Honda CBF 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2007, 10:52
hedowich adlı üyeden alıntı
yılmazcım bendede artırken kaymak çıt sesi
ufaltırken gene geçişte sorun yok ama cıkan ses tok hatta tak diye hafif bole boslukta yankı yapmıs hissi uyandırıyor sanırım gayet normal
aynı ses bendede var , özellikle vites düşürürken çok tok bi ses çıkartıyo racing gibi sanki...
Gültekin adlı üyeden alıntı
dostum bu dediğin yerin merkezi yurt dışında sanırım...ama çok cüzi rakamlara satılıyo sanırım...yada biz burada yiyoruz kazığı ikisinden biri...
burdan sipariş verme imkanımız olurmu acaba...daha önce sipariş veripte teslim alan varmı acaba bu firmadan...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
24 Mayıs 2007, 11:23
Bilooo adlı üyeden alıntı
dostum bu dediğin yerin merkezi yurt dışında sanırım...ama çok cüzi rakamlara satılıyo sanırım...yada biz burada yiyoruz kazığı ikisinden biri...
burdan sipariş verme imkanımız olurmu acaba...daha önce sipariş veripte teslim alan varmı acaba bu firmadan...
almanyanın pek çok şehrinde bu sitenin mağazaları var.
eğer tanıdığın varsa, rica edersin, gidip alır, veya internetten alırsın, tanıdığının adresine gönderirsin.
o da sana, postada hediye göstererek gönderir.
toplamda, oradaki fiyatın üzerine 10-15 eu. posta masrafı ödemiş olursun.
site, ya da mağaza direk Tr. göndermiyor.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
29 Mayıs 2007, 17:49
Selam millet.
Bugün 1000 km bakımı yapıldı.
*Yağ değişimi yapıldı.
*Zincir gergisi ayarlandı.
*Rölanti kontrol edildi.
*Hava filtresi temizlendi!
Not: Yağ olarak castrol tercih ediyorum. (Yağı kendim alıp götürdüm. )
< Castrol GTX Magnatec 10W-40 > ( 18 ytl/litre )
-
29 Mayıs 2007, 18:25
Özer024 adlı üyeden alıntı
Üzgünüm
yanılıyorsun
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Arkadaşım bence diye bir görüşü yanılıyorsun diye cevaplayamazsın. Bence de 250cc lerin arasında en iyisidir. Çünkü yakıt performans dengesi sağlamlığı iyidir. Sen başka şeylere göre değerlendirirsin ama diğerlerinin seçimine yanılıyorsun diyemezsin.
CBF250 başlığında bu yazına bir anlam bulamadım yani. Motosiklet modellerinin karşılaştırmasında görüşlerini bekleriz.
bencede bu göreceli bi kavram...bencede fiyat , performans , dayanıklılık açısından en iyi 250cc...ama sen beğenmezsin ayrı konu...
viper_1 adlı üyeden alıntı
Selam millet.
*Yağ değişimi yapıldı.
*Rölanti kontrol edildi.
Not: Yağ olarak castrol tercih ediyorum. (Yağı kendim alıp götürdüm.
)
viper_1 en iyisini yapmışsın dostum bende 3.000 km yağ değişimimimde yağı kendim aldım hemde aynı marka... bide kendim değiştirdim hani sadece yağ değişimi olduğu için işlem basitti..
bide fiyartlar farklılık gösteriyo sanki...1.levent BP'den litresini 17,5 ytl'ye almışken gültepe'dekinden 16 ytl'ye aldım...semte ve ile göre farklı fiyat politikası var sanırım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
30 Mayıs 2007, 02:02
Selam millet.
*Yağ değişimi yapıldı.
*Rölanti kontrol edildi.
)
Yağı kendin alman iyi de, sanırım dört zamanlı motor yağı yerine otomobil yağı koymuşsun, eğer yanılmıyorsam yani yağ markasını karıştırmıyorsam hemen o yağı değiştirmeni tavsiye ederim. Servisin seni uyarmaması da çok enteresan hangi servis bu? Otomobil yağı ile motosiklet yağını karıştırıyor. Eğer bu yazdıklarım seni tatmin etmediyse lütfen siteden araştır (tabi yanlışım da olabilir, o duruma karşıda araştırmanı tavsiye ederim) eğer otomobil yağı ise motosikleti fazla kullanmadan o yağı hemen değiştir... Çok zarar verdiğini okumuştum.
Bu linkden de kontrol edebilirsin:
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6006939
Motosiklet için de bu yağları tercih etmen gerekir:
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6008855
Bu linkte yanlış yağ seçimi ve zararları ile ilgili yazıları bulabilirsiniz; özellikle #6 no'lu mesaj'a dikkat:
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tml#post418284
-
30 Mayıs 2007, 05:11
Castrol'den Yağ öneri Rehberi
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
30 Mayıs 2007, 11:20
dgrmr adlı üyeden alıntı
Yağı kendin alman iyi de, sanırım dört zamanlı motor yağı yerine otomobil yağı koymuşsun, eğer yanılmıyorsam yani yağ markasını karıştırmıyorsam hemen o yağı değiştirmeni tavsiye ederim. Servisin seni uyarmaması da çok enteresan hangi servis bu? Otomobil yağı ile motosiklet yağını karıştırıyor. Eğer bu yazdıklarım seni tatmin etmediyse lütfen siteden araştır (tabi yanlışım da olabilir, o duruma karşıda araştırmanı tavsiye ederim) eğer otomobil yağı ise motosikleti fazla kullanmadan o yağı hemen değiştir... Çok zarar verdiğini okumuştum.
