön fren maneti arıyordum, en uygun fiyata Honda Esengül'den buldum. Stoklarında var, 30 TL dediler. İnternette 2 katı fiyata almayın. Stoklarında olan parçaları eminim İnternetten daha ucuz. Web sayfaları çalışmıyor ama telefonunu yazayım: Esengül Servis: 0216 348 63 85 - Kızıltoprak / Kadıköy
-
08 Eylül 2012, 18:03
NRG900 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar orijinal ön fren maneti arıyordum, en uygun fiyata Honda Esengül'den buldum. Stoklarında var, 30 TL dediler. İnternette 2 katı fiyata almayın. Stoklarında olan parçaları eminim İnternetten daha ucuz. Web sayfaları çalışmıyor ama telefonunu yazayım: Esengül Servis: 0216 348 63 85 - Kızıltoprak / Kadıköy
Çok saol bende manetleri yenilemek istiyordum çok iyi denk geldi.
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
CİHAN adlı üyeden alıntı
3.5lt ile 4lt arası yakıyorum kullanıma bağlı olarak. Ama sen benden daha iyi tanıyorsun bu motorları sendede vardı
Alayına İsyan...
-
10 Eylül 2012, 21:40
CİHAN adlı üyeden alıntı
Ben hesaplamaları tümden bıraktım,çünkü üç gün aynı fiyatta kalmıyor benzin...
Hep Pür Dikkat...
-
11 Eylül 2012, 19:44
-
12 Eylül 2012, 06:04
72000 km deki motoru 18.000 de diye satmak (eğer biliyorlarsa) tam bir sahtekarlık Servis motorun 72000 km olduğunu nasıl biliyorki
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
12 Eylül 2012, 12:16
egelim 43 adlı üyeden alıntı
72000 km deki motoru 18.000 de diye satmak (eğer biliyorlarsa) tam bir sahtekarlık Servis motorun 72000 km olduğunu nasıl biliyorki
şase ve motor numarasından buluyorlar, Türkiye'nin neresinde olursa olsun bakımları Honda yetkili servisinde yapılmışsa sisteme işleniyor...
Benim aldığım adamıda kandırmışlar aslında.He diyeceksiniz sen nasıl kandın? motorda hiç bir kusur yoktu yürüyen aksam vs.ışıl ışıl tertemizdi...en ufak bir egzantrik seside yoktu ki sonradan çıktı foyası gergi vidası orjinalinden daha uzun takılmış.en önemliside yağsız kalmış motor 350 km.yolun sonunda pert oldu ama neyse,3.000 TL masraf ve 0 bir motor olacak.uzun süre kafam rahat olur artık...
-
12 Eylül 2012, 14:31
slm arkadaşlar geçen hafta yolda 80 km hızla giderken cıt diye bir ses duydum sonra km göstergesi calısmadı tel kesmiştir dedim ama ustaya gidince acı gerceği öğrendim cıt dıye cıkan ses 250 tl değerindeki dıgıtal gosterge algılayıcıymış :( bu konuda bılgısı olan ya da basına gelen varmı
-
13 Eylül 2012, 01:45
srhtsglm adlı üyeden alıntı
şase ve motor numarasından buluyorlar, Türkiye'nin neresinde olursa olsun bakımları Honda yetkili servisinde yapılmışsa sisteme işleniyor...
Benim aldığım adamıda kandırmışlar aslında.He diyeceksiniz sen nasıl kandın? motorda hiç bir kusur yoktu yürüyen aksam vs.ışıl ışıl tertemizdi...en ufak bir egzantrik seside yoktu ki sonradan çıktı foyası gergi vidası orjinalinden daha uzun takılmış.en önemliside yağsız kalmış motor 350 km.yolun sonunda pert oldu
ama neyse,3.000 TL masraf ve 0 bir motor olacak.uzun süre kafam rahat olur artık...
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsınız inş. yani demek oluyorki sizin motor en son 72375 km de servise bakıma gelmiş öylemi
-
13 Eylül 2012, 08:04
CBF 250 LİR ZAten yağ eksiltiyor.... güzel bir motor ama hemiçok yakıyor hemi parçası pahalı..3 adet vardı bende.. biri eğzantirik yüzünden diyeri kazada diyeride cbf 150 aldığımdan satılmıştı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
13 Eylül 2012, 12:16
Dün akşam maslaktan levente gelirken trafik ultra sıkıştı. Motorlar için dahi gidecek yer kalmadı. Kuryelerle birlikte araba denizi içinde mahsur kaldık. 1. viteste dur kalk yaparken aşağıda ısının aşırı arttığını bacaklarımda hissettim. ardından motor stop etti. bir iki marş bastım çalışmadı. kenara çektim, vites boşa geçmemek için inat etti. 1-2 dk sonra geçti. 15-20 dk bekleyip motor soğuduğunda sorunsuz çalıştı.
trafikte dur kalk sebebiyle hararet yaşayan var mı? yukarıdaki deneyim motora zarar vermiş olabilir mi? bundan sakınmak için dur kalklar sırasında önerileriniz nelerdir?
Bir de motorun yağı güvenli seviyedeydi. Motorun yağına soğukken, kalkıştan önce bakıyorum. Gerçi manuelinde "4-5 dk çalıştırın, stop edin ve öyle bakın" yazıyor fakat Honda Güvenli Sürüşte "dolaşımda da yağ kalacağı için yanıltıcı olabilir, daima soğukken bakın" tavsiyesi geldi. Siz nasıl bakıyorsunuz?
-
13 Eylül 2012, 14:20
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsınız inş.
yani demek oluyorki sizin motor en son 72375 km de servise bakıma gelmiş öylemi
evet en son yetkili servis bakımı 72.375 km de imiş,bide bunun yetkisiz servisi vardır eminim!
-
13 Eylül 2012, 14:48
http://www.wemoto.com/bikes/honda/cbf_250/05-06/ eski bir cbf250cc kullanıcısı olarak burdan alışveriş yapmışlığım var.fiyatlar TRye göre uygun.yedek parça sıkıntısı çekenler bir baksın.tavsiye edilir;)
-
13 Eylül 2012, 18:19
-
14 Eylül 2012, 13:25
NRG900 adlı üyeden alıntı
Dün akşam maslaktan levente gelirken trafik ultra sıkıştı. Motorlar için dahi gidecek yer kalmadı. Kuryelerle birlikte araba denizi içinde mahsur kaldık. 1. viteste dur kalk yaparken aşağıda ısının aşırı arttığını bacaklarımda hissettim. ardından motor stop etti. bir iki marş bastım çalışmadı. kenara çektim, vites boşa geçmemek için inat etti. 1-2 dk sonra geçti. 15-20 dk bekleyip motor soğuduğunda sorunsuz çalıştı.
trafikte dur kalk sebebiyle hararet yaşayan var mı? yukarıdaki deneyim motora zarar vermiş olabilir mi? bundan sakınmak için dur kalklar sırasında önerileriniz nelerdir?
Bir de motorun yağı güvenli seviyedeydi. Motorun yağına soğukken, kalkıştan önce bakıyorum. Gerçi manuelinde "4-5 dk çalıştırın, stop edin ve öyle bakın" yazıyor fakat Honda Güvenli Sürüşte "dolaşımda da yağ kalacağı için yanıltıcı olabilir, daima soğukken bakın" tavsiyesi geldi. Siz nasıl bakıyorsunuz?
Benim mesajım arada kaynadı sanırım. Bugün Esengül servise bıraktım canavarı. Ali Usta dur-kalk sırasındaki ısınmadan bir şey olmaz dedi. Motorun sesini de sağlıklı buldu. Detaylıca bir check-up yapılacak.
Siz daha önce benzer sebepten ısınma yaşadınız mı? Bir de motorun yağına soğukken mi bakıyorsunuz yoksa manuelde yazdığı gibi bir iki dk çalıştırıp akabinde mi?
-
16 Eylül 2012, 02:17
arkadaşlar ankarada rüzgarlık arıyorum 2. el satan varsa haber versın yada ucuza sıfır bulabılecegım bır yer varsa lutfen yardımcı olun
Birde bir sorum olacak benım motor gayet ıyı gıdıyor bır sıkıntı yaşamıyorum ama debrıyajı bırakırken ve bıraktıgımda gaz verdıkce motordan bı tıkır tıkır ses gelıyo kısık seslı çok sıddetlı degıl ama kafama takıldı sizce ne tur bır sıkıntı olabılır
1 2 tane ustaya sordum ama ustalar motoru açıp bakmamız lazım dedıler pek de ugraşmadılar bır onerısı fıkrı olan varsa lutfen fıkrını ve onerısını paylassın
Hepınızın tekerı duz bassın tekerınıze taş deymesın arkadaşlar keyıflı suruşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler