Arkadaşlar ben cbf 250 nın yağını değiştirecemde cbf 250 ler kaç lıtre yag alıyor acaba bılenınız varmı ?
Bıde hangı markayı bu sıcaklara oranlar kaça kaç yağ onerırsınız ?
Arkadaşlar ben cbf 250 nın yağını değiştirecemde cbf 250 ler kaç lıtre yag alıyor acaba bılenınız varmı ?
Bıde hangı markayı bu sıcaklara oranlar kaça kaç yağ onerırsınız ?
Arkadaşlar benim motorda ekzantrik zincirinden ses geliyorda yaptırsam ne kadar tutar bir bilgisi olan var mıydı?
Bana bilgi verirseniz güzel olur teşekkürler iyi sürüşler.
1.5 litre alır.
ne yağ kullanacağın sana kalmış.
Imza mi?? Nereye Atayım
Valla Murat motor temiz duruyo resimlerde hele birde eniştenden alıyosan herhalde sana yanlış yapacak hali yoktur piyasaya bakarsan fiyatıda çok iyi o rakamlara bırak temizini dirisini tü- kaka ölüsünü bile vermezler adama hatta sen almıcaksan ben alayım durumu yani tam olarak modifiye işine gelince (bu benim şahsi fikrim) bence bırak orjinal kalsın makine hani kalın lastik falan bir nebze tamamda arka çamurluk iptali falan girme derim öyle apaçi işlerine ben bi araçta çamurluk v.s gibi işe yarayan aksamlar iptal edilerek daha doğrusu her ne olursa olsun parça iptal ederek modifiye olmaz bence anca sadeleştirme çıplaklaştırma olur,oysaki modifikasyon yani modifiye etmek geliştirmek üzerine koymaktır Ama tabiki gene sen bilirsin motor senin olacak inş. Karar senin yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
teşekkür ederim hoş yorumun için evet bikaç değişiklik düşünüyorum mesela jantlarını sedef beyazına boyatıcam.hasta beşiktaşlıyımdır )yani motor siyah beyaz olucak bi şekilde gerisinie bakıcaz.ilerde satmayı düşünürsem de buraya da eklerim ilanının.tabi fiyatını masraflarını ekleypte yazarım yada belki bnde kayıncoma satarım belli olmaz su an yok ama olucak inş bşka değişik modifiye fikri olan varmı arkadşlar yani zenon falan harici motora ne gider mesela.ben biraz spor olsn istyrm.ne yapabilirim.egelim snden de parlak fikirler beklyrm.bu motoru antalyada gözbebeği yapıcam ve siteyede eklicem fotolarını...
Jantlarını boyatma derim. Özendiğin için sana mükemmel görünür fakat temelde boyalı yüzey olduğu çok belli olur. Güzel sanatlara yeteneğin yoksa veya çok iyi bir gözün yoksa boyalı jant otomobilde ve motorda her zaman apaçi algısı yönünde risktir. Motorunu satarken insanlar bu tür detaylara çok takılır, satışı zorlaştırırsın.
Fikrimce şık modifiye orijinal parçaları boyamak, değiştirmek, söküp çıplak bırakmak değil; "tasarımcı ürünü", yüksek kaliteli modifikasyon parçaları ile belirli bir çizgide konsept oluşturmaktır. Mesela kaliteli sportif kısa tip debriyaj ve fren manetleri var. Bu manetler ile şeffaf silikon benzeri malzemeden üretilmiş elcikler kombinlenebilir. Mototal yazılı olanlar çok şık mesela. İki tane tavla zarının görüldüğü şeffaf versiyonu da popüler. CBF 250'ye uyuyor mu araştırılmalı. Ayrıca Puig aksesuarlarından ön cam modellerine bakılabilir. ben yine renksiz, smoke veya dark smoke tonda tavsiye ederim: http://www.puig.tv/tuning-bikes/c171en/
Son olarak sportif kaliteli bir egzos tamamlayabilir.
Bu arada tank pedin çok hoş duruyor. Çok kararında ve şık.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
Arkadaşlar GT250 Arıyorum tarz değişikliği için ilgilenenler özelden ulaşsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5375762/detay/
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
baysamin burası CBF 250 başlığı, GT 250 Comet başlığında zaten mesaj atmışsın, buradan sana gt 250 çıkmaz.
There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya
baysamin kafayı yemiş
baysamin sen efendi birine benziyorsun, gel bırak bu hıyar hoysung sevdasını. cbf 250'ci ol, cbf candır.
Selamlar CBF Milleti,yeni motor alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binmek dileğiyle,tekeriniz herdaim düz bassın...
Hep Pür Dikkat...
Arkadaşlar bana da twister aküsü lazım özellikleri ,fiyatı ve nereden tedarik edebileceğime dair yorumlarınıza ihtiyacım var.Hepinize şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar benım motor tapagaz gıderken anlık kesılmeler yapıor.başına gelen yada nedenını bılen varsa bana bılgı verebılırmı. ben ya eksozdan yada karburatorden suphelenıyorum...
O problemi Honda da değil ama kanunide yaşamıştım son gaz giderken motor anlık durup tekrar çalışıyor gibi yapıyordu. karbüratör, ateşleme bakıldı bi sorun yok en son, parçanın adını bilmiyorum, benzin musluğundan depoya giren uzun çubuk şeklindeki parça deponun içinde. Galiba yedek depo ile normal arasında geçiş yapmayı sağlıyor üzerinde süzgeç var onu değiştirince düzelmişti. Yardımcı olabilmişimdir inşallah. Tekeriniz düz bassın...
Telafisi olmayan şeylerin izahı gereksizdir...
Bence benzini tam çekemiyor yada yüksek devir motor benzin ister alamayıncada yapar.
En iyisi sen bir karbüratörü temizle ve filtreyi değiştir, bujiyide temizle bir kerede öyle bir dene istersen.
Kolay gelsin...
Bujiyide bi kontrol et Ömer
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Beyler Selamlar, istanbul dan Temiz Honda CBF 250 ALINACAKTIR. Motoruna güvenenler temizim diyenler lütfen beni arasın 0532 696 2441 ;)
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)