Bu linkden de kontrol edebilirsin:
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6006939
Motosiklet için de bu yağları tercih etmen gerekir:
http://www.castrol.com/castrol/subse...tentId=6008855
Bu linkte yanlış yağ seçimi ve zararları ile ilgili yazıları bulabilirsiniz; özellikle #6 no'lu mesaj'a dikkat:
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...tml#post418284
viper dostum arkadaş doğru söylemiş...bende alırken bi normal olanı vardır bide magnatec yazanı...magnatec olan araba için sanırım...aman dikkat diyim...
-
30 Mayıs 2007, 22:50
-
30 Mayıs 2007, 23:58
Selam millet.
*Yağ değişimi yapıldı.
*Rölanti kontrol edildi.
)
şaşkın viper senin magnatec arabalar içinmiş...la yakıcan motoru...
hemen değiştir şaşkın...
KULLANILDIĞI YERLER
Castrol Magnatec, önde gelen motor üreticileri ve yetkili kuruluşların talep ettiği performans seviyelerini karşılaması nedeniyle, turbo veya yakıt enjektörlü tüm eski ve yeni motor teknolojisi ile üretilmiş benzinli ve dizel otomobiller için tavsiye edilir. Castrol Magnatec ile birlikte herhangi bir katkı malzemesi kullanılmaması önerilir.
http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=6007009
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06 Haziran 2007, 03:53
-
13 Haziran 2007, 20:53
peki arkadaşlar twister 24 hp=150-160km/s hız yapıyor 2oo7 Honda CBF 250 22 hp peki 22 hp 2OO7 model cbf 250 kaç km/s hıZa CıKAbilİR
-
13 Haziran 2007, 22:01
Yaw yağ konusunda hataya düştük.
O mesele çözüldü. Merak etmeyin...
---
Arkadaşlar size bir konuda endişemi sunacağım!
Yeşil çerçeve ile gösterdiğim bölge; yani kuyruk kısmını kaplayan grenaj, çok hassas ve esnek geldi bana. Yani parça , en ufak bir darbede kıralacakmış gibi duruyor...
Aynı zamanda parçaya elinizle bastırınca aşağı doğru çok hafif esneme yapıyor.
Aynı durum sizde de sözkonusu mu?
viper dostum benim kullandığım 2006 model ama ben kontrol ettiğimde baya sağlam gibime geldi...hani öyle en ufak bi darbede falan kırılmaz yinede takma sen ona kafayı...
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
peki arkadaşlar twister 24 hp=150-160km/s hız yapıyor 2oo7 Honda CBF 250 22 hp peki 22 hp 2OO7 model cbf 250 kaç km/s hıZa CıKAbilİR
sıksan sıksan düz yolda 135 kafa aşşağıda 145 falan yapar dostum...
-
13 Haziran 2007, 22:05
ole deme abı ben yokus asagı 155i geçtim şaşırtıo benı bu motor
-
13 Haziran 2007, 22:09
Aynı zamanda parçaya elinizle bastırınca aşağı doğru çok hafif esneme yapıyor.
Aynı durum sizde de sözkonusu mu?
Volkan esnek olması kırılmasını engeller zaten. Sert parçalar esnemedikleri için çabuk çatlarlar. Yarış motorlarının ön rüzgarlıkları esner mesela. Çin mallarının plastikleri çok sert ve daha çabuk kırılır.
Merak etme kırılmaz büyük bi darbe almadıktan sonra
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
13 Haziran 2007, 22:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule kulanın
-
14 Haziran 2007, 18:14
Kayıt işlemlerindeki aksiliklerden dolayı motorumu aldığım yere geri verdim arkadaşlar. Motorsuz kaldım yani
-
14 Haziran 2007, 18:18
Kayıt işlemlerindeki aksiliklerden dolayı motorumu aldığım yere geri verdim arkadaşlar. Motorsuz kaldım yani
nasıl yani dostum...ne kayıtı...tamamenmi geri verdin...yoksa geçiçi olarakmı...
-
14 Haziran 2007, 18:21
hayrola kanka noldu....anlamadım...ne kaydı ne iş...dolandırdılarmı seni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Haziran 2007, 18:21
Nasıl yaa, kaç aydır binmiyor muydun motora
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
14 Haziran 2007, 18:42
dishy adlı üyeden alıntı
Nasıl yaa, kaç aydır binmiyor muydun motora
Aldığım yer arkadaşımdı fakat kayıdı üstüme alamayınca geri vermek zorunda kaldım. Tam 2 ay oldu. Kısmet değilmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler